Продажі Grand Theft Auto V перевищили 225 мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Продажі Grand Theft Auto V перевищили 225 мільйонів копій
Мабуть безкоштовна для користувачів роздача гри яка відбулася кілька років тому теж врахована в статистиці. Цікаво скільки копій тоді розібірали в Еріс
Liam
Member

Люди й досі знаходять пасхалки у світі гри.
"Зайду в ГТАшечку, побігаю, наведу шороху..." І пропав на цілий вечір)
n+gibat[]r
Member

Жаль только сюжетку никто не обновляет, только гта онлайн с читерами и тупой школотой :facepalm:
waryag
Member

zalizo_org: 04.02.2026 13:44Мабуть безкоштовна для користувачів роздача гри яка відбулася кілька років тому теж врахована в статистиці. Цікаво скільки копій тоді розібірали в Еріс
100% враховано. Кожну роздачу ЕГС вважає продажем зі 100% снижкою, навіть чек висилає.
ГТА5 забрали багато і ще довго барижили пустими аккаунтами з грою.
Raynor
Member

Якось в Епіку купив за 0 гривень, але навіть сюжетку не пройшов, чомусь не зайшла мені ця гра.
destructX
Member

n+gibat[]r: 04.02.2026 14:00 Жаль только сюжетку никто не обновляет, только гта онлайн с читерами и тупой школотой :facepalm:
бо в п'яту в рп грають, основний онлайн та продажі через це тільки ;)
tornadox
Member

Якої досі нема на суперкрутому М5 :lol:
Filabatya
Member

Тиждень тому купив і проходжу сюжетку знову, бо колись 5ту недопройшов. Так вибухи просто шикарні стали, відображення на авто також. Грати з геймпада одне задоволоення, от тільки не розумію, як вони так з нього стріляють влучно, може там якийсь автоприціл є?
QFlash
Member

Ця гра і досі актуальна. Вроді якесь оновлення були на графіку, вже давно проходив її.
Пасхалок під кожним стовпом.
MqM
Member

Liam: 04.02.2026 13:45 Люди й досі знаходять пасхалки у світі гри.
"Зайду в ГТАшечку, побігаю, наведу шороху..." І пропав на цілий вечір)
Саме так в дитинстві ми і сприймали ГТА, а потім дізналися, а там ще й сюжет є))) А то розносити місто було надто захоплюючим заняттям)

Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
tornadox: 04.02.2026 14:30 Якої досі нема на суперкрутому М5 :lol:
Чому ти так не любиш нашого форумчанина фаната Епл, безжалісно з ним так
Барбарис
Member

zalizo_org, не безкоштовна, а безоплатна і то лише для гравців. Епік, наскільки знаю, за роздачі платить. Скільки кожному видавцю дістається навряд дізнаємось.
zalizo_org
Member

QFlash: 04.02.2026 14:32Ця гра і досі актуальна. Вроді якесь оновлення були на графіку, вже давно проходив її.
Не дивно, гра вперше релізнулася ще під PlayStation 3 і XBOX 360😉

Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
Барбарис: 04.02.2026 15:01не безкоштовна, а безоплатна і то лише для гравців. Епік, наскільки знаю, за роздачі платить.
Саме так (для того і спеціально написав в пості "безкоштовна для користувачів"), ти береш безкоштовно, а Еріс Ґєймс оплачує за контрактною ціною (підозрюю вона значно нижча за рітейлову).
tornadox
Member

QFlash: 04.02.2026 14:32Вроді якесь оновлення були на графіку, вже давно проходив її.
Зараз доступно 2 версії
GTA V Legacy - це PS4 версія що вийшла з самого початку на ПК, онлайн досі працює.
GTA V (E&E) - це PS5 версія що вийшла чуть менше року назад, має покращену графіку, промальовку деталей, Ray Tracing, FSR. В Онлайні також з'явилося багато доп. контенту, такого як модифікація HSW та тварини. Загалом онлайн досі отримує 2 рази в рік оновлення з новим контентом.
big_bang
Member

MqM: 04.02.2026 14:48 Саме так в дитинстві ми і сприймали ГТА, а потім дізналися, а там ще й сюжет є))) А то розносити місто було надто захоплюючим заняттям)
щось таке собі пригадав
спойлер
Изображение
фото взято з інету)
MqM
Member

big_bang: 04.02.2026 15:21
MqM: 04.02.2026 14:48 Саме так в дитинстві ми і сприймали ГТА, а потім дізналися, а там ще й сюжет є))) А то розносити місто було надто захоплюючим заняттям)
щось таке собі пригадав
спойлер
Изображение
фото взято з інету)
Ми грали в клубах, пк мало в кого був:)
То ж по тодішнім міркам хлоп з фото мажор😁
big_bang
Member

MqM: 04.02.2026 15:22 То ж по тодішнім міркам хлоп з фото мажор😁
в мене вдома оселився стаціонар в 2001 році
до того був якийсь ноутбук але мене до нього не підпускали)))
QFlash
Member

До тепер ще бачу багато чуваків рубасают GTA San Andreas/
Сам в тому часі по 10 год. San Andreas ганяв.
V Шедевр, але тоді було більше емоцій від гри.
Tetronga
Member

zalizo_org: 04.02.2026 15:04
QFlash: 04.02.2026 14:32Ця гра і досі актуальна. Вроді якесь оновлення були на графіку, вже давно проходив її.
Не дивно, гра вперше релізнулася ще під PlayStation 3 і XBOX 360😉
Саме там я її і застав разом з однокласником - разом диск купували на його PS3. Гра безсмертніша за Сан Андреас :super:
big_bang
Member

QFlash: 04.02.2026 15:30 більше емоцій від гри.
я місто vice city знаю ліпше за своє рідне
tornadox
Member

MqM: 04.02.2026 14:48 Чому ти так не любиш нашого форумчанина фаната Епл, безжалісно з ним так

Він і так не грає ігри, вік вже не той. Купив б/у мак міні з ібея і проповідує тут, на форумі де головні топіки це залізо, пк та ігри - хіба не клоун?
Ответить