Мдааа, не такое будущее с нарисованными кадрами я себе представлял.
Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні
-
Prescott
Member
Предлагаю обсудить NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні
-
FirstTDM
Member
Ну вот и уперлись в стенку: 50хх остается на вершине как "последняя производительная" линейка - а вместо 60хх серии будут новые дрова и технологииPrescott: ↑ 06.02.2026 13:45 NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні
-
Polaris
Member
Будут нові приблуди для ШІFirstTDM: ↑ 06.02.2026 13:51Ну вот и уперлись в стенку: 50хх остается на вершине как "последняя производительная" линейка - а вместо 60хх серии будут новые дрова и технологииPrescott: ↑ 06.02.2026 13:45 NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні![]()
-
hohlid19
Member
Из-за нейронок мы будем есть нейрохрючевые кадры. ИИшный мир победил 
-
KimRomik
Member
вже не за горами, коли всі кадри будуть генеруватись ШІ, а "чиста математична продуктивність" йде в минуле, як не сумно це звучало б
-
Kullerok
Member
Ну так сиди на минималках и не ной.Prescott: ↑ 06.02.2026 13:45 Предлагаю обсудить NVIDIA підтвердила, що технологія Dynamic Multi Frame Generation вийде у квітні
Мдааа, не такое будущее с нарисованными кадрами я себе представлял.![]()
-
Enjthesilence
Member
це не звучить "сумно", скоріше "незвично" ші - це все ще" математична продуктивність", просто за іншими алгоритмами. вся комп'ютерна графіка - це обман, неважливо яким чином її будуть рендерити, головне покращувати якість\швидкодію.KimRomik: ↑ 06.02.2026 14:32 вже не за горами, коли всі кадри будуть генеруватись ШІ, а "чиста математична продуктивність" йде в минуле, як не сумно це звучало б
-
man1242
Member
Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4 та забути жанглювання лімітером кадрів для оновлення монітора. Єдине що цікаво як реалізують, буде відмальовувати стільки намальваних кадрів щоб добити кап оновлення екрана або дінамічно буде змінювати пересети з х2 до х6 презентація на CES виглядала наче використовували останій варіант що сумно.
-
Enjthesilence
Member
мені абсолютно не подобається як працює фреймгенератор вище 2х кратного. х2 я ще можу вмикати, коли нативних 80+ з длаа, бажано ще більше, з рефлексом і гсінком дійсно норм технологія для сінглів, але все що вище - кисель, а тут 6хman1242: ↑ 06.02.2026 14:51 Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4 та забути жанглювання лімітером кадрів для оновлення монітора. Єдине що цікаво як реалізують, буде відмальовувати стільки намальваних кадрів щоб добити кап оновлення екрана або дінамічно буде змінювати пересети з х2 до х6 презентація на CES виглядала наче використовували останій варіант що сумно.
-
Sanьka
Member
Що я зрозумів - натив є натив. Якщо карта тягне в нативі то все ок. Якщо не тягне - зроби нижчі налаштування
А оте мильце яке то підтримується, то не підтримується, потім швидко стає не актуальним бо нове виходить ....
А оте мильце яке то підтримується, то не підтримується, потім швидко стає не актуальним бо нове виходить ....
-
Vpupkin
Member
У часи F.E.A.R. и DooM 3 та Crysys було краще, тупо ненечому було грати з плавною картинкою, тупо хавали з тормозами, або знижували якість картинки, але ж святий натів, а от зараз якась мерзость відбувається.
-
fantomrulezz
Member
Натив - це коли мільярди фотонів від сонця пролітають 150 млн кілометрів і відбиваючись від фізичних об'єктів, що складаються з октилліонів атомів, залітають в око людини, де сотня мільйонів палочок та колбочок перетворюють їх на цифровий сигнал і передають в мозок.Sanьka: ↑ 06.02.2026 15:08Що я зрозумів - натив є натив.
Оце натив, а не ота фігня, що ви там собі надумали.
