Новости
Последние статьи и обзоры
Планка G.Skill Sniper начала работать с ошибками
-
Dima4s
Member
ВІдправка в тайвань зайняла 20 днів і 700грн. прислали назад ще через 20 днів на склад міст експреса в польщу. Там прийшлось просити працівника міст, щоб забрав посилку з пошти польської, бо міст тупорила пошта, не може зробити опцію оплати мита і за якихось 16 злотих, міст відмовився приймати посилку на склад.
і того 6 євро працівнику міст і 6 євро за доставку в Україну.
45 днів і новенький комплект 2х32гб в мене на руках.
і того 6 євро працівнику міст і 6 євро за доставку в Україну.
45 днів і новенький комплект 2х32гб в мене на руках.
-
CrackYu23
Member
Згоден гарантія в них гарна, колись крякнула через 2 роки використання.В ПСшопі міняв по гарантії DDR2 2gb. досі в батька працює.Але осад залишився.Скільки різної пам'яті було тільки G.Skill виходила з ладу.Тому більше не беру.
-
sashagr
Junior
Я сьогодні отримав 2*4Gb DDR4, історія тянулась з 2020 року.
-
unique-neon
Member
А прислали таки в Україну?sashagr: ↑ 13.11.2025 17:38Я сьогодні отримав 2*4Gb DDR4, історія тянулась з 2020 року.
-
sashagr
Junior
Да 29.9. вислали FEDEX до Польші потім містекспрес до України.
-
Filabatya
Member
До ддр6 встигли і чудненько 
-
harito
Member
Тоже такая история . А по какому адресу её отсылать и какой почтой ?
-
sashagr
Junior
Спочатку треба їм написати, щоб надали номер RMA https://www.gskill.com/en/rma а потім висилати.
-
vdemeshko
Member
они 4 года ее высылали ?sashagr: ↑ 13.11.2025 17:38 Я сьогодні отримав 2*4Gb DDR4, історія тянулась з 2020 року.
-
West20105
Member
Вітаю. Розповім совю історию з РМА. Рік назад з яєць придббав кіт 2х16 gskill trident z neo. Нещодавно почали сипати помилки,одна планка геть сипала,а інша працювала тільки на 2133мгц і не більше. Написав в Рма сказали відправляйте нам в Тайвань. Відправив укрпоштою (400грн) обійшлась доставка,їхало десь півтора місяця. По приїзду Рма написало лист що пам'ять отримали,чекайте від 7-10 днів на рішення. Минуло мабудь днів 5-6 і тут мені прийшов смс з трек номером DHL експрес. через 2 днів РМа тільки на пошту відписали що вислали новий комплект. До мене відправили 19-го січня,а забрав у кур'єра вже 26-го січня. Компелект був вже тестований,бо видно по контактах,видно тестили перед відправкою) а так дуже задоволений що за 400грн і майже 2 місяця очікування і отримав новий комплект))
-
pelia
Member
Мені ось цікаво, валяється у мене кіт ддр4 2х8 корсар, там чіпи такі що якщо їм дати більше чим 1.35в, то сипе помилками. Штука в чому, плата сама по дефолту завищує вольтаж, тобто ввімкнувши ХМР, у якому вказано 1.35в, насправді буде десь 1.37, відповідно пам'ять падає, вручну, звісно, виставивши менше все норм. Чи є сенс взагалі погратись в RMA? 
-
West20105
Member
з 2х8 я думаю не має сенсу. а якщо є змога виставити вручну і щоб воно працювало,то ставте і не парьтесьpelia: ↑ 01.02.2026 11:46 Мені ось цікаво, валяється у мене кіт ддр4 2х8 корсар, там чіпи такі що якщо їм дати більше чим 1.35в, то сипе помилками. Штука в чому, плата сама по дефолту завищує вольтаж, тобто ввімкнувши ХМР, у якому вказано 1.35в, насправді буде десь 1.37, відповідно пам'ять падає, вручну, звісно, виставивши менше все норм. Чи є сенс взагалі погратись в RMA?![]()
-
AndP
Member
West20105
у какого курьера забирал? Чем приехала в Украину? Ничего не понятно.
Мои поздравления.
Мои поздравления.
-
West20105
Member
DHL експрес. писав же)AndP: ↑ 01.02.2026 23:12 West20105
Мои поздравления.
-
robxxx
Junior
Вот вам и норм сервис, а не как у нас с Кинстон Україна. То морозятся, то вообще не отвечают (даже с новой почты). Работнички. 
-
Skandy
Junior
Також відправив браковану память в кінці квітня. Зараз вже йде через Fedex повернення з новими планками.
Але наш митний брокер заблокував подальше відправлення через сумнівну вказану ціну виробником, що мені відпраіив, хоча там чітко написано не комерційне, а RMA, тобто гарантійна заміна
Написав брокеру листа, побачимо як відповість.
Країна мрій та можливостей
Але наш митний брокер заблокував подальше відправлення через сумнівну вказану ціну виробником, що мені відпраіив, хоча там чітко написано не комерційне, а RMA, тобто гарантійна заміна
Написав брокеру листа, побачимо як відповість.
Країна мрій та можливостей