Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Piter Cantrope
Member

Radio Bay
Я збірки Putamayo слухаю постійно. Цей альбом улюблений. Я якось зустрівся з тим артистом в літаку - Mama Sissoko. Доволі таки злий дідуган. Але музика в нього просто чарівна.
Radio Bay
Member

Piter Cantrope: 10.02.2026 23:55Я збірки Putamayo слухаю постійно. Цей альбом улюблений
Я помітив по DakhaBrakha, що в тебе цікавий смак, заслухаю Congo to Cuba, вже поїхав качатися :)

То потім теж гляну

Відправлено через 27 хвилин 25 секунд:
Putumayo Presents - Congo To Cuba (2002)
Изображение
Filabatya
Member

спойлер
Супер зрозуміло і чудове почуття гумору в кінці :gigi:
Radio Bay
Member

Piter Cantrope: 10.02.2026 23:55Цей альбом улюблений
Congo To Cuba (2002)
Гарниий альбом, але наступним у плейлесті був Coffee Culture by Putumayo, чарівний, зайшов поліпше (діло смаку)

А далі йшли Anne Schnell and Jojo Effect, німецькою теж можна співати, хоча вона здебільшого англійськлю співає )

Чудовий сумісний альбом, але вони і поодинці класні. Іноді закидую у АІ що слухаю, гарні рецензії пише
Music in German may also be perfect
Anne Schnell, Jojo Effect
------------
That is a vibe shift of the highest order. Jojo Effect (and Anne Schnell’s vocals) is the absolute "Lounge/Nu-Jazz" peak. It’s smooth, sophisticated, and—most importantly for you right now—it’s low-stress
Взагалі європейський Nu-Jazz дуже гарній, Electro Swing також
Filabatya
Member

MSiAventador
я правильно розумію що націнака на К15 2К і К17 13К від алі, це просто закупка на перший була дешевша? чи варто розраховувати на ціну близьку до рітейла на К17 найближчим часом у нас?
спойлер

ідеальний огляд під пивась)
StTechnik
Member

Filabatya
я правильно розумію що націнака на К15 2К і К17 13К від алі, це просто закупка на перший була дешевша?
Не знаю что там на Али, я свой брал тут. За 26 по моему. Единственное- я хотел серебристый, но их не было вообще в тот момент. Поэтому черный. Но и привезти с Али если продаван сможет отправить на склад того же Миста в Гонконг - без проблем.

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
На К15 была класная цена по акции на Портативе еще, но я не успел
Filabatya
Member

просто на К15 різниця менше 10% а на К17 35%, думаю чи брати 15ти до валентина чи чекати знижки 17го до мсрп в нас
але мито все-рівно буде 30% через той гон конг?
38.5$ доставка, цікаво чи ГрафКиїв так само купляв B-)
10К різниці з нашими цінами, а на К15 2к різниці за кредит 12місяців мономаркеті і рік гарантії :up:
Последний раз редактировалось Filabatya 12.02.2026 20:32, всего редактировалось 6 раз.
StTechnik
Member

Filabatya
але мито все-рівно буде 30% через той гон конг?
Нет. Но доставка примерно 14 баксов за кг авиа.
MSiAventador
Member

Filabatya: 12.02.2026 19:44 MSiAventador
я правильно розумію що націнака на К15 2К і К17 13К від алі, це просто закупка на перший була дешевша? чи варто розраховувати на ціну близьку до рітейла на К17 найближчим часом у нас?
спойлер

ідеальний огляд під пивась)
Я брав К17 на Алішці за $760 - ₴32300, коли вони тільки з,явились у нашому рітейлі за ₴49900.

