OpenAI починає показувати рекламу в ChatGPT

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Buldozer.: 10.02.2026 22:49 Вы пишите умные вещи. Нельзя такое) будете красные от минусов!)

Надо писать так-да не буду я не за что платить, они зажрались, я хочу бесплатно все. И 5060 должна стоить 149.уе.

Потом начать хныкать и ножкой тонпнуть :laugh:
Дайте угадаю. Еще надо писать что:
1) "АМД видеокарты топ потому-что они не зажлобили память а нвидиа зло"
2) "длсс и фреймген бесполезное мыло"
3) "Блоки питания надо брать нонейм китайских брендов"
4) "Игры все уже не те, играть не во что вообще"

Что я упустил?
Аціо
Member

Entar: 10.02.2026 12:52 Мені цікаво чому так багато людей хейтять ШІ і бажають щоб той же чат гпт закрився?
Тому що вважають себе супер пупер компетентними спеціалістами які 10 років задротили і тепер їм неприємно що умовний вчорашній студент з досвідом в пів року може справити враження наче він не менш компетентний?)
Цей ваш студент цілі підприємства кладе та валить працю мільйонів, мільярдів людей у світі.
- Дійсно чого ото ті люди незадоволені, коли як приклад людина 8+ років працювала у компанії та тримала підтримку з ПЗ так що за 8 років жодного падіння системи, а тепер ШІ кладе базу 2-3 рази на тиждень по 3-4 години, роблячи покращення вже сьогодні такі, що щось ремонтує інше ламаючи.
Теж саме і споживацький сектор, ви в анабіозі були останні пів року?
Там Нвідія пояснила чому їх драйвери стали такими вс*атими, бо ті драйвери пише ШІ у три рази більше, але у 10 разів гірше за самий дешевий код на ринку.
Ну а що стосується спеціалістів з 8+ роками стажем, вони вже давно знайшли нове місце, ще і за більшу плату,
тому так вони не скаржаться, хоча їм і було неприємно - коли їм в обличчя плюнули, заявивши що вони тепер непотрібні, адже ШІ підтримка пише та править помилок у 5 разів більше.
Entar
Member

Аціо, написав пост, а потім зрозумів що я то з вами по самому масштабному згоден то:
P.S. А взагалі я з Вами можу повністю погодитися, що заміняти компетентних надійних кваліфікованих спеціалістів з 8 річним досвідом роботи на ШІ - то якийсь повний треш, не розумію нащо так робити. На ШІ логічніше вішати рутинні задачі, розгружаючи тим самим досвідчених спеціалістів від них. Я не зовсім розумію концепцію "заміняти людей ШІ" в розробці та і в будь яких інтелектуально складних задачах. ШІ то помічник, роботу якого має перевіряти компетентний досвідчений спеціаліст, вносячи корективи та правки.
ШІ може замінити роботу туповатого трейні/джуна, а краще - взяти на себе роль живого справочника для нормального джуна, мінімізувавши кількість простих питань від джуна колегам. ШІ може щось писати але це щось має перевірятися а не бездумно вставлятися.
Я використовую в своїй роботі ШІ але частіше це із розряду:
- я написав щось нашвидкоруч, "як для себе" і прошу ШІ оформити це більш "для людей" і глибоко
- ШІ написав щось по моєму запиту і я вичитую це і якщо мене влаштовує, вношу корективи щоб воно максимально відповідало необхідному.
Пошукати інформацію чи спосіб щось зробити з допомогою ШІ. Ітд.

Аціо: 11.02.2026 01:46 Цей ваш студент цілі підприємства кладе та валить працю мільйонів, мільярдів людей у світі.

