Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

man1242
я вкурсі, питання було для чого вкеликий фпс якшо рефлекс прибирає затримку?
Ektalion
Member

спойлер
Изображение
Наші бариги як завжди мочать. Будь-яку іншу нормальну версію можна купити значно дешевше :laugh:
man1242
Member

Nouriel: 29.01.2026 21:34 man1242
я вкурсі, питання було для чого вкеликий фпс якшо рефлекс прибирає затримку?
Чим більш плавніше зображення тим краще, звісно якщо усе це може відобразити твій монітор. Ніхто не говорить про 200фпс з фг х2 коли в тебе монитор 120гц, я особисто дуже добре бачу різницю між 90фпс та 180 на 240гц моніторі :shuffle: Знову з прикладу сх2 з 85фпс робится 160 з меншим імпут лагом, не бачу жодних причин не використовувати фг. Цікаво поглянути на адаптивний фг під оновлення монітора, щось підказує що буде не гуд :shuffle:
Patruletz
Member

Ektalion: 30.01.2026 00:30Наші бариги як завжди мочать.
на реддіт кидали ціни на rtx в Японії, досить цікаво виходить по цінам, і на фоні тих новин що там обмежували продаж карт.
спойлер
5070ті тріо біла 51к проти 62к, 5080 вантуз 61к проти 72к, 5090 астрал вайт 174к проти 190к за чорний у нас
Барбарис
Member

Patruletz, японські цінники на все вищі. Це не показник.
Yurius
Member

"Закінчується"....поспішить :rotate:
спойлер
Снимок экрана 2026-01-30 155900.png
valera60
Member

Барбарис: 30.01.2026 11:27Patruletz, японські цінники на все вищі. Це не показник.
Скорее всего, вы не правильно поняли смысл поста ТС.
Patruletz: 30.01.2026 10:53досить цікаво виходить по цінам, і на фоні тих новин що там обмежували продаж карт.
В Японии дешевле и " при том, что... /добавьте сюда выделенное". Думаю "смысл" станет более понятным.
Барбарис
Member

valera60, навпаки, я все правильно розумію. Сенс інший - Японія поруч і в них лише їхня націнка ще й дорога. До нас варто додати логістику, війну, страхування ризиків. Тому порівнювати треба з Європою. І ціна на рівні Франції ±, а в Німеччині, судячи з пошуку, ще дорожче. Щось дешевше можна лише по передзамовленню. Але ж куди людям думати, лише б про бариг писати. Звісно вони в нас є, але не гірші за європейських. Звичайні людські бариги, що наживаються при нагоді.
valera60
Member

Барбарис: 30.01.2026 18:22Сенс інший - Японія поруч і в них лише їхня націнка ще й дорога.
Спорить не буду. Вам видится так.
Барбарис: 30.01.2026 18:22Звісно вони в нас є, але не гірші за європейських. Звичайні людські бариги, що наживаються при нагоді.
Добавить не чего.
Барбарис
Member

valera60, тобто ти теж з нездатних навіть загуглити та читаєш лише потрібне тобі?
Зрозуміло.
valera60
Member

Барбарис
Гуглить я умею, но мы делаем это по-разному.
Барбарис: 30.01.2026 18:22До нас варто додати логістику, війну, страхування ризиків.
Желательно ещё бы среднюю зарплату по стране. Про пенсию промолчу. Или это не играет роли?
Барбарис
Member

valera60, а це має відношення до вартості виробу та є складовою ціноутворення? Не схоже, що вмієш.
:facepalm:
Hells Angels
Member

Барбарис: 30.01.2026 18:22До нас варто додати логістику, війну, страхування ризиків.
у нас баригани просто більш обнаглівші, а не оце все. На початку як появилась 5080 мені місцеві магазини обмальовували такі дикі прайси, КТС говорив за 80к за тріо і ще один 93к за Таф ... по факту на складі у постачальника тріо була 65к а таф 72к. При чому брейн/ітбокс продавав тріо по 69к :dontknow:

А з Польщі приїхала Геймрок за 57к :laugh:
man1242
Member

AI AI AI а фср4 не на часі, люди щось починають підозрювати :rolleyes:
спойлер
https://www.reddit.com/r/radeon/comment ... dna4_isnt/
Ektalion
Member

Ektalion: 30.01.2026 00:30
спойлер
Изображение
Наші бариги як завжди мочать. Будь-яку іншу нормальну версію можна купити значно дешевше :laugh:

Вони навіть не поклали опору в комплект, що дуже здивувувало, при вазі 1.3 кг. Мамі не позаздриш.
спойлер
Изображение
Nouriel
Member

man1242: 30.01.2026 22:42AI AI AI а фср4 не на часі, люди щось починають підозрювати
сходи провітрись у тебе якась уже манія тим фср
Барбарис
Member

Hells Angels, а нічо що Польща мабуть єдина країна в Європі, де найдешевша електроніка? В Польщі дешевші оренда та комуналка, і зарплата на складах. Це логістичний та складальний хаб, хоча для карт важливо що саме логістичний. В них є аналог амазона Allegro, який підім'яв ледь не все, тому для конкуренції магазини ставлять мінімальну націнку. Корекції курсу злотого дуже повільні. Звісно то все не просто так - поляки цілеспрямовано запрошували виробників і давали пільги. Зараз знову за аргумент подібні тобі будуть писати чого в нас так не зробити, тільки чогось забудуть, що обирали не національно свідомих політиків, а комуняк типу кравчука/кучми, які просто приватизували для своїх. І чогось ти пишеш, що у Франції такі ж баригани, а в Німеччині ще більші баригани.
Hells Angels
Member

Барбарис: 31.01.2026 13:49 І чогось ти пишеш, що у Франції такі ж баригани, а в Німеччині ще більші баригани.
де я писав про цих двох, можна детальніше?
Барбарис: 31.01.2026 13:49нічо що Польща мабуть єдина країна в Європі, де найдешевша електроніка?
ага, от тільки в польщі ціни тоді відрізнялись не сильно від наших, да і станом на зараз ціни +/- такі самі :laugh:
якщо трішки почитати про відношення магазинів до таксфрі можна побачити що деякі знімають товар з гарантії ... я отримав карту дешевше і без гарантії.
vsx
Member

Yurius: 30.01.2026 16:00 "Закінчується"....поспішить :rotate:
спойлер
Снимок экрана 2026-01-30 155900.png
:rotate:
спойлер
photo_2026-01-13_20-14-31.jpg
Барбарис
Member

Hells Angels, я писав, але ти це проігнорував і використав лише фразу про бариг. Ну так якщо додати таскфрі, то буде тисяч 70. У всіх країн на початку свіжак дорогий. Не знаю, що там по відношенню окремих магазинів, лише що не кожен хоче повертати. І ціни зараз в Польщі теж нижче наших. Щось плутаєшся в показах.
Ответить