И вот когда я уже думал эти куски помойки дошли до дна. Они снова его пробивают
Новости
Последние статьи и обзоры
Ubisoft підтвердила вихід перевидання The Division Definitive Edition без технічних покращень
-
Kullerok
Member
Пропоную обговорити Ubisoft підтвердила вихід перевидання The Division Definitive Edition без технічних покращень
так держать. Отличная компания. Надеюсь их скоро закроют
-
KimRomik
Member
шикарна гра, рекомендую грати особливо в першу частину
якби вони продовжували покращувати, випускали різні ДЛС, режими і розширювали Манхэттен, то я б напевно в неї грав без зупинки
якби вони продовжували покращувати, випускали різні ДЛС, режими і розширювали Манхэттен, то я б напевно в неї грав без зупинки
-
Diablique
Member
KimRomik
З першого разу не зайшла, бо чекав дещо іншого, але потім якось , чомусь почав в неї грати, і скажу мені сподобалось, в атмосферу вони змогли. Дійсно, якщо б грою займалися, вона б жила набагато більше.
З першого разу не зайшла, бо чекав дещо іншого, але потім якось , чомусь почав в неї грати, і скажу мені сподобалось, в атмосферу вони змогли. Дійсно, якщо б грою займалися, вона б жила набагато більше.
-
taras_cs
Member
А як там прокачуватись, щоб самому грати?KimRomik: ↑ 29.01.2026 14:09шикарна гра, рекомендую грати особливо в першу частину
Чи є варіант швидко знаходити напарників?
Відправлено через 2 хвилини :
Музон в тему гри
- спойлер
-
Patruletz
Member
сюжетку можна самому чи на початку місії почати підбір тімейтів.taras_cs: ↑ 29.01.2026 15:15А як там прокачуватись, щоб самому грати?
Чи є варіант швидко знаходити напарників?
побочки для розвитку бази доведеться самому проходити
-
KimRomik
Member
taras_cs
спершу краще пройти ПВЕ десь наполовнину щоб розібратись, потім можна перейти на ПВП
робіть основний упор на покращення зброї і комплектів, бо там настільки багато різних можливих комбінацій, що треба потратити досить багато часу щоб розібратись що і як, щоб збільшити дамаг та живучість
спершу краще пройти ПВЕ десь наполовнину щоб розібратись, потім можна перейти на ПВП
робіть основний упор на покращення зброї і комплектів, бо там настільки багато різних можливих комбінацій, що треба потратити досить багато часу щоб розібратись що і як, щоб збільшити дамаг та живучість
-
taras_cs
Member
Які абілкі краще брати, щоб комфортно проходити соло?Patruletz: ↑ 29.01.2026 15:23сюжетку можна самому чи на початку місії почати підбір тімейтів.
побочки для розвитку бази доведеться самому проходити
Я вже 5 левел набив, граю час від часу. Із Гейм Пассом постійно виникає бажання пограти у щось нове, тому заходжу рідко, але відчуваю, що зможу нормально зануритись цього року.
-
Patruletz
Member
взагалі немає сенсу впарюватись у зброю та шмотки коли качаєш рівеньKimRomik: ↑ 29.01.2026 15:28робіть основний упор на покращення зброї і комплектів
коли вже буде змога збирати покращені шмотки(ті зі значком папочки) доведеться помахатись з фармом і роллом потрібних скілів під пвп та пве.
-
taras_cs
Member
Ок, дякую за порадиPatruletz: ↑ 29.01.2026 15:42взагалі немає сенсу впарюватись у зброю та шмотки коли качаєш рівень
коли вже буде змога збирати покращені шмотки(ті зі значком папочки) доведеться помахатись з фармом і роллом потрібних скілів під пвп та пве.
-
KimRomik
Member
Patruletz
в Темну зону краще поки не суватись десь до 80% сюжетки (пишу це спеціально для інтриги)
так там можна знайти лут найвищого рівня, але там НПС і вороги такі, що мало не покажеться
ну і ще бувають чітери
в Темну зону краще поки не суватись десь до 80% сюжетки (пишу це спеціально для інтриги)
так там можна знайти лут найвищого рівня, але там НПС і вороги такі, що мало не покажеться
ну і ще бувають чітери
-
Patruletz
Member
там потрібні нормальні шмотки і знання коридорів щоб зпетляти в разі чого, а побігати за облавою на ренегата можна і без втрати налутаного добра.KimRomik: ↑ 29.01.2026 15:46в Темну зону краще поки не суватись десь до 80% сюжетки
-
MaxNew
Member
Перша Дивізія для мене як Сам удома на новий рік. Атмосфера да крута, та й сама графіка і сьогодні дивиться на висоті.
Понадіявся що реально ремастер планують, жаль.
Згоден з вами, якби її розвивали й далі, частіше б задіпали. Зимня атмосфера завжди дарує святковий настрій.
Понадіявся що реально ремастер планують, жаль.
Згоден з вами, якби її розвивали й далі, частіше б задіпали. Зимня атмосфера завжди дарує святковий настрій.
-
XXXshadyXXX
Member
1 часть топ, особенно атмосфера просто пушка. А 2я что то как то в атмосферу ни как не может...