От якби не ціна, теж вже взяв би FT7 , але маю надію за 2-3 роки FiiO за ці гроші зроблять АМТ , ще кращої якості. Тож почекаю.konb999: ↑ 19.01.2026 22:19 Маю ft1 pro і там ніби все зі сталі і міцне. І за свою ціну звук просто вогонь! Але минулого тижня купив в ері ft7 і як вони грають разом з м17 плеєром! Це треба чути. Але щодо конструкції то як на мене невдала. Але за такий звук можна все решту пробачити.
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
MSiAventador
Member
-
Feras
Member
Дякую за пораду стосовно TWS. Але плеер в мене ж все таки є. Хотілось би послухати, EarFun Air Pro 4+Fen0m3n: ↑ 25.01.2026 07:09Поддерживаю за TWS, взял себе IEM год-два назад, теперь они красиво лежат в своем чехле и когда про них вспоминаю/одеваю. Хорошо что усилок не прикупил, бо скидки были на чёрную пятницуЕвгений King: ↑ 25.01.2026 06:49
Валяється пара гарних вух, дротових, з пару років вже мабуть, цього формфактору. Після покупки Moondrop SpaceTravel вони просто втратили всякий сенс свого існування.
Візьміть Moondrop Space Travel v1 або v2. Якщо хочете прямо доторкнутись до топу, можете глянути на Moondrop SpaceTravel 2 ultra на планарах.
Moondrop Space Travel перші - звук наближений до Airpods 2, для металу цілком ОК, є ANC, але немає EQ
Moondrop Space Travel 2 - вдвічі більша автономність, новий BT, є дуже гнучкий EQ, ANC, але з коробки в порівнянні з v1 звучать не так цікаво, треба все ж трохи їм EQ крутити
Moondrop Space Travel 2 Ultra, технічно ті самі v2, але звук трохи краще і тюн з коробки приємніший
Ну і ціни на них дуже приємні, брав собі v1 та v2 з OLX нові, за просто смішні копійки. Ну або напряму з китаю притягти, під акції і купони буває теж дуже смачна ціна
Ці вуха єдині в категорії до 50$, котрі входять в топ 10 оцінки комюніті реддіту і цінуються за гарне звучання
А дроти, то минуле сторіччя, бо до дротів треба ще або звукова/підсилювач, або плеєр і всі інші витікаючі пекельні борошна![]()
![]()
Дивився по цій табличці (індивідуальні вподобання і обзори) https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... id=0#gid=0 де багато оглядів саме на TWS але перед самим початком автор сказав, що найкращі TWS не будуть грати на рівні гарних IEM ціною в 50-60 долларів, але таку різницю пересічний користувач телефонів не почує взагалі.
Значить прослухаю і TWS від Моондроп, крім того, що я сам додав Lan II, Dunu Titan S2 і виходячі за мій бюджет SIMGOT EA500 LM, Truthear Pure, Tangzu Fudu. Цікаво порівняти буде.
-
Death
Member
Направите на шлях праведний? вуха повно розмірні бюджет 10-15к , безпровід\провід пофіг, юзатися будуть на ноуті, маю маршал мажор 5, razer kraken ultimate, хочеться кращого
-
Radio Bay
Member
Імхо, виnрачати 10-15К на вуха, та слухати зі встрійки - гроші на вітер.Death: ↑ 25.01.2026 15:32Направите на шлях праведний? вуха повно розмірні бюджет 10-15к , безпровід\провід пофіг, юзатися будуть на ноуті, маю маршал мажор 5, razer kraken ultimate, хочеться кращого
Треба брати може навіти мобільній USB свісток - цап/підсилювач. Звісно до ноута стационар брати напевно не варто.
Далі питання наскільни компактний девайс
https://www.schiit.com/products/magni-unity
https://www.schiit.com/products/fulla-2
https://portativ.ua/ua/category_2271954 ... bc2=178183
-
Death
Member
так а вуха ?
-
Radio Bay
Member
Одне інше не виключає, але брати гарні вуха без підсилювача не має сенсу.Death: ↑ 25.01.2026 16:46так а вуха ?
Вуха наприклад Sennheiser HD 560S
200 вуха, 200 звук. Трохи більше бюджету, але трохи. Може на ОЛХ знайти дешевше, я не шукав, я накидав рішення
-
konb999
Member
ЦАПоусь по любому потрібен. Для проводних.Death: ↑ 25.01.2026 16:46 так а вуха ?
Отправлено спустя 5 минут 57 секунд:
А я би як поціновувач планарів радив FiiO FT1 Pro в цьому бюджеті. За свої гроші вони просто космічно звучать. Скажу як власник не одного цапоуся за немалі кошти і не одних навушників... Так це не ден кларк стелс і не fiio ft7 але досить не пагано! А враховуючи ціну просто маст хев!Radio Bay: ↑ 25.01.2026 16:58Одне інше не виключає, але брати гарні вуха без підсилювача не має сенсу.Death: ↑ 25.01.2026 16:46так а вуха ?