А отой процес, де мікрочіпи виводять пласке зображення, що дуже наближено імітує об'ємний навколишній світ, спрощений на десятки порядків - це в будь-якому випадку комп'ютерний алгоритм, і не має жодного значення це комп'ютерний алгоритм "рендер" чи комп'ютерний алгоритм "нейромережа".
-
denon312
Member
Попит породжує пропозицію, нічого дивного.
Растрова продуктивність відходить в минуле, схоже наступне покоління буде таке ж саме по продуктивності (якщо не гірше) але буде мати 10х генератор і апскейл з 240р в 4к
Растрова продуктивність відходить в минуле, схоже наступне покоління буде таке ж саме по продуктивності (якщо не гірше) але буде мати 10х генератор і апскейл з 240р в 4к
-
man1242
Member
Ну тут більше залежить від загальної затримки системи у грі ніж від кількості іксів на екрані, для сінгли наче нормально у межах 50мс, 60мс вже відчутно пливе але нижче ніж 40мс то взагалі хоч х10 буде аби монітор зміг відмалювати. Нормально працює фг у іграх де є обмеження у гпу, коли відбуваєтся цпу бандінг то граєтся дуже не приємно та краще вимкнути бо я так зрозумів фг теж робить навантаження процессор. З прикладу хл2 ртх на 5600х мав 43мс імпуту але грався дуже рвано с фг х4 та не приємно а ось оновився до 7800х3д то одразу і системний імпут став 38мс та працює фг дуже плавно та рівно без дропу кадрів або фрейм пейсінгу.Enjthesilence: ↑ 06.02.2026 14:54мені абсолютно не подобається як працює фреймгенератор вище 2х кратного. х2 я ще можу вмикати, коли нативних 80+ з длаа, бажано ще більше, з рефлексом і гсінком дійсно норм технологія для сінглів, але все що вище - кисель, а тут 6хman1242: ↑ 06.02.2026 14:51 Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4 та забути жанглювання лімітером кадрів для оновлення монітора. Єдине що цікаво як реалізують, буде відмальовувати стільки намальваних кадрів щоб добити кап оновлення екрана або дінамічно буде змінювати пересети з х2 до х6 презентація на CES виглядала наче використовували останій варіант що сумно.це ж чисто історія "5070>4090"
Пробував твікі для віндовс щоб зменшити загальний системний імпут
-
kak_tak
Member
Это ладно, де Рефлекс 2? 
-
erkins007
Member
2х с лета отлично работает даже при 60 родныхEnjthesilence: ↑ 06.02.2026 14:54х2 я ще можу вмикати, коли нативних 80+
-
gamersfan
Member
Заметил что все любители желейного управления почему-то говорят "импут лаг", а не "инпут", как следует.man1242: ↑ 06.02.2026 14:51 Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4
-
man1242
Member
Виправлять фреймпейсінг у фср фг та додадуть антілаг 2 і клуб поціновувачів "желейного управления" збільшиться.gamersfan: ↑ 06.02.2026 19:41Заметил что все любители желейного управления почему-то говорят "импут лаг", а не "инпут", как следует.man1242: ↑ 06.02.2026 14:51 Очікую реліз даної фічі, в теорії повино зменшити імпут лаг при грі з пресетом х4![]()
-
DuckRider
Member
Швидкодію... Швидкість... Затримка... Ось тут десь і починаються спроби прогріти гоїв з намальованим фпсEnjthesilence: ↑ 06.02.2026 14:43це не звучить "сумно", скоріше "незвично" ші - це все ще" математична продуктивність", просто за іншими алгоритмами. вся комп'ютерна графіка - це обман, неважливо яким чином її будуть рендерити, головне покращувати якість\швидкодію.KimRomik: ↑ 06.02.2026 14:32 вже не за горами, коли всі кадри будуть генеруватись ШІ, а "чиста математична продуктивність" йде в минуле, як не сумно це звучало б