Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Hells Angels: 30.01.2026 22:35А з Польщі приїхала Геймрок за 57к
з податками?
Hells Angels
Member

Nouriel: 31.01.2026 15:11з податками?
краще купити з польськими податками і без гарантії чим мати діло з МТІ у нас, кончена контора.
Барбарис: 31.01.2026 15:06я писав, але ти це проігнорував і використав лише фразу про бариг.
як би то було мені адресовано, а так мене особо мало хвилює що робиться за 2к км від мене, і скільки євро заплатив якийсь француз за каву з круасаном ;)
Барбарис: 31.01.2026 15:06І ціни зараз в Польщі теж нижче наших. Щось плутаєшся в показах.
вантуз оц 5080 у нас 73к і у польщі 73к без пари сотень гривень.
Барбарис: 31.01.2026 15:06Не знаю, що там по відношенню окремих магазинів, лише що не кожен хоче повертати.
у деяких магазах прописуються певні приколи +2-3% до ціни у разі таксфрі і немає жодних проблем.
oh_boy
Member

Шо ви, хлопаки?

Тримайте свіжий код на клік 01.02-28.02
спойлер
CLKNXT374
Nouriel
Member

Hells Angels: 31.01.2026 15:28краще купити з польськими податками і без гарантії чим мати діло з МТІ у нас, кончена контора.
мені до лампочки мті я питав про інше
Барбарис
Member

Hells Angels, пофіг на француза, але ж ти пишеш, що тільки в нас бариги. Я про інше - наші бариги не відрізняються від інших, а вам всім чось хочеться лише наших вирізнити.
Вантуз не дивився, але на червоні востаннє то на 50-100 євро менше, а з поверненням доволі вигідно.
Ektalion
Member

Барбарис: 31.01.2026 17:18 Hells Angels, пофіг на француза, але ж ти пишеш, що тільки в нас бариги. Я про інше - наші бариги не відрізняються від інших, а вам всім чось хочеться лише наших вирізнити.
Вантуз не дивився, але на червоні востаннє то на 50-100 євро менше, а з поверненням доволі вигідно.
Бариги усюди є, особливо на всяких eBay їх повно. Не раз бачив , коли товар коштував дорожче , ніж в нас :tomat:
Hells Angels
Member

Барбарис: 31.01.2026 17:18але ж ти пишеш, що тільки в нас бариги.
Ektalion: 31.01.2026 18:57Бариги усюди є
От лежить одна карта у постачальника, і вона продається у двох магазинах в одному за 42к, а у іншому за 47к ... яка ж тоді ціна цієї карти у постачальника на пряму? :think:

просто кожен сам вибирає де взяти, хочеш гарантію переплачуй тут, хочеш максимально дешево купуй там, да можна і залишитись з гарантією звідти по різному буває залежить від магазину та його політики до таксфрі.
Барбарис
Member

Hells Angels, :facepalm:
Patruletz
Member

ото злі бариги не дають нормально оновитись на нові покоління карт :laugh:
ціни по магазинам не особо контролюю, а ось у знайомого що сидить на складі місцевого постачальника виходить таке
спойлер
гіги 5080 віндфорс ос - 70к, аеро - 73к, асус проарт - 75к все офіційне, з чеками і гарантією
KPAH
Member

А вы наших маркетологов не любите. :lol:
спойлер
l9zyzd5d0pgg1.jpeg
glumak
Member

Доброго дня. У мене конфіг 12400f+ddr5+бж 650W+24”(144hz) Монік. Брав недавно трішки пересидіти 1070ti собі. Хотів би відік замінити тепер. Дивився в сторону ~4060, потім побачив 3070 (наче потужна старушенція), але через її «вік» та технології згодом погляд пав на 5060. Як я розумію по оглядам 5060 трішки гірша в сирих кадрах за 3070, але в деяких проєктах через fg та dlss 5060 виглядає краще, не така морально застаріла і що головне енергоефективніша (в наших реаліях з відключеннями).
Чи є зараз сенс брати 5060? Чи в цьому ціновому сегменті краще щось з 40хх (наприклад 4060ті, але поступаються технологіями наче)?

Бюджет на вживане 10-15к. Якщо з магазу, то до 18к десь..

Чи то все фігня FG і dlss, і їх роль наразі переоцінена ( хіба що брати до уваги топ карти)?
7mindfields
Member

glumak: 01.02.2026 13:29 Доброго дня. У мене конфіг 12400f+ddr5+бж 650W+24”(144hz) Монік. Брав недавно трішки пересидіти 1070ti собі. Хотів би відік замінити тепер. Дивився в сторону ~4060, потім побачив 3070 (наче потужна старушенція), але через її «вік» та технології згодом погляд пав на 5060. Як я розумію по оглядам 5060 трішки гірша в сирих кадрах за 3070, але в деяких проєктах через fg та dlss 5060 виглядає краще, не така морально застаріла і що головне енергоефективніша (в наших реаліях з відключеннями).
Чи є зараз сенс брати 5060? Чи в цьому ціновому сегменті краще щось з 40хх (наприклад 4060ті, але поступаються технологіями наче)?

