Десь були файли з пулами, логінами та паролями. Вважаєте, я не бажав би повернути пару BTC? Не пам'ятаю де вони, файли ті. У світі багато "забутих" бітоїнів, не я один. Можливо колись знайду, але чи існують досі ті сайти з пулами? То нехай.absolut: ↑ 06.02.2026 11:37Надо вернуть! Возможно?Liam: ↑ 06.02.2026 10:53 Не про що не жалкую, навіть про ті жалюгідні 2-3 бітка, що так й залишив десь на пулі. Спогади залишились тільки приємні, а це найголовніше.
Новости
Последние статьи и обзоры
Падіння Bitcoin — зафіксовано курс у $60 тисяч
-
Liam
Member
-
Piter Cantrope
Member
Liam
Мені кілька радеонів намайнили майже на першу машину.
Я був студент, жив в гуртожитку, мій однокімнатник поїхав до дівчини жити.
Я не дуже шарив, що роблю, але запустити щось щоб копало було не аж так складно.
А потім все продав, і купив ділянку, на якій зараз будуюсь. Якби не продав, то зараз купив би одразу будинок з землею, і ше б лишилось зверху)
Я не дуже шарив, що роблю, але запустити щось щоб копало було не аж так складно.
А потім все продав, і купив ділянку, на якій зараз будуюсь. Якби не продав, то зараз купив би одразу будинок з землею, і ше б лишилось зверху)
-
Enjthesilence
Member
Минулий раз купив за 57 вивів за 119, на морозиво вистачило, зараз зроблю теж саме. Без фантизму, зукупіть собі біточка.
-
RoMiLiUs
Member
60к уе - 2.5 мульта.Ararat: ↑ 06.02.2026 10:10Як плине час. Наче тільки нещодавно був зліт до мільйона гривень, а тут вже падіння до 60к баксів.
Последний раз редактировалось RoMiLiUs 06.02.2026 12:09, всего редактировалось 1 раз.
-
Liam
Member
Біткоїни виводили сотнями. Ніхто їх не рахував завзято - два туди, три сюди, десять на комісію. Ділянку? Та ми своїм пулом могли б якусь країну зараз купити. Трохи жартівливо, але...Piter Cantrope: ↑ 06.02.2026 11:58 Liam
-
Mozdev
Member
Я мабуть тоді супер стар, бо я застав перфокарти та грайки з аудіокасет( хто зрозумів той знаєLiam: ↑ 06.02.2026 10:28О, то приємна але не дуже довга історія мого життя.
Розпочинав з HD 6850, а коли вийшли HD 7890/7870/7850 - понеслася! Рили так, шо Запорізька гребля аж гуділа)))
Моя перша гарна відеокарта то була 3dfx Voodoo потім Riva TNT2 Ultra.
Доречі в одному старенькому пк досі стоїть робоча X800 GTO
Последний раз редактировалось Mozdev 06.02.2026 12:43, всего редактировалось 3 раза.
-
Piter Cantrope
Member
Liam
Ну то у вас такі масштаби. А в мене суто пару карт і одна материнка, і я особливо навіть не вникав у то все.
Лишився задоволений, що на ранньому етапі свого дорослого життя отримав такий фінансовий буст)
Ну то у вас такі масштаби. А в мене суто пару карт і одна материнка, і я особливо навіть не вникав у то все.
Лишився задоволений, що на ранньому етапі свого дорослого життя отримав такий фінансовий буст)
-
waryag
Member
Все, що треба знати про "деяких фахівців"При цьому деякі фахівці на ринку обіцяли зростання навіть після піку в $120 тисяч.
-
MqM
Member
Нещасний формат, за що йому це всеnochnik89: ↑ 06.02.2026 10:21Записи Эпштейна выложили в формате пдф. Как иронично.unique-neon: ↑ 06.02.2026 09:50А чому акції тех компаній дешевшають (згідно новини)?
Краще було би у форматі psd?