Мільярдів? Ви "трохи" перебільшуєте. Як в тому рілсі, де жіночка яка миючи підлогу та розвішуючи попране на сушці каже, що "вони лякали що ШІ забере мою роботу... і коли ж??!"
Аціо: 11.02.2026 01:46 - Дійсно чого ото ті люди незадоволені, коли як приклад людина 8+ років працювала у компанії та тримала підтримку з ПЗ так що за 8 років жодного падіння системи, а тепер ШІ кладе базу 2-3 рази на тиждень по 3-4 години, роблячи покращення вже сьогодні такі, що щось ремонтує інше ламаючи.
Я маю декількох друзів досвідчених системних адміністраторів, і за час спілкування з ними я зрозумів одну річ - вони надають величезного значення тим речам, які ніколи не хвилюють пересічного користувача. Вони щиро вірять що із-за якихось багів чи споживання ресурсів віндоусом людство дуже скоро все перейде на лінукс, в той час як споживачі взагалі не помічають проблем.
Аціо: 11.02.2026 01:46 Теж саме і споживацький сектор, ви в анабіозі були останні пів року?
Там Нвідія пояснила чому їх драйвери стали такими вс*атими, бо ті драйвери пише ШІ у три рази більше, але у 10 разів гірше за самий дешевий код на ринку.
Я може роблю щось не так, а може не кожен драйвер ставлю спеціально зразу як воно виходить (не слідкую за цим) але в мене особисто взагалі не було ніяких проблем з дровами, в тому числі останні пів року. Ставлю звичайну (не бета) версію. І взагалі про проблема з драйверами відеокарти я не памятаю мабуть з тих пір, як ми перестали користуватися CD-дисками і стрьомними програмами і стали як білі люди скачувати дрова з офіційного сайту нвідіа. Хоча... помічав. Ота от штука що відкривалась через праву кнопку робочого стола, "панель управління нвідіа" була якась тормознута і взагалі не інтуітивно зрозуміла. Нова прога значно краща.
Аціо: 11.02.2026 01:46 тому так вони не скаржаться, хоча їм і було неприємно - коли їм в обличчя плюнули, заявивши що вони тепер непотрібні, адже ШІ підтримка пише та править помилок у 5 разів більше.
Питання в тому, наскільки ці помилки критичні для кінцевого споживача.
Я якось звик в житті до того що продукти не завжди ідеальні.
Я памятаю як ледь не при кожному запуску крупної ММОРПГ чи великого аддону до них, сервера лягали. І ми всі бігли на форум цієї гри і клали його. Це такий квест. Я памятаю як вінда 95 і 98 і "МЕ" могла перестати загружатися від рандомних дій чи після встановлення якоїсь гри чи драйверу.
Знаю про купу проблем різних продуктів, якими я як простий юзер користувався, які не правились роками. І от якось на фоні всього що я застав і бачив, я не можу ні:
- зробити висновки що продукти створені людьми коли не було ШІ настільки досконалі, стабільні, безпроблемні
- за останні роки не помітив того що все стало б прям гірше (я вже не кажу про помітно гірше).

Ну і звісно, звикнувши до недосконалості цього світу я стараюсь користуватися доступними мені стабільними версіями розроблених продуктів подовше, і не поспішати з установкою "нової вінди" і "свіжого альфа/бета патчу драйверів".
Последний раз редактировалось Entar 11.02.2026 02:36, всего редактировалось 2 раза.
Kassatka
Member

Entar: 11.02.2026 01:14 Что я упустил?
5) Навіщо ці недоядра чи два чиплета з ядрами, достатньо лише кілька жирних на одному чиплеті і 3D-кешу побільше насипати.
6) Що мені ті бали, ти що у синтетичні тести бушеш грати? Давай побільше сотень FPS у Full HD на мінімалках.
7) У IPS чорний не чорний, а у VA мала швидкість реакції матриці й погані кути огляду, от OLED-топчик, вигорання то міф, зглажування шрифтів не потрібне, а від мерехтіння можна обмежити FPS.
8) Навіщо ті зайві клавіші справа, все одно в іграх вони не використовуються. Я дуже великий естет, ціную побільше простору на столі й взагалі буду тягати свою клаву у сумці всюди.
9) Я ж не лох, щоб купувати одну лише відеокарту по ціні, дорожче за цілу консоль.
10) Епоха 4K ще не настала, адже навіть 5090 не витягує 60 кадрів у 4K Path Tracing в нативі без DLSS в парочці топових AAA-проєктів. Купуйте монітор 2K, а ще краще Full HD, щоб не витрачати гроші на відяху.
11) Більше 32 дюймів то не монітор, а телевізор, доведеться головою крутити або сидіти в півтора метрах і далі.
12) 60 Гц монітор придатний лише для офісу, а не для ігор, але й для роботи теж треба брати не менше 144 Гц, щоб прокрутка була плавною.
13) 60 FPS то неоптимізована гра й кисіль, треба мінімум 120 FPS у нативі без апскейлу та генератора, а то й усі 240, а якщо не витягує, значить 2,5K/4K монітор - не для тебе.
14) Для 8K відеокарти ще не існує в природі.
15) 5060 Ti - відеокарта для Full HD, а 5070 Ti - для 2,5K. Про який 4K може йти мова? Для цього знадобилась би 5080, але ще краще 4090 чи 5090.
16) От раніше були такі теплі лампові CRT-монітори набагато краще, ніж LCD - з миттєвою реакцією і при будь-якій розподільчій здатності картинка виглядала ідеальною, не мильною і не пікселізованою. Ще й коти могли зверху погрітися. Ну і що, що вони дико мерехтіли на низьких частотах 85-120 Гц, а то і ще менше, займали багато місця на столі, даючи при цьому маленьке зображення та жерли куди більше енергії. Зате ніяких шлейфів при швидкому повороті камери.
Аціо
Member

