Огляд ігрової магнітної split-клавіатури ASUS ROG Falcata. Максимальний комфорт

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Все вже написали. :gigi:
Тому лише додам, що кабель який поєднує половинки,
міг би бути і під 45/90 градусів,
а не тупо прямим.
Юзабіліті :dontknow:
Kosdnepr
Member

Kotya: 27.01.2026 14:35кабель який поєднує половинки,
міг би бути і під 45/90 градусів
Тема не розкрита.
Як це додасть юзабіліті? :puzzle:
hohlid19
Member

Kotya: 27.01.2026 14:35 Все вже написали. :gigi:
Тому лише додам, що кабель який поєднує половинки,
міг би бути і під 45/90 градусів,
а не тупо прямим.
Юзабіліті :dontknow:
А нашо? Оно же будет скорее мешаться, если друг к другу приложить
Sashkotem
Member

Не зовсім зрозумів про які кноби тут у розмові йдеться, моя клавіатура має кнопки гучності + і - можна звук вимкнути, можна поміняти в плеєрі трек, поставити на паузу, клавіша підсвітки є,чи такого уже не роблять тепер?
pelia
Member

Придбав на олх за 200грн steelseries 6gv2 з німецькою розкладкою, вже декілька років політ нормальний, напрягає тільки відсутність він клавіши зліва. А так механіка, нампад, все що мені треба, дуже приємна клава :rotate:
МОНАХ
Member

Не сподобалося:
...
спліт-конструкцію треба хотіти.
:lol: А мені - сподобалось таке формулювання :up: .
Phos4
Member

Alex Pepper
Люди по десять раз на неделю собирают-разбирают свои клавиатуры, меняют свитчи с кейкапами и т.д.,
Відсоток людей які взагалі залазять всередину своїх клавіатур і будують якісь кастоми мабуть приблизно такий самий як тих хто будує собі кастомну водянку. Механіка дозволяє підібрати свіч під себе, форм фактор, силу натискання, звук, тактильний відгук і це все можна взяти вже в готовому вигляді без потреби залазити всередину, з моїх знайомих з механіки назад на мембранку не пересів ніхто.
MSiAventador
Member

Це чудова клавіатура... щоб у офісі влаштувати епатажне "розбиття її навпіл" на голові під зойки колег. :laugh:

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Phos4: 28.01.2026 11:46 Alex Pepper
, з моїх знайомих з механіки назад на мембранку не пересів ніхто.
Я погрався в гоночки на призовій механіці від Хатор і за 3 тижні повернувся на мембранний Стілсірієс.
Для гоночек механіка не закон.
Phos4
Member

MSiAventador
Та вона ні для чого не закон, якшо ви друкуєте 150 символів за хвилину то будете друкувати їх однаково як на механіці за 400 баксів так і на мембранці за 200 гривень, і якщо ви кіберспортсмен в кс то однаково ним залишитесь на будь якій клавіатурі, механіка це про комфорт а не про перфоманс, а гонки краще грати на кермі або на геймпаді.
pelia
Member

Yurius: 27.01.2026 11:33
hohlid19: 27.01.2026 11:06Без нумпада
бухгалтер 45+?
Я не бухгалтер і не 45+, але я просто не можу зрозуміти як можна користуватися клавою без нампаду, це ж тупо обмеження своїх можливостей, нампад дозволяє швидко друкувати цифри і у деякому софті це додаткові гарячі клавіші.
Та навіть якщо грати ту ж гта5 на пк, як керувати літаком?
МОНАХ
Member

► Отак подумав трохи над тим стимулом, що дав би мені привід "хотіти таку клавіатуру" і окрім як більш зручно пити напої безпосередньо перед монітором - придумати не можу. Я уже давно не "хом'ячу" за "компом" (ну, маю на увазі - безпосередньо перед монітором, за клавіатурою :) ), але можливість ставити кружку безпосередньо перед собою - прямо вниз - це БЛАГО. B-) Не знаю, як у кого, але у мене - та і за моїми спостереженнями - шанс пролити щось із кружки більший при горизонтальному зміщенні її, зачепивши нижньою частиною або штовхнувши випадково вбік сильніше від потреби, ніж, коли її просто не акуратно поставити прямо вниз, в т.ч. на щось (на ту ж клавіатуру). А тут тобі - взяв і порозтягував шматки клавіатури на боки, подалі і спокійно собі ставиш кружку вниз, не відволікаючись від монітора. :gigi:
pelia: 28.01.2026 21:59 Я не бухгалтер і не 45+, але я просто не можу зрозуміти як можна користуватися клавою без нампаду, це ж тупо обмеження своїх можливостей...
► А я - частково бухгалтер (по дипломній освіті), хоч ще і не 45+ :gigi: і майже не працював ним, але теж ненавиджу колупатися в "рядковій" розгортці цифр основної клавіатури, мені "скучкований", окремий набір цифр якось спідручніше сприймається. Та і любитель я всякими комбінаціями "Alt+..." покористуватися...
Ответить