Вуха наприклад Sennheiser HD 560S
200 вуха, 200 звук. Трохи більше бюджету, але трохи. Може на ОЛХ знайти дешевше, я не шукав, я накидав рішення
Але кожному своє подобається. Піди в шоурум послухай...
Отправлено спустя 10 минут 49 секунд:
Я прямо коли FT7 одягнув просто в захваті був від звука! При тому шо маю 3 пари Dan Clark Audio включно зі STEALTH та одізі. Мені фіо быльше сподобались...Так, стелс детальныше але трошки-трошки, а от сцена, і сам масштаб звучання просто незрівняно ширше та глибше у фіо і бас дозить вагомий планарний і "гострий" і його не мало, - більш ніж вистачає. Так 5000 доларів за стелс проти 800 за FT7!MSiAventador: ↑ 25.01.2026 12:03От якби не ціна, теж вже взяв би FT7 , але маю надію за 2-3 роки FiiO за ці гроші зроблять АМТ , ще кращої якості. Тож почекаю.konb999: ↑ 19.01.2026 22:19 Маю ft1 pro і там ніби все зі сталі і міцне. І за свою ціну звук просто вогонь! Але минулого тижня купив в ері ft7 і як вони грають разом з м17 плеєром! Це треба чути. Але щодо конструкції то як на мене невдала. Але за такий звук можна все решту пробачити.![]()
Китайці просто всіх обі...ли!
Мені, доречі здається шо з К17 в тандемі вони будуть круто звучати!
-
Radio Bay
Member
Так, половина звуку там сидить. До Київа зїздити 80 км, можна, якщо є сумніви.konb999: ↑ 26.01.2026 01:17ЦАПоусь по любому потрібен
Це ж як колонки, воно само не грає. Це як непогані колонки класу Elac Debut увімкнути у музцентр.
Колонки колонками, але як вони будуть грати виришують підсилювач, та джерело.
Потрібно розуміти, шо грають не навушники ибо колонки, а усе разом, та усякі цапоусі не апдейтяться, купив, та сиди с цим,
або продавай потім, той ще головний біль, особливо зараз
Відправлено через 19 хвилин 30 секунд:
Теж варіант, от взагалі не тема для суперечок для мене, у самого планари (Hifiman HE560) та 650 Сенхи, але планари вибагливі до потужності підсилення, тому я на початок не готовий давати такі поради. В мене 6Вт на 32Ома у канал, я хоч мертвого розколихаю.konb999: ↑ 26.01.2026 01:34А я би як поціновувач планарів радив FiiO FT1 Pro в цьому бюджеті. За свої гроші вони просто космічно звучать
Я порадив, на мою думку гарний стартовий комплект быльш менш у рамках бюджету.
Schiit Magni з цапом на борті $199 + привезти → $250, ті вуха на ОЛХ 6500 → $150 = $400 → 17.000 грн
Якщо є інші пропозиції, велкам. Тут ще треба розуміти, чи готова людина йти по цьому шляху, щоб ми зайво клаву не топали.
Нехай поміркує
-
Death
Member
так а вуха ?
угу, в сусідню посадку, я біля лбз
Відправлено через 4 хвилини 49 секунд:
Radio Bayдоречі в твоїй області ізюмський район , частенько карпівка
konb999: ↑ 26.01.2026 01:34Піди в шоурум послухай...
-
Radio Bay
Member
Ох, це все змінює, а то я про "нестаціонари" розмірковую. Там побут диктує вимоги, звісно, ніяких зайвих девайсів, якщо я правильно зрозумів.Death: ↑ 26.01.2026 06:25угу, в сусідню посадку, я біля лбз
Тоді відкріті/закриті - питання перше. Зараз накидаємо варіант під потреби
25 км на схід від Ізюму? По Дипстейту не курорт там зараз
-
Qbit
Junior
Так вам гарнітура потрібна чи навушники?)Feras: ↑ 25.01.2026 14:36 Дякую за пораду стосовно TWS. Але плеер в мене ж все таки є. Хотілось би послухати, EarFun Air Pro 4+
Дивився по цій табличці (індивідуальні вподобання і обзори) https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... id=0#gid=0 де багато оглядів саме на TWS але перед самим початком автор сказав, що найкращі TWS не будуть грати на рівні гарних IEM ціною в 50-60 долларів, але таку різницю пересічний користувач телефонів не почує взагалі.
Значить прослухаю і TWS від Моондроп, крім того, що я сам додав Lan II, Dunu Titan S2 і виходячі за мій бюджет SIMGOT EA500 LM, Truthear Pure, Tangzu Fudu. Цікаво порівняти буде.