Бюджет на вживане 10-15к. Якщо з магазу, то до 18к десь..

Чи то все фігня FG і dlss, і їх роль наразі переоцінена ( хіба що брати до уваги топ карти)?
Вже запізно брати нову 5060, краще звернути увагу на б/в 3080
Ektalion
Member

7mindfields: 01.02.2026 13:38 Вже запізно брати нову 5060, краще звернути увагу на б/в 3080
Враховуючи, що сама дешева версія стартує від 17к грн, то я не знаю який має бути iq, щоб її купляти.
Yurius
Member

Ektalion: 01.02.2026 14:56Враховуючи, що сама дешева версія стартує від 17к грн, то я не знаю який має бути iq, щоб її купляти.
Двохзначний :D

Відправлено через 42 секунди:
glumak: 01.02.2026 13:29Бюджет на вживане 10-15к. Якщо з магазу, то до 18к десь..
про нові забувайте, шукайте щось на вторичці.
GreenMile
Member

glumak: 01.02.2026 13:29 Чи є зараз сенс брати 5060?
Нема, але не зрозуміло коли він з'явиться та й чи з'явиться взагалі. Ви зараз знаходитеся у відомій цитаті про раків, тільки трохи навпаки: "вчора бути великі, але по 3, а сьогодні маленькі, але по 5" :dontknow:
Тому, якщо треба і хочеться - то беріть і нікого не слухайте, якщо можете ще потерпіти - краще перечекати. БВ карти так само піднялись в ціні слід за новими, так що тут хоч так, хоч інак, а момент апгрейту втрачений в будь-якому разі, "дешево" вже не буде.
Ektalion
Member

GreenMile: 01.02.2026 21:17 Тому, якщо треба і хочеться - то беріть і нікого не слухайте, якщо можете ще потерпіти - краще перечекати. БВ карти так само піднялись в ціні слід за новими, так що тут хоч так, хоч інак, а момент апгрейту втрачений в будь-якому разі, "дешево" вже не буде.
Потужні поради :laugh:

Може ще порадиш купляти 5060 замість 9070?
спойлер
Изображение
Відправлено через 1 годину 14 хвилин 33 секунди:
glumak
Краще дозбирати гроші хоча би до такого, якщо хочеться нового
спойлер
https://utc.co.ua/products/powercolor-r ... tent=12148
shnok
Member

Цікаво в людей змінилась думка, раніше з ждунів сміялися, а зараз записуєте їх чекати, а що чекати? Найближчим часом близько року не підуть ціни вниз. В цій темі, що стосується бюджетного сегменту таке враження, що люди купують на останні кошти відкладаючи з обідів. - якщо так, то не варто взагалі купувати. А якщо ви не в окопі, і у вас є вільний час - вибір кожного.
Hells Angels
Member

shnok: 02.02.2026 04:44А якщо ви не в окопі
у вас що всі хто не в окопі ухилянти і не мають права на якісь покупки, може базу створите і всіх тупо в цю базу, а?
спойлер
так тут пару днів тому один чорт в телевізорі заявляв блокуйте їм карти нафіг ... 2млн армія ухилесів, тільки цей чорт забув хто йому донатить на його збори.
GreenMile
Member

Ektalion: 02.02.2026 01:28
GreenMile: 01.02.2026 21:17 Тому, якщо треба і хочеться - то беріть і нікого не слухайте, якщо можете ще потерпіти - краще перечекати. БВ карти так само піднялись в ціні слід за новими, так що тут хоч так, хоч інак, а момент апгрейту втрачений в будь-якому разі, "дешево" вже не буде.
Потужні поради :laugh:
Так, набагато "потужніші", ніж ваші безкорисні висери про iq :dontknow:
Ektalion: 02.02.2026 01:28
Може ще порадиш купляти 5060 замість 9070?
У ваших фантазіях - все можливо, наприклад там де питання було про 5060 - підсунути 5060ті і порівняти з 9070 які обидві не в бюджеті автора. Залишилось тільки знайти мій пост, де саме я радив купляти *ЩОСЬ* замість *ЧОГОСЬ*.
shnok
Member

Hells Angels: 02.02.2026 08:59
shnok: 02.02.2026 04:44А якщо ви не в окопі
у вас що всі хто не в окопі ухилянти і не мають права на якісь покупки, може базу створите і всіх тупо в цю базу, а?
спойлер
так тут пару днів тому один чорт в телевізорі заявляв блокуйте їм карти нафіг ... 2млн армія ухилесів, тільки цей чорт забув хто йому донатить на його збори.
Як раз навпаки, якщо не в окопі, цяцькайтесь поки є змога
Ответить