Ще є формат EPub
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
Жаль ви до клубу мільйонерів не приєдналися. Бути біля витоків і не використали шансу. Я от провтикав всю шкмиху, вперше про біткоїн звхнався десь в 2012-2013 рокахLiam: ↑ 06.02.2026 10:53 Поки така тема, можу трохи розповісти про той час)
Я один з перших, хто почав в місті Запоріжжя цей тренд. Навіть свій пул був, він називався Ocean's Eleven, але працювали й з іншими. Відеокарт було доволі багато серед усіх бажаючих. Повний обсяг не пам'ятаю, але більше сотні - від 5850 до R9 280X. Знаю людину, котра заробила мільйон доларів. Вчасно продав свою двокімнатну хату, жив у гуртожитку, а карти рили у двох гаражах. Так, заробив 1М $, а це вже не жарти. Цікавий був час. Не про що не жалкую, навіть про ті жалюгідні 2-3 бітка, що так й залишив десь на пулі. Спогади залишились тільки приємні, а це найголовніше.
-
Liam
Member
Ну, в мене не було перфокарт та кассет, але був перший ПК у 1995 році, батько купив на День нароження. Справжній PC AT! 386DX 40 Mhz/8 Mb RAM/273 Mb HDD/Cirrus Logic 512 Kb/Daytek (начебто) 14" CRT.Mozdev: ↑ 06.02.2026 12:40Я мабуть тоді супер стар, бо я застав перфокарти та грайки з аудіокасет( хто зрозумів той знаєLiam: ↑ 06.02.2026 10:28
О, то приємна але не дуже довга історія мого життя.
Розпочинав з HD 6850, а коли вийшли HD 7890/7870/7850 - понеслася! Рили так, шо Запорізька гребля аж гуділа))))
Доречі в одному старенькому пк досі стоїть робоча X800 GTO![]()
Ніде не стоїть, але є, робоча.Доречі в одному старенькому пк досі стоїть робоча X800 GTO
Отправлено спустя 3 минуты 53 секунды:
Пробачте, я не бажав хизуватись(Piter Cantrope: ↑ 06.02.2026 12:41 Liam
У мене був знайомий з однією HD 7850. Він ніколи не виводив біткоїни, до одного разу... Не можу пригадати, але там була дуже нефігова сума. Так шо, усе розумію.
Отправлено спустя 9 минут 37 секунд:
Так і я провтикав))) Продав усі. То я знав тільки одного мільонера, бо він мені сказав про це. Гадаю, серед мого старого оточення по майнінгу, розумні люди й досі не продали те, що ми тоді нарили. Зараз це дуже великі гроши, не думаю, що вони (люди) залишились в країні.MqM: ↑ 06.02.2026 13:13Нещасний формат, за що йому це все![]()
Краще було би у форматі psd?![]()
Ще є формат EPub
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:Жаль ви до клубу мільйонерів не приєдналися. Бути біля витоків і не використали шансу. Я от провтикав всю шкмиху, вперше про біткоїн звхнався десь в 2012-2013 рокахLiam: ↑ 06.02.2026 10:53 Поки така тема, можу трохи розповісти про той час)
Я один з перших, хто почав в місті Запоріжжя цей тренд. Навіть свій пул був, він називався Ocean's Eleven, але працювали й з іншими. Відеокарт було доволі багато серед усіх бажаючих. Повний обсяг не пам'ятаю, але більше сотні - від 5850 до R9 280X. Знаю людину, котра заробила мільйон доларів. Вчасно продав свою двокімнатну хату, жив у гуртожитку, а карти рили у двох гаражах. Так, заробив 1М $, а це вже не жарти. Цікавий був час. Не про що не жалкую, навіть про ті жалюгідні 2-3 бітка, що так й залишив десь на пулі. Спогади залишились тільки приємні, а це найголовніше.
P.S. Зверніть увагу як називався пул - Ocean's Eleven. Усі зібрались гуртом, зробили діло, та розійшлись. Дуже символічно.