-
Feras
Member
Якщо подивитись олх, то там Tangzu Fudu Verse 1 (нові, запаковані) вже не виходять за мій бюджет, то можна взяти і tws і недорогі iem, це якщо плеер підтримує блутуз зєднання 5.0 + та LDAC.Qbit: ↑ 26.01.2026 21:14Так вам гарнітура потрібна чи навушники?)Feras: ↑ 25.01.2026 14:36 Дякую за пораду стосовно TWS. Але плеер в мене ж все таки є. Хотілось би послухати, EarFun Air Pro 4+
-
konb999
Member
Я сам сиджу на кордоні з кацапами на чернігівщині. Не так весело як у вас але теж працюємо. В київ коли відпускають додому їжджу іноді в ері в шоурумі прослуховую новинки шось собі обираю іноді. В рюкзак і з фіо м17 можно послухати іноді.Death: ↑ 26.01.2026 06:25 так а вуха ?konb999: ↑ 26.01.2026 01:34Піди в шоурум послухай...угу, в сусідню посадку, я біля лбз
Отправлено спустя 19 минут 7 секунд:
Як разRadio Bay: ↑ 26.01.2026 01:59Так, половина звуку там сидить. До Київа зїздити 80 км, можна, якщо є сумніви.konb999: ↑ 26.01.2026 01:17ЦАПоусь по любому потрібен
Це ж як колонки, воно само не грає. Це як непогані колонки класу Elac Debut увімкнути у музцентр.
Колонки колонками, але як вони будуть грати виришують підсилювач, та джерело.
Потрібно розуміти, шо грають не навушники ибо колонки, а усе разом, та усякі цапоусі не апдейтяться, купив, та сиди с цим,
або продавай потім, той ще головний біль, особливо зараз
Відправлено через 19 хвилин 30 секунд:Теж варіант, от взагалі не тема для суперечок для мене, у самого планари (Hifiman HE560) та 650 Сенхи, але планари вибагливі до потужності підсилення, тому я на початок не готовий давати такі поради. В мене 6Вт на 32Ома у канал, я хоч мертвого розколихаю.konb999: ↑ 26.01.2026 01:34А я би як поціновувач планарів радив FiiO FT1 Pro в цьому бюджеті. За свої гроші вони просто космічно звучать
Я порадив, на мою думку гарний стартовий комплект быльш менш у рамках бюджету.
Schiit Magni з цапом на борті $199 + привезти → $250, ті вуха на ОЛХ 6500 → $150 = $400 → 17.000 грн
Якщо є інші пропозиції, велкам. Тут ще треба розуміти, чи готова людина йти по цьому шляху, щоб ми зайво клаву не топали.
Нехай поміркує
Зенхи 600 серії 300 ом та 110 дб а фіо фт1 20 ом про 112 дб чуйки. В плані нагрузки якраз зенхи значно вибагливіші і тяжчі будуть для джерела! Фіо це планари стартового початкового сегменту в тому числі і розраховані для роботи з портативом. Окрім того 300 ом потребують потужності саме за рахунок стабільної і високої напруги а фіо до напруги меньше чутливі і потребують потужності за рахунок струму. Для фіо 700 мВт -1Вт заочі. Зенхи не впевнений ... навіть впевнений в тому що замало буде. Треба 1,5 -2 вати.
Я 600 серію не слухав, але слухав 800 і 820 з моїм Burson Audio Conductor 3X Reference реально впритик було... 600 серія простіща але, знаючі зенхи, це точно не для початківців вуха(там зварювальний апарат потрібен щоб розкачати). А от фт1 про досить непагано грають навіть з jm21 плеєром. Звісно не повністю їх розкриває, а от HiBy New R6 вже з ними в тандемі реально якісний звук видає.
-
Radio Bay
Member
1. 560S - 120Ом/110дБ, 6ХХ вибагливі до підсилювача, в мене 650, але там потужний підсилювач не тема у тих умоаах. Свисток до ноутаkonb999: ↑ 27.01.2026 00:50Зенхи 600 серії 300 ом та 110 дб а фіо фт1 20 ом про 112 дб чуйки. В плані нагрузки якраз зенхи значно вибагливіші і тяжчі будуть для джерела! Фіо це планари стартового початкового сегменту в тому числі і розраховані для роботи з портативом
2. Я не впевнений, що навушники з американського полірованого чорного горіха гарна ідея для тих умов де "частенько карпівка", см. Діпстейт.
Для складних умов я би брав
- Sennheiser HD 560S (відкриті)
- Beyerdynamic DT 770 PRO X (закриті)
+ кейс, щоб у багажник можна було кинути
+ свисток типа iBasso DC01 до ноута або мобіли, буде й так, й так грати, то у іншій гілці треба спитати.
