World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

KPAH: 01.02.2026 00:55
Ramiras: 01.02.2026 00:49 Відправлено через 34 секунди:

У вас больше "стволы",чем у меня :weep: :weep: :gigi:
Реально 1000 игр на одном танке подряд?
Скинь тоже свой ник,заценю на томато

Чето аж невериться что тут собрались киберотлетки :gigi:
Я тут на шакале на последнем издыхании 3700 среднего 60% побед,ито 3100 вн8
Ну на марафоне немного на других катал, а так почти всегда на нем. https://tomato.gg/stats/RottedSparkle-596223881/EU
А ну у тебя скилл примерно как у меня...просто ты на е 65 прям херачишь хорошо.
А где этот танк взять то?
Вот твоя статка за 1к боев,достойная :up:
Вложения
изображение (12).png
KPAH
Member

Ramiras: 01.02.2026 01:00 Вот твоя статка за 1к боев,достойная :up:
Да другие танки из списка тоже хорошие, я просто не стараюсь на них, ибо уже надоели. E 65 это марафон был в конце сентябяр 2025, это лучший танк в игре на данный момент на 8 уровне, вряд ли его где-то будут продавать. Я бы удивился такому повороту от WG.
Ramiras
Member

KPAH: 01.02.2026 01:08
Ramiras: 01.02.2026 01:00 Вот твоя статка за 1к боев,достойная :up:
Да другие танки из списка тоже хорошие, я просто не стараюсь на них, ибо уже надоели. E 65 это марафон был в конце сентябяр 2025, это лучший танк в игре на данный момент на 8 уровне, вряд ли его где-то будут продавать. Я бы удивился такому повороту от WG.
Мляха жаль,я в это время играл в арк рейдерс.
Такую имбу просрал :weep:
KPAH
Member

Ramiras: 01.02.2026 01:13 Мляха жаль,я в это время играл в арк рейдерс.
Ну а я теперь в Арк играю. :gigi:
destructX
Member

Ramiras: 01.02.2026 01:13
KPAH: 01.02.2026 01:08

Мляха жаль,я в это время играл в арк рейдерс.
Через рік+ викатять в продаж, як і всі інші минулі бп танки (термінатор, айрон, шо там ще було)
Просто чи буде до того часу ще актуальним 8 рівень - питання інше
Patruletz
Member

destructX: 01.02.2026 02:37Через рік+ викатять в продаж
по чом там єбр був ? 25к+ :gigi:
у е65 буде набагато більший прайс, це якщо він буде актуальний
destructX
Member

Patruletz: 01.02.2026 03:01
destructX: 01.02.2026 02:37Через рік+ викатять в продаж
по чом там єбр був ? 25к+ :gigi:
у е65 буде набагато більший прайс, це якщо він буде актуальний
Так а єбр тут причому, на нього марафон був специфічний. А всі танки з колабораційних глав були в продажу, і цей буде, чим він виключення? :D
Patruletz
Member

destructX: 01.02.2026 03:20чим він виключення?
якщо у танка якісь показники вибиваються із загальної статистики і він прем, то його банально не нерфлять і не викидають у продаж.
як би було ру-болото замість єу то мали б таку схему як зі суперпершем колись порізали броню і вибирай 7500 золота чи залишай танк

хотілось ще прогу одну
спойлер
Изображение
destructX
Member

Як раз не вистачало Бураска або Проги :super:
спойлер
Изображение
Відправлено через 25 хвилин 13 секунд:
Patruletz: 01.02.2026 10:54
destructX: 01.02.2026 03:20чим він виключення?
якщо у танка якісь показники вибиваються із загальної статистики і він прем, то його банально не нерфлять і не викидають у продаж.
як би було ру-болото замість єу то мали б таку схему як зі суперпершем колись порізали броню і вибирай 7500 золота чи залишай танк

хотілось ще прогу одну
спойлер
Изображение
Насправді він цілком балансний. В щоки та люки хаває кумулі на ізі, корпус м'який, щоб настрілювати треба грати активно (чого не роблять 90% танкістів). В сильних руках він сильний, так. Але під це підпадає ще з десяток танків, які продавались завжди, хтось рідше хтось частіше. Шкоду он теж тільки як рік +- почали по пару раз в рік продавати :D
Я розумію чому 176 "нерфанули" не випускавши в продаж, не дуже розумію чому єбра не продавали. Але Цвілінг під це не підпадає, банально відкрита статистика про це говорить.
Ps. Тайпа59 он йдосі не продають, а імба там страшенна :D
DaKaR
Member

