Новости
Последние статьи и обзоры
Архів ebanoe.it
-
Lumia
Junior
Хочу поділитися архівом широко відомого в вузьких колах сироїдів–велосипедистів та закритого нині павутинного вузла ebanoe.it.
Качаємо по протоколу eDonkey2000: ed2k://|file|ebanoe.it.nrg|931692700|a86c65c2df09f0046450aaaa98952fba|/ Прохання записувати на DVD та розповсюджувати серед мешканців ваших підʼїздів. Для запуску потрібен .NET client profile 4.
Качаємо по протоколу eDonkey2000: ed2k://|file|ebanoe.it.nrg|931692700|a86c65c2df09f0046450aaaa98952fba|/ Прохання записувати на DVD та розповсюджувати серед мешканців ваших підʼїздів. Для запуску потрібен .NET client profile 4.
-
vdemeshko
Member
Lumia
CDRW split zip архивом *Прохання записувати на DVD
-
Polaris
Member
Принисіть діду карвалол 
-
Lumia
Junior
Що це означає?
-
Барбарис
Member
Lumia, на хіба поширюєш якусь кацапську фігню, ще й двд згадав?
-
Lumia
Junior
Не кацапська. DVD рулить. Цифрова дистрибуція маст дай.
-
Lumia
Junior
Хто не в темі, то був такий сайт в піку developers.org.ua який вже не торт. Сайт відкрили наші співвітчизники.
-
leif
Member
Записав все на 3,5" дискети. Все інше — не канон
dvd маст дай 
-
Lumia
Junior
Хвалю.
-
captain_chuck
Junior
ОГО! А коменти збереглися?
Там Мурзик Васильович, Фулстек Огурцов та Ілюшка ж були топ ребята)
Там Мурзик Васильович, Фулстек Огурцов та Ілюшка ж були топ ребята)
-
S0N1C
Member
робіть торрент або залийте на internet archive.org
це якшо дійсно треба поділитися а не зробити вигляд
це якшо дійсно треба поділитися а не зробити вигляд
-
Lumia
Junior
captain_chuck
Коментарів в архіві немає. Спершу я подумав що вони зайві потім, коли передумав, вже було затрачено багато зусиль по архівуванню і мені вже було ліниво повертатися і дороблювати.
S0N1C
Якщо комусь дійсно буде цікаво, то ці люди поставлять собі eMule чи ще щось і скачають а щодо інших, то мені якось…
Коментарів в архіві немає. Спершу я подумав що вони зайві потім, коли передумав, вже було затрачено багато зусиль по архівуванню і мені вже було ліниво повертатися і дороблювати.
S0N1C
Якщо комусь дійсно буде цікаво, то ці люди поставлять собі eMule чи ще щось і скачають а щодо інших, то мені якось…
-
tablestikus
Member
А до речі що там з ним сталося що закрилося?
-
Lumia
Junior
Я не знаю. Я не слідкував. Здається що до них таки дісталися і притисли. Здається автори в Twitter писали щось невнятне з цього приводу.
-
Shaolin_Style
Member
я даже не знал что сайт прикрыли
-
Georgin
Member
Я не застав цей ресурс з "народження", але декілька років почитував і вже у 20-х роках він відсотків на 99% складався з фейкових історій та абсолютно деградувавших неадекватів (ботів, представників адміністрації
і відбитих наглухо індивідів-нарцисів, які корчили з себе "борців з системою, які показали цьому клятому капіталісту з галери..."). На цій стадії він мав нульову цінність для будь якого адвекватного програміста,
який шукав роботу і хотів дізнатись більше про роботодавця.
Основним "наповненням" сайту стала не довідкова інформація, не нішевий андеграунд, не чорний гумор або жорстка іронія - це буквально підбірка історій психічного розладу.
Так що намагання зберегти оце для історії на мою думку - це як намагання зберегти смердючий шмат фекалій для шанувальників копрофілії.
і відбитих наглухо індивідів-нарцисів, які корчили з себе "борців з системою, які показали цьому клятому капіталісту з галери..."). На цій стадії він мав нульову цінність для будь якого адвекватного програміста,
який шукав роботу і хотів дізнатись більше про роботодавця.
Основним "наповненням" сайту стала не довідкова інформація, не нішевий андеграунд, не чорний гумор або жорстка іронія - це буквально підбірка історій психічного розладу.
Так що намагання зберегти оце для історії на мою думку - це як намагання зберегти смердючий шмат фекалій для шанувальників копрофілії.