Entar: 11.02.2026 02:16
Аціо: 11.02.2026 01:46 Цей ваш студент цілі підприємства кладе та валить працю мільйонів, мільярдів людей у світі.
Мільярдів? Ви "трохи" перебільшуєте. Як в тому рілсі, де жіночка яка миючи підлогу та розвішуючи попране на сушці каже, що "вони лякали що ШІ забере мою роботу... і коли ж??!"
Аціо: 11.02.2026 01:46 - Дійсно чого ото ті люди незадоволені, коли як приклад людина 8+ років працювала у компанії та тримала підтримку з ПЗ так що за 8 років жодного падіння системи, а тепер ШІ кладе базу 2-3 рази на тиждень по 3-4 години, роблячи покращення вже сьогодні такі, що щось ремонтує інше ламаючи.
Я маю декількох друзів досвідчених системних адміністраторів, і за час спілкування з ними я зрозумів одну річ - вони надають величезного значення тим речам, які ніколи не хвилюють пересічного користувача. Вони щиро вірять що із-за якихось багів чи споживання ресурсів віндоусом людство дуже скоро все перейде на лінукс, в той час як споживачі взагалі не помічають проблем.
Аціо: 11.02.2026 01:46 Теж саме і споживацький сектор, ви в анабіозі були останні пів року?
Я може роблю щось не так, а може не кожен драйвер ставлю спеціально зразу як воно виходить (не слідкую за цим) але в мене особисто взагалі не було ніяких проблем з дровами, в тому числі останні пів року. Ставлю звичайну (не бета) версію. І взагалі про проблема з драйверами відеокарти я не памятаю мабуть з тих пір, як ми перестали користуватися CD-дисками і стрьомними програмами і стали як білі люди скачувати дрова з офіційного сайту нвідіа.
Аціо: 11.02.2026 01:46 тому так вони не скаржаться, хоча їм і було неприємно - коли їм в обличчя плюнули, заявивши що вони тепер непотрібні, адже ШІ підтримка пише та править помилок у 5 разів більше.
Питання в тому, наскільки ці помилки критичні для кінцевого споживача.
Я якось звик в житті до того що продукти не завжди ідеальні.
Я памятаю як ледь не при кожному запуску крупної ММОРПГ чи великого аддону до них, сервера лягали. І ми всі бігли на форум цієї гри і клали його. Це такий квест. Я памятаю як вінда 95 і 98 і "МЕ" могла перестати загружатися від рандомних дій чи після встановлення якоїсь гри чи драйверу.
Знаю про купу проблем різних продуктів, якими я як простий юзер користувався, які не правились роками. І от якось на фоні всього що я застав і бачив, я не можу ні:
- зробити висновки що продукти створені людьми коли не було ШІ настільки досконалі, стабільні, безпроблемні
- за останні роки не помітив того що все стало б прям гірше (я вже не кажу про помітно гірше).

Ну і звісно, звикнувши до недосконалості цього світу я стараюсь користуватися доступними мені стабільними версіями розроблених продуктів подовше, і не поспішати з установкою "нової вінди" і "свіжого альфа/бета патчу драйверів".
У світі мільярди комп'ютерів з відеокартами Нвідія, Нвідії код писав ШІ та клав працю їх відеокарт.
Ви точно пів року були в анабіозі, вітаю з пробудженням.

Я не за СА писав, а саме код девів.

Ви може робите не те що інші так, і так може заплющуєте очі на якесь зламане нове, тому якщо вас це не торкалось, то хоч Редіт покрутіть там десятки тисяч тем.

