Новости
Последние статьи и обзоры
Тираж Switch 2 перевищив 17,3 млн пристроїв, а оригінальна Switch стала найпродаванішою консоллю Nintendo
-
yuriy_dd
Member
Пропоную обговорити Тираж Switch 2 перевищив 17,3 млн пристроїв, а оригінальна Switch стала найпродаванішою консоллю Nintendo
невже воно на АРМ?
невже воно на АРМ?
-
Bloodfallen
Member
Коли вийде OLED-версія або OLED Свіч Лайт 2, тоді можна задуматись про покупку. Ну і, звичайно, треба ще, щоб до того часу придумали, як прошити 
А щоб купувати цю річ з екраном, який має люті шлейфи, та ті ж самі ігри, що на OLED, треба бути генієм. Ще й за патчі по 10 баксів платити, а то і взагалі заново гру купувати
А щоб купувати цю річ з екраном, який має люті шлейфи, та ті ж самі ігри, що на OLED, треба бути генієм. Ще й за патчі по 10 баксів платити, а то і взагалі заново гру купувати
-
Kruler
Member
очень хотел купить на старте, бегал по всяким ябко и спрашивал привезли/не привезли
а потом посмотрел обзоры и понял что год-полтора лучше подождать.
кто эти 17 миллионов и во что они играют...
кто эти 17 миллионов и во что они играют...
-
Sanьka
Member
Це ж нінтендо.Kruler: ↑ 03.02.2026 17:15 эти 17 миллионов и во что они играют..
Вибір між Маріо і Зельдою, чи Зельдою і Маріо
-
SmileKnight
Member
Доречі зайшов в їх магазин, то був приємно здивованийSanьka: ↑ 03.02.2026 17:26Це ж нінтендо.Kruler: ↑ 03.02.2026 17:15 эти 17 миллионов и во что они играют..
Вибір між Маріо і Зельдою, чи Зельдою і Маріо![]()
Там вже і Hades2, Cronos, NBA 2K26, Star Wars Outlaws, Hogwarts Legacy, Assassin's Creed Shadows, Cyberpunk 2077, Split Fiction, Borderlands 4.
Elden Ring та Resident Evil Requiem + ремастери вийдуть і т.д
Тому начебто і норм
-
S0N1C
Member
але купити ти все повинен двічі, як мінімум
і не по стімовським регіональним цінам, та через треті фірми (якщо я не помиляюся)
-
Sanьka
Member
Я не великий експерт в портативках, але все одно не розумію навіщо Свіч, якщо націлився на гру в не НЕ еінтендівські екзи. Для кросплатформерів є більш потужні приставки.SmileKnight: ↑ 03.02.2026 17:38Там вже і Hades2, Cronos, NBA 2K26, Star Wars Outlaws, Hogwarts Legacy, Assassin's Creed Shadows, Cyberpunk 2077, Split Fiction, Borderlands 4.
-
DuckRider
Member
Та все простіше. На світчі є великий набір ігор не від нінтендо. Буквально це нова ПСП. Але це про лайт, який за розмірами не як цеглинаSanьka: ↑ 03.02.2026 18:08Я не великий експерт в портативках, але все одно не розумію навіщо Свіч, якщо націлився на гру в не НЕ еінтендівські екзи. Для кросплатформерів є більш потужні приставки.SmileKnight: ↑ 03.02.2026 17:38Там вже і Hades2, Cronos, NBA 2K26, Star Wars Outlaws, Hogwarts Legacy, Assassin's Creed Shadows, Cyberpunk 2077, Split Fiction, Borderlands 4.
-
Polaris
Member
Так Ви праві, це її головний недостаток(yuriy_dd: ↑ 03.02.2026 16:36 Пропоную обговорити Тираж Switch 2 перевищив 17,3 млн пристроїв, а оригінальна Switch стала найпродаванішою консоллю Nintendo
невже воно на АРМ?
-
Tetronga
Member
Поки що замало ігор на Свіч 2 (та і взлом хочеться
) тому поживемо на Свіч Лайт ще пару років 
-
dreikk91
Member
Свіч 2 дав можливість маріофанатикам нарашті пограти в ігри свіч один з нормальною продуктивністю
-
nochnik89
Member
Я тоже не сильно. Но приобрел себе недавно джойстик для мобилки куда вставляешь телефон. Чисто побегать в игрушки на эмуляторах приставок из детства. Получил очень много фана от такого игрового опыта. Поэтому к портативкам стал более лояльным и появилось понимание почему вообще они имеют успех. Хотя себе брать такое точно не буду.Sanьka: ↑ 03.02.2026 18:08Я не великий експерт в портативках
-
waryag
Member
Нінка може випустити консоль на дерев'яних рахівницях, і вона все одно продасться тиражом в 100++М, а основні екзи - по 30-80М.yuriy_dd: ↑ 03.02.2026 16:36невже воно на АРМ?
-
Shaolin_Style
Member
в библиотеку от Switch 1?Kruler: ↑ 03.02.2026 17:15 очень хотел купить на старте, бегал по всяким ябко и спрашивал привезли/не привезли![]()
кто эти 17 миллионов и во что они играют...![]()
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
За вторую не скажу, но первая банально компактнее, легче и эргономичнее чем стимдек.Sanьka: ↑ 03.02.2026 18:08Я не великий експерт в портативках, але все одно не розумію навіщо Свіч, якщо націлився на гру в не НЕ еінтендівські екзи. Для кросплатформерів є більш потужні приставки.SmileKnight: ↑ 03.02.2026 17:38Там вже і Hades2, Cronos, NBA 2K26, Star Wars Outlaws, Hogwarts Legacy, Assassin's Creed Shadows, Cyberpunk 2077, Split Fiction, Borderlands 4.
-
Nehrk
Member
у меня уже 5 или 6 игр физических свитча второго только хыхы
Две зельды, марио карт, кирби, бананза и эир райдерс и покемон za чтоб его черти драли
Две зельды, марио карт, кирби, бананза и эир райдерс и покемон za чтоб его черти драли
-
big_bang
Member
Switch крута штука
Був у мене і звичайний і лайт
не пронікся я цим девайсом...
Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
і справа не в arm як що шось
Був у мене і звичайний і лайт
не пронікся я цим девайсом...
Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
і справа не в arm як що шось