-
penetrator
Member
Я свои битки с deepbit так и не вывел, а когда пошел искать, то узнал шо пула нет с 2014
Помню как моя gtx460 намайнила 0.02 битка за пару часов и мной было принято решение остановить это безобразие, бо боялся шо сгорит от перегрева
Помню как моя gtx460 намайнила 0.02 битка за пару часов и мной было принято решение остановить это безобразие, бо боялся шо сгорит от перегрева
-
skyod69
Member
БратMozdev: ↑ 06.02.2026 12:40Я мабуть тоді супер стар, бо я застав перфокарти та грайки з аудіокасет( хто зрозумів той знаєLiam: ↑ 06.02.2026 10:28
О, то приємна але не дуже довга історія мого життя.
Розпочинав з HD 6850, а коли вийшли HD 7890/7870/7850 - понеслася! Рили так, шо Запорізька гребля аж гуділа))))
Доречі в одному старенькому пк досі стоїть робоча X800 GTO![]()
Перший конфіг,зібраний за чесно продані акціі давно померлого заводу:
Дюрон 800,128Мб пам'яті,Рива ТНТ2,КТ133 Чайнтеч і саме головне-Самтрон на цілих 17 дюймів!
-
AntonyKandaurov
Member
Так ось чому в деяких частинах міста не працювало вуличне освітленняLiam: ↑ 06.02.2026 10:28О, то приємна але не дуже довга історія мого життя.
Розпочинав з HD 6850, а коли вийшли HD 7890/7870/7850 - понеслася! Рили так, шо Запорізька гребля аж гуділа)))
В свій час мав можливість з зарплатні купляти по 7950 але все просрав. Можливо це й на краще
-
Avenger80
Member
Корейська криптобіржа Bithumb випадково подарувала своїм користувачам по 2 тис BTC.
Співробітник біржі мав нарахувати людям за аірдроп по 2000 корейських вон ($1,4), але прорахувався із валютою.В результаті сотні людей отримали по 2000 біткоїнів ($132 млн) і одразу почали продавати їх по ринку, обваливши курс BTC на біржі на 16%.
Тепер біржа заморозила всі акаунти та намагається «відкотити» операції. А тим геніям, які вже вивели кошти — погрожує кримінальними справами.
Співробітник біржі мав нарахувати людям за аірдроп по 2000 корейських вон ($1,4), але прорахувався із валютою.В результаті сотні людей отримали по 2000 біткоїнів ($132 млн) і одразу почали продавати їх по ринку, обваливши курс BTC на біржі на 16%.
Тепер біржа заморозила всі акаунти та намагається «відкотити» операції. А тим геніям, які вже вивели кошти — погрожує кримінальними справами.
-
dead_rat
Member
Хто пише код тих бірж, що воно взагалі не перевіряє операції?Avenger80: ↑ 06.02.2026 23:51 Корейська криптобіржа Bithumb випадково подарувала своїм користувачам по 2 тис BTC.
-
denon312
Member
ого, весело тепер стане свіжоспеченим мільйонерам, віддадуть все до копійки і ще й присядуть. Такі преценденти вже були.Avenger80: ↑ 06.02.2026 23:51Корейська криптобіржа Bithumb випадково подарувала своїм користувачам по 2 тис BTC.
Відправлено через 59 секунд:
керівництво часто вимагає оверрайди для проведення "потрібних" транзакцій.
-
Mozdev
Member
А ось це яскравий індикатор, того що криптовалюти будь-які, у нинішньому іх вигляді, не потрібні та небезпечні взагалі, бо втрачають той сенс і ідею яку пропагували на початку.Avenger80: ↑ 06.02.2026 23:51 Корейська криптобіржа Bithumb випадково подарувала своїм користувачам по 2 тис BTC.
(насправді крипто валюти то ммм для інвесторів реальної валюти щоб їх "ошуктати на грощі")...