Знаєте багато людей чого не помічають, коли це їх не торкається особисто, а коли вже торкнулось - пізно пити боржомі.
Entar
Member

Kassatka Дико плюсую))
Єдине в чому не впевнений (проте особисто не перевіряв ще) це п. 7. Я в перспективі хочу OLED, але після того як технологія дозріє і трохи знизиться в ціні, поки рік тому взяв QLED монітор і задоволений.
Ну і 32" в мене був, 2к правда, наступним взяв 27", мені воно більше подобається) Але це можливо бо в мене зір поганий, і від зміни відстані між центром і кутами некомфортно
DuckRider
Member

Kassatka: 11.02.2026 02:25
Entar: 11.02.2026 01:14 Что я упустил?
5) Навіщо ці недоядра чи два чиплета з ядрами, достатньо лише кілька жирних на одному чиплеті і 3D-кешу побільше насипати.
6) Що мені ті бали, ти що у синтетичні тести бушеш грати? Давай побільше сотень FPS у Full HD на мінімалках.
7) У IPS чорний не чорний, а у VA мала швидкість реакції матриці й погані кути огляду, от OLED-топчик, вигорання то міф, зглажування шрифтів не потрібне, а від мерехтіння можна обмежити FPS.
8) Навіщо ті зайві клавіші справа, все одно в іграх вони не використовуються. Я дуже великий естет, ціную побільше простору на столі й взагалі буду тягати свою клаву у сумці всюди.
9) Я ж не лох, щоб купувати одну лише відеокарту по ціні, дорожче за цілу консоль.
10) Епоха 4K ще не настала, адже навіть 5090 не витягує 60 кадрів у 4K Path Tracing в нативі без DLSS в парочці топових AAA-проєктів. Купуйте монітор 2K, а ще краще Full HD, щоб не витрачати гроші на відяху.
11) Більше 32 дюймів то не монітор, а телевізор, доведеться головою крутити або сидіти в півтора метрах і далі.
12) 60 Гц монітор придатний лише для офісу, а не для ігор, але й для роботи теж треба брати не менше 144 Гц, щоб прокрутка була плавною.
13) 60 FPS то неоптимізована гра й кисіль, треба мінімум 120 FPS у нативі без апскейлу та генератора, а то й усі 240, а якщо не витягує, значить 2,5K/4K монітор - не для тебе.
14) Для 8K відеокарти ще не існує в природі.
15) 5060 Ti - відеокарта для Full HD, а 5070 Ti - для 2,5K. Про який 4K може йти мова? Для цього знадобилась би 5080, але ще краще 4090 чи 5090.
16) От раніше були такі теплі лампові CRT-монітори набагато краще, ніж LCD - з миттєвою реакцією і при будь-якій розподільчій здатності картинка виглядала ідеальною, не мильною і не пікселізованою. Ще й коти могли зверху погрітися. Ну і що, що вони дико мерехтіли на низьких частотах 85-120 Гц, а то і ще менше, займали багато місця на столі, даючи при цьому маленьке зображення та жерли куди більше енергії. Зате ніяких шлейфів при швидкому повороті камери.
Ну і в чому цей пан не прав? Гарний пост :up:
Аціо
Member

Kassatka
+Вам.
Так отож, але НПС залишаться НПС та ніколи нічого не помітять.

Entar: 11.02.2026 02:16 Аціо, написав пост, а потім зрозумів що я то з вами по самому масштабному згоден то:
P.S. А взагалі я з Вами можу повністю погодитися, що заміняти компетентних надійних кваліфікованих спеціалістів з 8 річним досвідом роботи на ШІ - то якийсь повний треш, не розумію нащо так робити.
Так і я з вами не те що сперечаюсь, я зрозумів що ви так запитали,
тож і дав відповідь з позиції людей які в цьому живуть.
AntonyKandaurov
Member

Entar: 10.02.2026 21:55Шалені ціни були із-за клятого майнінгу який взагалі ніякої користі не приносив, чисто спекуляції, просто спалювання енергії і ресурсу відеокарт заради віртуальної генерації аналогу "акцій".
Тепер натрапляєшся на згенеровані відео і підпис знизу "це заради цього ОЗП подорожчала?". Схоже на щось циклічне, але нехай вже буде бо це ж дуже важливо - генерація смішнявок для роботяг :rotate:
Samilo
Member

