Новости
Последние статьи и обзоры
У новому трейлері Gothic 1 Remake назвали дату релізу довгоочікуваної рольової гри
-
proos
Member
Предлагаю обсудить У новому трейлері Gothic 1 Remake назвали дату релізу довгоочікуваної рольової гри
В свое время пропустил, эту жду. Хорошо год начинается. Диабло 2, готика, резик 9.
В свое время пропустил, эту жду. Хорошо год начинается. Диабло 2, готика, резик 9.
-
MqM
Member
Цікаво чи наважаться додати повноцінну підтримку модів? Реліз сдк був би доречний
-
VladimirV
Member
Очень странно не видеть в тайтлах Piranha bytes...
Одна из первых Синглрпг в которую играл после/наряду с диабло 2, которую пиратили все, копируя диски через Неро бернинг ром, и которые когда-то зацепили
Чисто на ностальгии можно будет пройти. Хотя я не очень понимаю как пираний отстранили от римейка? Продали фрашизу? Я не следил если честно.
Просто что Готика, что Ризен, намертво асоциируются с пираньями (норм были игры, но всему свое время, на нынешний уровень так-то они довольно средние были бы мягко говоря
).
Одна из первых Синглрпг в которую играл после/наряду с диабло 2, которую пиратили все, копируя диски через Неро бернинг ром, и которые когда-то зацепили
Чисто на ностальгии можно будет пройти. Хотя я не очень понимаю как пираний отстранили от римейка? Продали фрашизу? Я не следил если честно.
Просто что Готика, что Ризен, намертво асоциируются с пираньями (норм были игры, но всему свое время, на нынешний уровень так-то они довольно средние были бы мягко говоря
- Понятно, просто сдохла студия
- 22 мая 2019 года издатель THQ Nordic выкупил студию Piranha Bytes
В июле 2024 года было подтверждено, что студия была закрыта в конце июня в связи с тем, что ей не удалось привлечь к сотрудничеству подходящего партнёра
-
Liberty
Junior
VladimirV
Piranha Bytes
Piranha Bytes
-
nightkain
Member
Ностальжи
. Надо обязательно будет взять покатать. Когда-то пылесосили всю карту в 1 и 2 Готике. Надеюсь не намудрят.
-
Ararat
Member
Похоже с боевкой они ничего дельного придумать так и не смогли.
-
Enjthesilence
Member
-
Ararat
Member
Ладно, несмотря на весь мой скепсис нужно будет самому попробовать. Покрайней мере сделать хуже чем of ash and steel будет сложно.
-
AlexWest
Member
Пробував демку. І це щось настільки криве, що я сиджу в прострації: чи то в мене царські замашки, чи то всі навколо осліпли...?
-
Earanak
Member
Игру несколько раз переносили на основе отзывов, преимущественно негативных.AlexWest: ↑ 12.02.2026 18:04 Пробував демку. І це щось настільки криве, що я сиджу в прострації: чи то в мене царські замашки, чи то всі навколо осліпли...?
Конечно не факт что они чет радикально поправили, тем не менее они хотя бы не стали ее в том виде релизить.
Отдельно еще стоит отметить гига всратую оптимизацию, даже по меркам игр на Unreal Engine 5
-
proos
Member
AlexWest
Максимально аутентично оригиналу)
Максимально аутентично оригиналу)
-
AlexWest
Member
Earanak, там буквально з нуля треба переробляти. І дати іншій команді, бо ця не тягне, хоча й старається... ніби.
-
Phos4
Member
Гру треба було просто зробити і випустити так як її з самого початку бачили розробники, вони випустили демку за 2 роки до виходу гри і почали дивитись на відгуки людей, хтось хоче ту саму гру яка вийшла 25 років тому в новій обгортці, хтось вважає що треба залишити сюжет і повністю переробляти бойову систему і більшість технічних аспектів які морально давно застаріли. Як завжди той хто хоче догодити всім не догодить нікому.
