У новому трейлері Gothic 1 Remake назвали дату релізу довгоочікуваної рольової гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить У новому трейлері Gothic 1 Remake назвали дату релізу довгоочікуваної рольової гри

В свое время пропустил, эту жду. Хорошо год начинается. Диабло 2, готика, резик 9.
MqM
Member

Цікаво чи наважаться додати повноцінну підтримку модів? Реліз сдк був би доречний
VladimirV
Member

Очень странно не видеть в тайтлах Piranha bytes...
Одна из первых Синглрпг в которую играл после/наряду с диабло 2, которую пиратили все, копируя диски через Неро бернинг ром, и которые когда-то зацепили :laugh:
Чисто на ностальгии можно будет пройти. Хотя я не очень понимаю как пираний отстранили от римейка? Продали фрашизу? Я не следил если честно.
Просто что Готика, что Ризен, намертво асоциируются с пираньями (норм были игры, но всему свое время, на нынешний уровень так-то они довольно средние были бы мягко говоря :) ).
Понятно, просто сдохла студия
22 мая 2019 года издатель THQ Nordic выкупил студию Piranha Bytes
В июле 2024 года было подтверждено, что студия была закрыта в конце июня в связи с тем, что ей не удалось привлечь к сотрудничеству подходящего партнёра
Liberty
Junior

nightkain
Member

Ностальжи :super: . Надо обязательно будет взять покатать. Когда-то пылесосили всю карту в 1 и 2 Готике. Надеюсь не намудрят.
Ararat
Member

Похоже с боевкой они ничего дельного придумать так и не смогли.
Enjthesilence
Member

оригінал проходив декілька разів в свій час, але ось цей ремейк чомусь взагалі нема бажання грати. кривеньке якесь, косе, не один раз перезапускали розробку, таке
Вложения
3322.png
Ararat
Member

Ладно, несмотря на весь мой скепсис нужно будет самому попробовать. Покрайней мере сделать хуже чем of ash and steel будет сложно.
AlexWest
Member

Пробував демку. І це щось настільки криве, що я сиджу в прострації: чи то в мене царські замашки, чи то всі навколо осліпли...?
Earanak
Member

AlexWest: 12.02.2026 18:04 Пробував демку. І це щось настільки криве, що я сиджу в прострації: чи то в мене царські замашки, чи то всі навколо осліпли...?
Игру несколько раз переносили на основе отзывов, преимущественно негативных.
Конечно не факт что они чет радикально поправили, тем не менее они хотя бы не стали ее в том виде релизить.
Отдельно еще стоит отметить гига всратую оптимизацию, даже по меркам игр на Unreal Engine 5 :rip:
proos
Member

AlexWest
Максимально аутентично оригиналу)
AlexWest
Member

Earanak, там буквально з нуля треба переробляти. І дати іншій команді, бо ця не тягне, хоча й старається... ніби.
Phos4
Member

Гру треба було просто зробити і випустити так як її з самого початку бачили розробники, вони випустили демку за 2 роки до виходу гри і почали дивитись на відгуки людей, хтось хоче ту саму гру яка вийшла 25 років тому в новій обгортці, хтось вважає що треба залишити сюжет і повністю переробляти бойову систему і більшість технічних аспектів які морально давно застаріли. Як завжди той хто хоче догодити всім не догодить нікому.
Enjthesilence
Member

Phos4: 12.02.2026 23:29 Гру треба було просто зробити і випустити так як її з самого початку бачили розробники, вони випустили демку за 2 роки до виходу гри і почали дивитись на відгуки людей, хтось хоче ту саму гру яка вийшла 25 років тому в новій обгортці, хтось вважає що треба залишити сюжет і повністю переробляти бойову систему і більшість технічних аспектів які морально давно застаріли. Як завжди той хто хоче догодити всім не догодить нікому.
кому не зайшли ремейки резиків, як приклад? вони зайшли, як старим фанатам (3й не дуже), так і новій аудиторії. ось цей ремейк виглядає погано з усіх боків. я не те щоб фанат, але оригінал грав і ось це виглядає погано. розробник просто робить ставку на "ностальгію", це не спрацює в цій грі, вона по сучасним мірка застаріла дуже сильно.
Phos4
Member

Enjthesilence
Ремейки резіків це якраз приклад коли розробники нікого не слухали і зробили як хотіли. Зроби б вони так як нинішні розробники ремейка готики, полюбому б налетіла зграя фанатів оригінала і сказали верніть нам фіксовану камеру бо це не те.
Draqoon
Member

Не розумію навіщо ремейкати першу готику, коли треба ремейк другої і ремастер першої :-/
BoKl
Member

Draqoon: 13.02.2026 03:33 Не розумію навіщо ремейкати першу готику, коли треба ремейк другої і ремастер першої :-/
Всі 3 гри потребують ремейків, ремастерів для них буде замало і нема сенсу, бо ігри мають купу невирішених проблем, навіть з ком'юніті патчами. Пару місяців тому я перепройшов всю трилогію і зловив купу проблем з квестами та їх послідовністю виконання, трішки відхилився від задуму авторів і гілка зламана + всі три готики мають одну і ту саму проблему, початок насичений і продуманий, середина та кінець чисто сюжетні, квестів стає менше, не цікаві і не дуже продумані.
Алкімії правильно і логічно, що дали почати працювати над ремейком першої, вона значно менша за 2 частину, якщо вийде хороший продукт, то вже маючи досвід другу зроблять швидко.
Ostin
Member

Перша готика, в яку я не планую грати. Принаймні, на старті. Навіть не знаю чому... :dontknow:
Inqizitor2022
Member

Они должны были сделать нормальную боёвку, нормальную камеру, маркеры квестов и так далее. Если не сделают и оставят как есть - то никому не нужно будет.
Draqoon
Member

BoKl: 13.02.2026 10:12
Draqoon: 13.02.2026 03:33 Не розумію навіщо ремейкати першу готику, коли треба ремейк другої і ремастер першої :-/
Всі 3 гри потребують ремейків, ремастерів для них буде замало і нема сенсу, бо ігри мають купу невирішених проблем, навіть з ком'юніті патчами. Пару місяців тому я перепройшов всю трилогію і зловив купу проблем з квестами та їх послідовністю виконання, трішки відхилився від задуму авторів і гілка зламана + всі три готики мають одну і ту саму проблему, початок насичений і продуманий, середина та кінець чисто сюжетні, квестів стає менше, не цікаві і не дуже продумані.
Алкімії правильно і логічно, що дали почати працювати над ремейком першої, вона значно менша за 2 частину, якщо вийде хороший продукт, то вже маючи досвід другу зроблять швидко.
Я першу на свічі пройшов і все ок було, достатньо покращень, другу не покращували тому не грав на свічі.
3 проходив швиденько ради сюжету тому пофіг, там швидко за мага на кінець за ксардаса.
Ответить