Визнаю, конкретно в цьому випадку був не правий, там було криве цитування, не додивився, приношу свої вибачення.yuriy_dd: ↑ 11.02.2026 16:10дайте посилання на моє повідомлення яке я поредагував. Або визнайте що ви мягко скажемо - були не праві
А як це так м2 в Вас майже 15к набрав, якщо я просто забив в гуглі "apple m2 cinebench r23" і там в прошці м2 ~8500-9000, а в ейрі м2 ~6500-8000 результат в залежності від нагріву, далі я загуглив еір м4, він в стоці видає біля 9500 та з модом термопрокладками 12500, як і мак прошка, далі гуглимо xps 9320 з 1360p і він видає біля 11500. "визнайте що ви мягко скажемо - були не праві"yuriy_dd: ↑ 11.02.2026 16:10я вам нагадаю:
проанізуємо ваш 1360P проти М2:
Cinebench R23 - Multi Core - 11922 Points проти 14787 - ваш програв, і це в не оптимізованому тесті
Performance Rating Performance rating - Percent - 29.7 pt проти 100 - ваш гірший в 3+ (ТРИ) рази
Power Consumption - 48 Points per Watt проти 161.7 ваш гірший в 3+ (ТРИ) рази
Ви можете дати конкретний сайт де ейри м4 з гарантією по 850$ продаються? Напевно, не вмієте шукатиyuriy_dd: ↑ 11.02.2026 16:10ви можете дати конкретну модель ноута?
Я свідомо купив еір м4 не під Вашим впливом, хотілося чогось нового і взагалі не дуже логічно вести з Вами конструктивну суперечку, не спробувавши той емейзінг самому, може Ви взагалі праві і я навіть став би на Вашу сторону, але я глибоко розчарувався в автономності та продуктивності, при тому що я знайшов альтернативний софт на заміну тому, що був відсутній, від чогось взагалі відмовився, щось нове почав використовувати, тобто прям роблю все по методичці епла. Що я отримав? Автономність на 10-15% більшу та таку ж продуктивність. На томість у Вас був павіліон на і3 12 покоління та зараз пробук з елайтбуком на р5 4500у і Ви не знаєте емейзінгу умовного і7 1360p чи новіших х86, сидите в своїй арм печері і думаєте що краще не буває, не будьте гальмом прогресу, спробуйте сучасний х86, механізуйте вже своє село, вилазьте з печери.yuriy_dd: ↑ 11.02.2026 16:10ви звичайно можете знову завести пісеньку про ігри чи про не оптимізований софт, чи про взагалі відсутній софт, чи про обмеження МакОС - так, це все є.
P.S.: і ще одне, сходіть до офтальмолога, а то прогресом м4 відносно м1 за 4 роки тикаєте, а аналогічним прогресом х86 просто нехтуєте, просто пошукайте порівняння процесорів з аналогічною кількістю ядер на архітектурі зен3 та зен5.
P.P.S.: ще ось що згадалося, Ви так старанно говорите які усі х86 пристрої повільні, але при цьому забуваєте що для особистого користування купили gateway, в якому стоїть снапдрегон 850, 4 озу та 128гб еммц і при цьому Ви його називали дуже шустрим (з натяжкою, і5 8250u дуже добре натягує данний снапдрегон) ноутом з доволі якісною іпс (вірю, я повірив, 45% ntsc з повітряною прослойкою однозначно не гірше ретіни) та великою автономністю (згадуємо, що арм не швидкий, арм енергоефективний), там ще щось було про однопотік в телефонній розмові, але я вчасно зупинив Вас, відмовившись псувати собі вихідний день