-
Lumia
Junior
Це дуже значне перебільшення. Все не так погано. Нульову, або близько нульову, цінність для будь–якого адвекватного програміста,
який шукав роботу і хотів дізнатись більше про роботодавця він мав з самого початку і суть не в цьому а про борців з системою схоже на якусь обідку.
От хто памʼятає про львівського програміста який прикидався жебраков сидячи на вулиці з плакатом з написом пишу код за їжу?
який шукав роботу і хотів дізнатись більше про роботодавця він мав з самого початку і суть не в цьому а про борців з системою схоже на якусь обідку.
От хто памʼятає про львівського програміста який прикидався жебраков сидячи на вулиці з плакатом з написом пишу код за їжу?
-
captain_chuck
Junior
Згадай краще історії базуки кодера вжеLumia: ↑ 11.02.2026 12:53 Це дуже значне перебільшення. Все не так погано. Нульову, або близько нульову, цінність для будь–якого адвекватного програміста,
-
Georgin
Member
Lumia
Величезна проблема ресурсу у тому, що майже всі (якщо не всі) історії завжди демонтрували рівно одну сторону конфлікту - інша сторона губилась десь по дорозі.
До того ж, більшість історій (особливо починаючи з 20-х років) - фейки без жодного доказу, значна частина яких накалякана самою адміністрацією ресурсу. Деякі були забавні але не більше.
А з певного часу місцева адміністрація вирішила, що активності на ресурсі мало і почала вакханалію з ботами і мімікрією адмінів під юзерів. І в тредах розрослися дерева тупих матів-перематів від десятків рандомних ніків
які з'являлися і зникали кожен день.
Я там не написав за всі роки жодного комента, навіть не реєструвався, але мені завжди було цікаво - навіщо існує цей ресурс?
Як інформаційне джерело про роботодавців - забагато фейків і якраз тих самих "обідок" та замало реальних доказів.
Як дуже нішевий розважальний портал - мені надзвичайно важко назвати ту содомію розвагами. Навіть помийка Lurkmore у порівнянні з цим справляла враження "Клубу тонкого англійського гумору", а це вже як вирок для ресурсу.
От така моя проста думка, що витрачати навіть мінімальні сили на збереження цього непотребу немає жодного сенсу. Такий "спадок" кращє закопати і забути про нього назавжди.
Величезна проблема ресурсу у тому, що майже всі (якщо не всі) історії завжди демонтрували рівно одну сторону конфлікту - інша сторона губилась десь по дорозі.
До того ж, більшість історій (особливо починаючи з 20-х років) - фейки без жодного доказу, значна частина яких накалякана самою адміністрацією ресурсу. Деякі були забавні але не більше.
А з певного часу місцева адміністрація вирішила, що активності на ресурсі мало і почала вакханалію з ботами і мімікрією адмінів під юзерів. І в тредах розрослися дерева тупих матів-перематів від десятків рандомних ніків
які з'являлися і зникали кожен день.
Я там не написав за всі роки жодного комента, навіть не реєструвався, але мені завжди було цікаво - навіщо існує цей ресурс?
Як інформаційне джерело про роботодавців - забагато фейків і якраз тих самих "обідок" та замало реальних доказів.
Як дуже нішевий розважальний портал - мені надзвичайно важко назвати ту содомію розвагами. Навіть помийка Lurkmore у порівнянні з цим справляла враження "Клубу тонкого англійського гумору", а це вже як вирок для ресурсу.
От така моя проста думка, що витрачати навіть мінімальні сили на збереження цього непотребу немає жодного сенсу. Такий "спадок" кращє закопати і забути про нього назавжди.
-
Lumia
Junior
От мене в останню чергу цікавить що в іншої сторони конфлікту — компаній і їхніх власників які будуть заробляти на тобі гроші і насправді дійсно дізнатися чи варто найматися в ту чи іншу фірму можна лише спробувавши самому або поговоривши з тим кого знаєш особисто а відгуки десь на якомусь сайті в якій би формі вони не були, то таке. Не існує а існував. ebanoe.it був профільним ресурсом з аудиторією де можна було опублікувати щось таке, наприклад висловити свою відразу до вебщиків і по всякому їх пообзивати, за що б забанили на DOU або… і все. Окрім DOU який скотився до прісного майданчика з джинсою в нас нічого й немає. ebanoe.it був віддушиною і просував в масах альтернативу точку зору.