Суть проблеми в, тому що дзвінок через телеграм коли розмовляєш йде затримка десь 5-10 секунд, і чомусь сповіщення приходять на телефон тільки через 1-3 хв(якщо ти онлайн в телеграмі на телефоні, то сповіщення йдуть нормально) ще є таке що на ПК чи іншому телефоні прочитано, а на GT Neo 5 через 1-3 хв приходить сповіщення.
GT Neo 5 не простий, а з прошивкою від GT Neo 3. Раніше такого не було, телефон до заводських скидав і телеграм по новій ставив. На старому Realme 8 немає такої проблеми. Можливо це прошивка, але я не знаю.
Новости
Последние статьи и обзоры
Проблема з телеграмом на Realme GT Neo 5
-
Yokory
Junior
-
Klon
CG graphikos fan
Yokory
можливо вигружає з пам'яті , залочте телеграм щоб постійно робив і не закривався + поставте йому автозапуск .
У мене на Редмі 14 така фігня з софтом = якщо не закріпити, то агресивно софт вигружає і повідомлення приходять з великою затримкою
можливо вигружає з пам'яті , залочте телеграм щоб постійно робив і не закривався + поставте йому автозапуск .
У мене на Редмі 14 така фігня з софтом = якщо не закріпити, то агресивно софт вигружає і повідомлення приходять з великою затримкою
-
waryag
Member
На ГТ нео 6 додав у винятки по роботі в фону і автозапуску, працює.Klon: ↑ 07.02.2026 22:38 У мене на Редмі 14 така фігня з софтом = якщо не закріпити, то агресивно софт вигружає і повідомлення приходять з великою затримкою