А як не було інструменту ШІ для ПК так і не має, щоб провів аналіз системи,компонентів і надав звісність.
От на тижні, коли потрапив у таймінг, що вдома було світло, зловив чорні квадрати на екрані монітора. Розбирався, час просадив, думав щось з системою, а виявилося то "чудо оновлення" Win 11..
А про те, що чати замінять людей.. то були випадки на роботі, коли надходило листування за допомогою ШІ. Та там без сліз не прочитаєш.
nochnik89
Member

Entar: 10.02.2026 12:52Мені цікаво чому так багато людей хейтять ШІ і бажають щоб той же чат гпт закрився?
Тому що вважають себе супер пупер компетентними спеціалістами які 10 років задротили і тепер їм неприємно що умовний вчорашній студент з досвідом в пів року може справити враження наче він не менш компетентний?)
директора и менеджера конюшен и каретных заводов тоже так бесились когда двигатель создали и машины :rotate:
Draqoon
Member

Entar: 10.02.2026 12:52 Мені цікаво чому так багато людей хейтять ШІ і бажають щоб той же чат гпт закрився?
Чат гпт обмежений, так би вже давно був нормальний, але йому гайку скрутили.
А грок тупить 75% часу зато робить саме те що я запитую
Ostin
Member

Entar: 10.02.2026 21:55конкурувати треба завжди, а платня залежить більше від того, як найманий працівник домовиться з роботодавцем
В такому разі, всілякі профспілки можна відміняти. Я розумію, що в наших реаліях їх і не було в принципі. Але в світовому масштабі працююча людина має лишатись в центрі набуття благ. Інакше нахіба воно все взагалі?
Entar: 10.02.2026 21:55розумні люди можуть зосередитися на _СУТІ_ своєї роботи, а не на окремих рутинних її елементах
Тут немає з чим сперечатись. Але я за принцип, коли одні розумні думають і не відволікаються, а інші розумні автоматизують їх рутину. І всі професіонали, і всі заробляють і сім'ї годують. А сьогоднішній ші-помічник - це спосіб зліпити всі сутності в одне ціле. Ти прохвесор і думаєш, але водночас ти автоматизував свою ші-секретарку, ші-адміністратора, ші-пошуковика і ші-програміста. І все було б гарно, якби можна було цілковито покластися на всі ці ші-сутності. Але, по-перше, на сьогодні не можна цілковито довіряти цим ші-сутностям, тому ти витрачаєш час на рутину з перевірки достовірності. А по-друге, навіщо в самій своїй суті ліпити з професіонала універсального солдата? Щоб що? Кінцевому універсальному солдату це аж ніяк не на користь. Якийсь серіальний Pluribus в реалі. Від всіх по можливостях, кожному по потребі. Хоча можливості ростуть не пропорційно, звісно ж.
А ось це просто красиво - Штучний інтелект може прогнозувати по фотографії людини її майбутні досягнення та рівень зарплати
І воно ж піде в маси, обов'язково
vmsolver
Member

Аціо: 11.02.2026 01:46 Дійсно чого ото ті люди незадоволені, коли як приклад людина 8+ років працювала у компанії та тримала підтримку з ПЗ так що за 8 років жодного падіння системи, а тепер ШІ кладе базу 2-3 рази на тиждень по 3-4 години...
А кем именно вы не довольны, ИИ или тем начальником, который делает такую замену?
А то ведь больше похоже, что конкретный человек идиот, а виноват ИИ :lol:
dead_rat
Member

vmsolver: 11.02.2026 11:22
Аціо: 11.02.2026 01:46 Дійсно чого ото ті люди незадоволені, коли як приклад людина 8+ років працювала у компанії та тримала підтримку з ПЗ так що за 8 років жодного падіння системи, а тепер ШІ кладе базу 2-3 рази на тиждень по 3-4 години...
А кем именно вы не довольны, ИИ или тем начальником, который делает такую замену?
Коли ФААНГ щось робить, то увесь світ повторює не вмикаючи мозок. Зараз цю дурість підхопила айтішка, а через рік-два всі інші фірми підтягнуться.

І не важливо, ідіот ваш шеф чи ні - інвестори сказали, то вибору нема.