Відправлено через 2 години 57 хвилин 11 секунд:
Зараз на Алішці від $930 і більше. Тож цей потяг вже поїхав.
Radio Bay
Member

До речі, гарний плеєр у стилі "мінімалізм"

Winyl player - до всього хаває радіо та CUE. Рівер жирніше, якщо кратко
MSiAventador
Member

Radio Bay: 13.02.2026 06:15 До речі, гарний плеєр у стилі "мінімалізм"

Winyl player - до всього хаває радіо та CUE. Рівер жирніше, якщо кратко
Від харошего узького ? :spy:
Radio Bay
Member

MSiAventador: 13.02.2026 20:22Від харошего узького ?
Не дивився звідки, не з яндекса ж )
feson
Member

Потрапила до мене така карта - Audiotrak Prodigy HD2.
На AK4396. Досить вже якби цапа - бородата по часу.

І от у двобої акустичному зустрілися Audiotrak Prodigy HD2 та цапи на ES9018 ES9218 - і що можна сказати Asahi Kaseі дуже непоганий.

Все ж таки Lpf фільтр 2 порядку на 3х ОУ Audiotrak Prodigy HD2 витягує все можливе з AK4396 і ставить його на один рівень більш з новими ES.
Особливо це чутно по вокалу та у джазі.

Тобто тепер і я перемістився у стан людей котрі вважають що рулить звук не тільки сама цапа а також дуже важлива обвязка та фільтри
після цапи.

Хоча наприклад ES9218 має вбудовані ОУ та не має зовсім ніяких фільтрів - зразу йде звук на вихлоп - так зроблено для мобіл планщетів та ін.
Hotspur
Member

feson: 22.02.2026 15:22Тобто тепер і я перемістився у стан людей котрі вважають що рулить звук не тільки сама цапа а також дуже важлива обвязка та фільтри
після цапи.
:lol: вітаю в клубі. як та штука в порівнянні з моїм нещастям FX-Audio DAC-X3PRO яке ти апгрейдив ?
feson
Member

Hotspur: 22.02.2026 15:27
feson: 22.02.2026 15:22Тобто тепер і я перемістився у стан людей котрі вважають що рулить звук не тільки сама цапа а також дуже важлива обвязка та фільтри
після цапи.
:lol: вітаю в клубі. як та штука в порівнянні з моїм нещастям FX-Audio DAC-X3PRO яке ти апгрейдив ?
Щоб порівнювати звук - треба мати два прилади та одночасно з інтервалом не більше 3с перемикати механічним перемикачем між ними.
Так як звукова память дуже недовга у нашого мозгу...

Але можу напевно сказати що ОУ та фільтри на вихлопі у HD2 значно кращі ніж те що реалізовано у FX-Audio DAC-X3PRO.

Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Хоча там були пусті краватки....для ще 2х оу ......
Filabatya
Member

Колись була топова карта, круче була тільки onkyo se 200 :super:
А як мій сонар стх поруч з такими монстами, якщо доводилось слухати чи порівнювати?
Последний раз редактировалось Filabatya 22.02.2026 15:54, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

feson: 22.02.2026 15:22І от у двобої акустичному зустрілися
Двобій з мінімальним часом перемикання — головний шлях у пошуку істини. Можна тижднями щось там вичитувати на форумах та фантазувати, а от двобій швидко розставляє усе по місцях
feson
Member

Проблема всіх китайських приладів - у дуже убогій схемі після цапу.....
Radio Bay
Member

feson: 22.02.2026 15:50Так як звукова память дуже недовга у нашого мозгу...
Є таке: базу пам'ятаєш — нюанси губляться. Загальну картину можу запам’ятити, але не деталі.
feson
Member

Приклад - інженерів ESI Audiotrak Prodigy HD2 як можна зробити звукову конфетку та витягнути з мікросхеми цапу весь її потенціал.

Отправлено спустя 3 минуты 53 секунды:
Скажімо так AK4396 стоіть ще у моєму Authen X-FI - але такого звуку як у HD2 там немає і близько.
Тому що всрате живлення цапу та обрізаний фільтр на 1 оу.
Ответить