Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Yurius
Member
https://hard.rozetka.com.ua/ua/powercol ... 569991715/
налітай,часу хвилин 30
upd гарантія лише 14 днів,відбій, у них часто повноцінна на уцінки,але не тут.
налітай,часу хвилин 30
-
Nouriel
Member
Yurius
тіки шо забрали, бо сторінка зникла через хвилину як я відкрив
тіки шо забрали, бо сторінка зникла через хвилину як я відкрив
-
Ektalion
Member
Якщо лише 14 днів, то її вже списали по гарантії. З нею щось було не так.Yurius: ↑ 19.01.2026 11:34 https://hard.rozetka.com.ua/ua/powercol ... 569991715/
налітай,часу хвилин 30
-
Filabatya
Member
То заводський рефаб 
-
Vader
Member
Ой,знову не вдала спроба у перекупiв(бiзнесменiв) забрати карту з магазу
щоб потiм тут впарити 
-
Yurius
Member
Хтось не дочитав про 14 днів мабуть і на радості купив
Там доречі і 5060ті була 16гб по 20600грн Інно 3д з 36 місяцями , яле пока я намагався докинути посилання для форума вона зникла миттєво.
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
скоріш за всеEktalion: ↑ 19.01.2026 12:29Якщо лише 14 днів, то її вже списали по гарантії. З нею щось було не так.
Відправлено через 1 годину 40 хвилин 30 секунд:
Може хто знає, напишу тут , Фурмарк перестав стартувати на ПК товариша(версія остання , карта 9060 хт , проц 7700) , видає ось таку помилку , фурмарк переставляли, драйвер теж (стоїть останній) , все інше без проблем працює
- Вложения
-
Последний раз редактировалось Yurius 19.01.2026 15:12, всего редактировалось 1 раз.
-
Chester_pl
Member
насолоджуюсь всіма іграшками які пропустив за останні роки, і не читав форум.
глянув шо ви тут пишете
відкрив розетку - ох
в - закрив
пішов далі насолоджуватися ультра налаштуваннями в 5к\
глянув шо ви тут пишете
відкрив розетку - ох
пішов далі насолоджуватися ультра налаштуваннями в 5к\
- ох і ціни
-
Геральт
Member
Chester_pl
67к за шмат текстоліту. Як задаром
Yurius
Може інтеграшка наламує
67к за шмат текстоліту. Як задаром
Yurius
Може інтеграшка наламує
-
Entar
Member
Чи є розуміння коли вийде 6000 серія? Чат гпт каже що почне виходити в середині 2027 і до 2028 викатять більш менш повний модельний ряд а чекати нормалізації цін ще десь пів року, віримо?)
-
FirstTDM
Member
А зачем над этим думать? Уже всё - реальность такова, что как минимум 1,5-2 года новых моделей игровых массовых видях не будет. Для игр и работы в 2К/4К линейки 50хх вполне достаточно и нет смысла NVIDIA тратить деньги на разработку новой серии.Entar: ↑ 19.01.2026 15:18Чи є розуміння коли вийде 6000 серія?
А что будет с ценами через 6 месяцев? Что такое нормализация?Entar: ↑ 19.01.2026 15:18а чекати нормалізації цін ще десь пів року
Имхо - еще больше всё подорожает и тут без вариантов... жаль... новая, еще более дорогая эра ПК уже наступила...
-
Yurius
Member
поставили не останні дрова АМД (за грудень) , а передостанні і все запрацювали , дива
-
Entar
Member
Мене цікавить саме "через 1.5-2 роки"FirstTDM: ↑ 19.01.2026 15:35 А зачем над этим думать? Уже всё - реальность такова, что как минимум 1,5-2 года новых моделей игровых массовых видях не будет.
Через 6 місяців після виходу нової серії я мав на увазі. Те що в ближні 1.5-2 роки все буде дорого тут згоден.FirstTDM: ↑ 19.01.2026 15:35 А что будет с ценами через 6 месяцев? Что такое нормализация?
Имхо - еще больше всё подорожает и тут без вариантов... жаль... новая, еще более дорогая эра ПК уже наступила...![]()
-
Metroa
Member
Є в когось на click ua промокод?
-
FirstTDM
Member
А... в этом плане - тогда так: через 1,5 года обязательно начнет выходить 60хх серия - маркетологи заставят выпускать новоеEntar: ↑ 19.01.2026 15:47Мене цікавить саме "через 1.5-2 роки"
-
Chester_pl
Member
Геральт
не. 67к за недоспані ночі, червоні очі і за емоція які я отримую від геймінгу.
враховуючи шо я вже награв годин 200 ( так моя ж0па майже приросла до крісла і з дому я виходжу тільки через те шо в мене є собаки і за їжею)
то це виходить по 340 грн/год. а якщо врахувати скільки ще ігор я пропустив і планую пройти....
не. 67к за недоспані ночі, червоні очі і за емоція які я отримую від геймінгу.
враховуючи шо я вже награв годин 200 ( так моя ж0па майже приросла до крісла і з дому я виходжу тільки через те шо в мене є собаки і за їжею)
то це виходить по 340 грн/год. а якщо врахувати скільки ще ігор я пропустив і планую пройти....
-
Yurius
Member
CLKNXT855Metroa: ↑ 19.01.2026 15:50 Є в когось на click ua промокод?
-
Patruletz
Member
ну хто купив по нормальних цінах карти то ок, зараз ще є шанс взяти 9070хт не по кінській ціні, а далі буде трешнякГеральт: ↑ 19.01.2026 15:10Як задаром
можеш сходити до ворожки, нехай загляне у майбутнє, а то тут і самі не знаєм що коли і по чомуEntar: ↑ 19.01.2026 15:18Чи є розуміння коли вийде 6000 серія?
-
Шаженла
Member
Хочу купить RTX 5060 Ti пока совсем цены не улетели. Подскажите какую модель прям сейчас можно взять из 3 вентиляторных нормальную? Без без сюрпризов наподобие потекших термопрокладок как у гигабайта.
Или может немного добавить и взять 5070?
Или может немного добавить и взять 5070?
-
Nouriel
Member
Шаженла
27 тищ гігабайт, бери якшо жаба не душить
5070 це ще +5к
ціни уже улетіли, 5060ті коштує дорожче ніж 5070 місяць два тому
я б краще 9060хт взяв за 22к, а за вільні гроші ссд купив би
27 тищ гігабайт, бери якшо жаба не душить
5070 це ще +5к
ціни уже улетіли, 5060ті коштує дорожче ніж 5070 місяць два тому
я б краще 9060хт взяв за 22к, а за вільні гроші ссд купив би
Последний раз редактировалось Nouriel 19.01.2026 17:52, всего редактировалось 1 раз.
-
Entar
Member
ИМХО добавить и взять. Я в свое время так выбирал между 4060 ti и 4070, взял 4070 и не пожалел. С 5070 у вас будет возможность играть в любые игры на очень комфортных настройках в 2к, даже длссК включать редко придется, разве-что в самых новых/не оптимизированных играх.Шаженла: ↑ 19.01.2026 17:37 Или может немного добавить и взять 5070?
А чип в 5070 значительно мощнее. 12 ГБ хватает более чем, я только раз сталкивался с тем что память переполняется и то это было похоже из-за утечки памяти и баге в игре.
MSI Gaming trio выглядит как идеальный вариант имхо