Хто в темі DORA метрік, за 2025 проти 2024:
- deployment frequency +28%
- lead time to change +5%
- time to restore from failure +340%
- change failure rate +6%

Тобто деплоітися ми стали відчутно швидше, але і бокопорити відчутно більше.
Аціо
Member

vmsolver: 11.02.2026 11:22
Вам вже відповіли, мені навіть додати немає чого до думки пана dead_rat.
МОНАХ
Member

Entar: 10.02.2026 21:55 Ну ютуб і спотіфай просять, і всі якось платять.
Я правда користуюсь взламаною версією, але то я така жаба, а більше сотні мільонів платять
► Та я ж не сперечаюсь - просто підводжу проміжний підсумок-результат оцього всього :D .
► ...правда, ні ютуб, ні спотіфай заради такої "шкурної", зрозумілї всім цілі не "ставили на коліна", приміром, майже цілу ІТ-сферу :gigi: , але то - раз-на-раз не приходиться; онде, раніше цілі світові війни по-ходу діла розгортались, а тут поки що ще "на четверть шишечки" :rotate: .
► Так я - теж, правда, якщо там довго копирсатися потрібно в тих "зламах" або занадто сумнівний "вихлоп", то я і з доплатою не буду тим користуватися...
► А за дійсно якісний і потрібний продукт - обов'язково, вважаю, потрібно платити... але тільки коли тобі не нав'язують, що воно дійсно якісне та потрібне.
vmsolver
Member

dead_rat: 11.02.2026 11:41 І не важливо, ідіот ваш шеф чи ні - інвестори сказали, то вибору нема.
То есть вы смирились с ситуацией, что ваш шеф идиот, но виноват ИИ, причем вы это и при нём говорите и нам?
Однако :lol:
Пробовали называть вещи своими именами? Попробуйте.

Відправлено через 28 секунд:
Аціо: 11.02.2026 12:00 Вам вже відповіли, мені навіть додати немає чого до думки пана dead_rat.
Потому что у вас нет своего собственного мнения? )

Відправлено через 1 хвилину :
Гениальные менеджеры, фейлят они, а виноват ИИ. Гениально! Надо записать :lol:
Ostin
Member

vmsolver: 11.02.2026 13:15вы смирились с ситуацией, что ваш шеф идиот
350 лямів америкосів змирились і живуть зі своїм шефом ідіотом, а ви про якусь конторку) Звісно, що змирились, бо робота - це там, де зп платять, а не де гармонія та розум)
vmsolver: 11.02.2026 13:15менеджеры, фейлят они, а виноват ИИ
Фейлять завжди люди. Коли був майнинг, то ціни росли через біток, чи через зажерливих людей? Очевидно, що через людей. Але кажучи про біток, всі розуміють, про яку саме подію йде мова. Кажучи про людську тупість та зажерливість - конкретики немає ніякої.
Тому кажучи про ШІ, який шкодить, мається на увазі, що велика купа тупуватих людей веде себе геть нерозумно і метаються зі своєю гранатою, як бібізяни. Як на мене ,це цілком очевидні речі. ШІ у вакуумі нікому не заважає.
Последний раз редактировалось Ostin 11.02.2026 13:22, всего редактировалось 1 раз.
vmsolver
Member

Ostin: 11.02.2026 13:17 350 лямів америкосів змирились і живуть зі своїм шефом ідіотом, а ви про якусь конторку) Звісно, що змирились, бо робота - це там, де зп платять, а не де гармонія та розум)
Это их дело, но зачем про эту дурь говорить не на работе? Здесь деньги не платят)

Відправлено через 4 хвилини 32 секунди:
Ostin: 11.02.2026 13:17Фейлять завжди люди.
Вот это правильно, и я об этом и говорю. Надо различать обобщенный образ от конкретных фейлов.

з.ы. цены росли не через биткоин, а через спрос, потому что это был выгодный бизнес с хорошей масштабируемостью, поэтому с этим тезисом не соглашусь, с майнингом было всё понятно изначально, это было выгодно потому и вкладывались. С датацентрами сейчас тоже самое, но вкладываются уже не обычные люди, обычные переживают последствия этого (цены на память).

Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
Ostin: 11.02.2026 13:17Тому кажучи про ШІ, який шкодить, мається на увазі, що велика купа тупуватих людей веде себе геть нерозумно і метаються зі своєю гранатою, як бібізяни. Як на мене ,це цілком очевидні речі.
Нет, это не очевидные вещи, такая замена искажает изначальную инициативу. Можно ещё говорить про "перегибы на местах", но это тоже как метод обобщить и представить что фейлы это "ничего страшного".
Ответить