нема нічого поганого
в deye якщо взяти інвертор і акб одного бренду,
це ж логічно взяти епл вотч до самртфона Епл, а не самсунг вотч , а от епл вотч не дружить із іншими смартфонами . Добре що хоч навушники епл дружать з іншими смарфонами . Норм продавці попереджають про нюанси. А хто самий розумний і вирішив сам пройти свій шлях самурая - то хто йому винен. Я вже заплатив за свій досвід баксів $300, і думаю що ще заплачу

Але я в цьому не звинувачую нікого , бо хитрий\скупий платить двічі , тож нехай кожен бажаючий купить повер емер і тому подібне + батарею Дейе , а потім ще раз купить інвертор Deye, потім купить якийсь генератор, а потім купить ще один вже дорочий інверторний

Або спочатку збере 12 вольт , потім особливо упороті зберуть 24 Вольт систему , потім ще раз витратять гроші на 48 Систему і в кожнй категорії теж поступово : спочатку повер емер чи якесь китайське ноунейм , а вже потім дею, або щось інше брендове пристойне ( вікторон, хуавей чи що там) .
Або ж з просто взяти кредит , накопити і взяти одразу нормальну систему на 48 вольт . Але ж у самурая нема мети , є тільки шлях

а ще в списку забув свинець! Тобто треба пройти весь шлях еволюції свинець стартова АКБ 12-24-48 і ще й в двох варіантах спочатку дешево (стартова акб і ноунейм інвертор\зарядка) , потім дорожче ( брендовий інвертор\зарядка і гель )

. Так купити одразу - це дорого, але це не автомобіль, це не порада в стилі купи одразу тойоту ланд крузер прадо , бо сходинки цін значно меньші.
Відправлено через 5 хвилин 44 секунди:
у deye нормально сервис работал до прилета , после перезда тоже норм работает на
все купленьіе в Украине АКБ