Stone Santinel.
В мене як раз вільний прокачаний екіпаж з Бенедіктом під нього :up:
Але шкода, що тільки один контейнер можна купити
Hotspur
Member

destructX: 31.01.2026 23:44перший раз за кв чую, в мойому всесвіті алкашом завжди був тайп
2012 рік :rotate:

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
KPAH: 01.02.2026 01:08E 65 это марафон был в конце сентябяр 2025, это лучший танк в игре на данный момент на 8 уровне,
звичайно ні. кращий БЗ 176
destructX
Member

Hotspur: 01.02.2026 13:02
destructX: 31.01.2026 23:44перший раз за кв чую, в мойому всесвіті алкашом завжди був тайп
2012 рік :rotate:

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
KPAH: 01.02.2026 01:08E 65 это марафон был в конце сентябяр 2025, это лучший танк в игре на данный момент на 8 уровне,
звичайно ні. кращий БЗ 176
Я в цьому варюсь з 2011. Алкашом завжди був тільки тайп з моменту релізу в 14, чи якому там :D
Але ладно, яка різниця

А щодо 176 не знаю, в мене його ніколи не було, але думаю, що він точно не кращий. Він може бути токсичнішим в моменті, але він нестабільний, яким може бути Цвілінг. В землю з кд величезним, пук без пробиття і все в такому дусі. :eek:
Як на мене шкода56 сильніша за нього
KPAH
Member

Все имбовые премы имеют какие-то недостатки, у E 65 их буквально нет, все параметры либо отличные, либо просто хорошие, он буквально без оборудования будет более стабилизированным и точным, чем остальные имбы в полном обвесе.
The_Rusik
Member

Сейчас пишет за коробку 7200, это цена может поднятся до вечера?
Стоит брать, норм тунки?
DaKaR
Member

The_Rusik: 01.02.2026 13:32 Сейчас пишет за коробку 7200, это цена может поднятся до вечера?
Стоит брать, норм тунки?
ні, ціна залишиться до кінця. Танки норм
destructX
Member

The_Rusik: 01.02.2026 13:32 Сейчас пишет за коробку 7200, это цена может поднятся до вечера?
Стоит брать, норм тунки?
Танки в цілому всі норм, деякі навіть імбові.
За 7200 хороша ціна за цей лот, сумма незмінна до кінця
Hotspur
Member

destructX: 01.02.2026 14:27Танки в цілому всі норм, деякі навіть імбові.
проджетта це вміти грати треба як і бураск. все інше таке собі. італійське тт часто на трейд ін є. якби туди засунули якогось 752 :gigi: була б імба
destructX
Member

Hotspur: 01.02.2026 14:45
destructX: 01.02.2026 14:27Танки в цілому всі норм, деякі навіть імбові.
проджетта це вміти грати треба як і бураск. все інше таке собі. італійське тт часто на трейд ін є. якби туди засунули якогось 752 :gigi: була б імба
Шпак тоже норм, чудова гармата+круті снаряди, для лф взагалі імба. Гсор, мабуть, найгірший варіант через його кд, в турбачах це нуль дамажки, в бізон навіть в трейдіні коштував би танк+5к, так шо теж піде

Зараз 752 себе ще гірше почуває, в момент релізу не було хоча б 11 рівнів, у нього дуже всратий головий підкол, з яким і проти 10 було не кайф, а з 11 взагалі торба
Hotspur
Member

destructX: 01.02.2026 14:49Зараз 752 себе ще гірше почуває, в момент релізу не було хоча б 11 рівнів, у нього дуже всратий головий підкол, з яким і проти 10 було не кайф, а з 11 взагалі торба
це правда. але і його не пробивають :lol:

Відправлено через 48 секунд:
купив арес 75. на стоковій гарматі з не 100% екіпажем 3600 дамаги. ну не разу не імба :lol: :lol: :lol: :lol: :weep: :mad:
Ramiras
Member

Стоит брать, норм тунки?
Бурасик который первый в списке топ для 8 левела и для фарма и для фана

Второй в списке раньше раньше топ был,сейчас аналог ему,но намного лучше, прототип 60 или как то так.У меня второй в ангаре,скилозависящий,так до 3 отметок и не добрался.

Мой любимый 3й лот "шпак".Он довольно большой и фулл картон(ошибок не прощает ),но ДПМ самый высокий среди 8ок и пробивает всех и вся(270 обычным снарядом,голда 320-330).Еще из плюсов он картонок фугасом по 400 дамага лепит.У меня на нем 3 отметки.

2 последних лота шлак для меня,но в целом за 7200 я думаю стоит попытать удачу и вырвать первые 3 слота.

Мне бы лично бурасика,я давно мечтал,его нигде не продавали. :super:

Аааа мне гсор упал факин щит маза фака :laugh: обидно,он у меня итак есть :weep: :weep:
Ответить