-
Enjthesilence
Member
кому не зайшли ремейки резиків, як приклад? вони зайшли, як старим фанатам (3й не дуже), так і новій аудиторії. ось цей ремейк виглядає погано з усіх боків. я не те щоб фанат, але оригінал грав і ось це виглядає погано. розробник просто робить ставку на "ностальгію", це не спрацює в цій грі, вона по сучасним мірка застаріла дуже сильно.Phos4: ↑ 12.02.2026 23:29 Гру треба було просто зробити і випустити так як її з самого початку бачили розробники, вони випустили демку за 2 роки до виходу гри і почали дивитись на відгуки людей, хтось хоче ту саму гру яка вийшла 25 років тому в новій обгортці, хтось вважає що треба залишити сюжет і повністю переробляти бойову систему і більшість технічних аспектів які морально давно застаріли. Як завжди той хто хоче догодити всім не догодить нікому.
-
Phos4
Member
Enjthesilence
Ремейки резіків це якраз приклад коли розробники нікого не слухали і зробили як хотіли. Зроби б вони так як нинішні розробники ремейка готики, полюбому б налетіла зграя фанатів оригінала і сказали верніть нам фіксовану камеру бо це не те.
Ремейки резіків це якраз приклад коли розробники нікого не слухали і зробили як хотіли. Зроби б вони так як нинішні розробники ремейка готики, полюбому б налетіла зграя фанатів оригінала і сказали верніть нам фіксовану камеру бо це не те.
-
Draqoon
Member
Не розумію навіщо ремейкати першу готику, коли треба ремейк другої і ремастер першої 
-
BoKl
Member
Всі 3 гри потребують ремейків, ремастерів для них буде замало і нема сенсу, бо ігри мають купу невирішених проблем, навіть з ком'юніті патчами. Пару місяців тому я перепройшов всю трилогію і зловив купу проблем з квестами та їх послідовністю виконання, трішки відхилився від задуму авторів і гілка зламана + всі три готики мають одну і ту саму проблему, початок насичений і продуманий, середина та кінець чисто сюжетні, квестів стає менше, не цікаві і не дуже продумані.Draqoon: ↑ 13.02.2026 03:33 Не розумію навіщо ремейкати першу готику, коли треба ремейк другої і ремастер першої![]()
Алкімії правильно і логічно, що дали почати працювати над ремейком першої, вона значно менша за 2 частину, якщо вийде хороший продукт, то вже маючи досвід другу зроблять швидко.
-
Ostin
Member
Перша готика, в яку я не планую грати. Принаймні, на старті. Навіть не знаю чому... 
-
Inqizitor2022
Member
Они должны были сделать нормальную боёвку, нормальную камеру, маркеры квестов и так далее. Если не сделают и оставят как есть - то никому не нужно будет.
-
Draqoon
Member
Я першу на свічі пройшов і все ок було, достатньо покращень, другу не покращували тому не грав на свічі.BoKl: ↑ 13.02.2026 10:12Всі 3 гри потребують ремейків, ремастерів для них буде замало і нема сенсу, бо ігри мають купу невирішених проблем, навіть з ком'юніті патчами. Пару місяців тому я перепройшов всю трилогію і зловив купу проблем з квестами та їх послідовністю виконання, трішки відхилився від задуму авторів і гілка зламана + всі три готики мають одну і ту саму проблему, початок насичений і продуманий, середина та кінець чисто сюжетні, квестів стає менше, не цікаві і не дуже продумані.Draqoon: ↑ 13.02.2026 03:33 Не розумію навіщо ремейкати першу готику, коли треба ремейк другої і ремастер першої![]()
Алкімії правильно і логічно, що дали почати працювати над ремейком першої, вона значно менша за 2 частину, якщо вийде хороший продукт, то вже маючи досвід другу зроблять швидко.
3 проходив швиденько ради сюжету тому пофіг, там швидко за мага на кінець за ксардаса.