Там, пам'ятаю, є хто розуміє, що там актуальне зараз за розумні грощі
-
Death
Member
так, на позиції лайтові беру приколяхі (ноут вуха) на хардові побільше бк
-
Neo_City
Member
Вітаю. Підкажіть будь ласка. Є наушники simgot ea500lm. Купив новий телефон, а він без 3.5. Що потрібно купити щоб використовувати вуха і не зіпсувати звук? Просто перехідник чи з ЦАП?
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
DeathRadio Bay: ↑ 27.01.2026 02:08
Для складних умов я би брав
- Sennheiser HD 560S (відкриті)
- Beyerdynamic DT 770 PRO X (закриті)
Можу свої Баєри 990Х віддати, вони правда відкриті, під ЛБЗ віддам дешевше
-
Radio Bay
Member
Звісно цапNeo_City: ↑ 27.01.2026 11:52Що потрібно купити щоб використовувати вуха і не зіпсувати звук? Просто перехідник чи з ЦАП?
Так он тобі варіанти під потреби вище. Як на мене достньо. Я одразу не зрозумів твою ситуацію. Кейс я також взяв би, але там потрідно розуміти розмір. Цапу якусь теж підберемо за розумні грошіDeath: ↑ 27.01.2026 04:50так, на позиції лайтові беру приколяхі (ноут вуха) на хардові побільше бк
-
karokum
Member
Вітаю
Маю наразі SteelSeries Arctis Nova 1, в цілому вони мене влаштовували (мікро на свій бюджет люкс), але відколи рідні амбюшури розлізлися, а дешеві китайські підпоганили і до того не ідеальне звучання, загорівся бажанням оновитись
Шукаю навушники (не гарнітуру, мікро окремий є)
Хочу щось універсальне, в плані і щоб музику послухати, і в іграх позиціонування, і щоб зручні в посадці були, не давили - для довгих сесій за ПК
Відкриті\закриті - без поняття, ресьорч ясності сильно не вніс. Уявлення не маю на практиці наскільки відкритті звучать гучно назовні, але якщо достатньо щоб мікрофон під час дзвінків це вловлював - мабуть краще закриті. Використовувати буду виключно вдома за ПК.
ЦАП\підсилювач - нічого такого не маю теж, я так розумію він буде потрібен. Якщо буде вміти працювати від кількох джерел і між ними перемикатись - ідеально (в планах ще є дешеві китайські динаміки замінити на щось більш пристойне)
Бюджет на все - моральна планка це до 10 тис, якщо можна організувати вхідний квиток в хороше звучання під мої вимоги - буде супер. Якщо є якась імба до якої пару тис треба докинути - можна подумати
Маю наразі SteelSeries Arctis Nova 1, в цілому вони мене влаштовували (мікро на свій бюджет люкс), але відколи рідні амбюшури розлізлися, а дешеві китайські підпоганили і до того не ідеальне звучання, загорівся бажанням оновитись
Шукаю навушники (не гарнітуру, мікро окремий є)
Хочу щось універсальне, в плані і щоб музику послухати, і в іграх позиціонування, і щоб зручні в посадці були, не давили - для довгих сесій за ПК
Відкриті\закриті - без поняття, ресьорч ясності сильно не вніс. Уявлення не маю на практиці наскільки відкритті звучать гучно назовні, але якщо достатньо щоб мікрофон під час дзвінків це вловлював - мабуть краще закриті. Використовувати буду виключно вдома за ПК.
ЦАП\підсилювач - нічого такого не маю теж, я так розумію він буде потрібен. Якщо буде вміти працювати від кількох джерел і між ними перемикатись - ідеально (в планах ще є дешеві китайські динаміки замінити на щось більш пристойне)
Бюджет на все - моральна планка це до 10 тис, якщо можна організувати вхідний квиток в хороше звучання під мої вимоги - буде супер. Якщо є якась імба до якої пару тис треба докинути - можна подумати
-
Radio Bay
Member
Так час прикинути, що до чого. Гарно, що тепер зрозуміла твоя специфікаDeath: ↑ 27.01.2026 04:50так, на позиції лайтові беру приколяхі (ноут вуха) на хардові побільше бк
Навушники ті, що радили Death вище +karokum: ↑ 27.01.2026 18:04Бюджет на все - моральна планка це до 10 тис, якщо можна організувати вхідний квиток в хороше звучання під мої вимоги - буде супер. Якщо є якась імба до якої пару тис треба докинути - можна подумати
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/tsap ... ZLgDA.html
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/tsap ... X1TBt.html
Можна 2 потім замінити на 1
560S на ОЛХ 6500, 13 у імбу можна вкластися + дрібниці на комутацію