Не офісне, але типове фулсайз лайно, з плюсів хіба що хот свап та безпровід.
Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд бездротової клавіатури Logitech MX Keys S
-
7mindfields
Member
-
AndreyJ
Junior
"При ярком внешнем освещении яркость клавиатуры автоматически выставляется на уровень 4. В темном помещении подсветка гаснет до уровня 2."
Дуже дякую вам за огляд!
Нарешті я знаю чому це лай... дуже чудова клавіатура постійно сідає!
Цікаво хто ж то вигадав, що вдень треба яркості додавати... це ж не екран мобіли на сонці....
У мене просто є лампа з Аліка за 5 баксів, так от вона реагує на рух і коли навколо світло, то вона не вмикається!
Тобто лампа за 5 баксів розуміє, що не потрібна підствітка, а Логі за сотню додає яркості навпаки...
Дуже дякую вам за огляд!
Цікаво хто ж то вигадав, що вдень треба яркості додавати... це ж не екран мобіли на сонці....
У мене просто є лампа з Аліка за 5 баксів, так от вона реагує на рух і коли навколо світло, то вона не вмикається!
Тобто лампа за 5 баксів розуміє, що не потрібна підствітка, а Логі за сотню додає яркості навпаки...
-
igoriok
Junior
Хто знає як знайти саме таку клавіатуру з довгими Shift та Enter, як в огляді?
-
igoriok
Junior
мабуть відповідь - ніяк. Європейски клавіатури всі ідуть з ISO раскладкою.
-
dead_rat
Member
Ахаха, як володар такої клави, плюс мільйон до твого коментаряAndreyJ: ↑ 05.11.2024 17:36 "При ярком внешнем освещении яркость клавиатуры автоматически выставляется на уровень 4. В темном помещении подсветка гаснет до уровня 2."
Дуже дякую вам за огляд!
Вона біла і коли вдень вмикає підсвітку на повну, то літери просто зникають
-
Kosdnepr
Member
Гугліть Logitech MX Keys S ANSI.igoriok: ↑ 27.12.2025 20:21 Хто знає як знайти саме таку клавіатуру з довгими Shift та Enter, як в огляді?