Тоді треба слідкувати за ситуацією і не ловити гав поки життєво необхідне залізо доступне до купівлі. Шубу треба мати ще влітку.daesz: ↑ 18.01.2026 23:45Так, якщо ваша робота потребує ПК.Tiufin: ↑ 18.01.2026 23:36 Пам'ять - це якийсь життєво необхідний товар?
Новости
Последние статьи и обзоры
Inno3D отримала менше ніж 15 повернень GeForce RTX 4090/5090 з вигорілим роз’ємом за весь час продажів у Європі
-
Vpupkin
Member
-
daesz
Member
Так не вийде. Моя збірка мене цілком влаштовує і на рівні потреб закриває повністю. Але ніхто не застрахований від того, що щось може вийти із ладу. Не купляти ж цілу партію пам'яті.Vpupkin: ↑ 19.01.2026 01:20Тоді треба слідкувати за ситуацією і не ловити гав поки життєво необхідне залізо доступне до купівлі. Шубу треба мати ще влітку.
-
Vpupkin
Member
daesz
Тоді будьте готові трохи поліняти на грошенята.
Тоді будьте готові трохи поліняти на грошенята.
-
AssayMAS
Member
так партия от партии может рядом элементов отличаться - и у одной партии один процент брака, в другой чето сменили из радиоэлементов и другой процент брака... у гиги видел на матерях 13 ревизий и каждой свой биос.Барбарис: ↑ 18.01.2026 16:34І навіть 2000 не відіб'ють вартість розробки та виготовлення кожуха, радіатора, бекплейта і т. д.
Так что чипы берут у Нвидии кратными тысяче, но кто сказал что один раз... и я видел +- одинаковые радиаторы на видео картах от гиги между которыми 5+лет. Так что пресс формы найдут куда пристроить...
не верно выразилсяwaryag: ↑ 18.01.2026 21:27По картам предыдущих поколений было что-то около 2-4%, по старшим картам в среднем больше, чем по младшим.
считается нормой <1% брака в год при серийном производстве
дают на карту обычно нормальные вендоры 3 года гарантии
значит если за 3 года померло <3% видеокарт значит норма
-
Барбарис
Member
AssayMAS
Так і не дійшло, все зрозуміло з тобою
Так і не дійшло, все зрозуміло з тобою
-
dext
Member
leif
Щось я не бачу статистики по горілим 8pin - це зроблено для захисту вас чи мене?
Також не бачу жодних протирічь з опублікованими даними від GN: ті ж самі "кілька відсотків" та той самий тренд - 12pin горять значно частіше, що є свідченням дегенеративного дизайну
Щось я не бачу статистики по горілим 8pin - це зроблено для захисту вас чи мене?
Також не бачу жодних протирічь з опублікованими даними від GN: ті ж самі "кілька відсотків" та той самий тренд - 12pin горять значно частіше, що є свідченням дегенеративного дизайну
-
leif
Member
про це мова в першоджерелі не йшла, ніяких "кількох відсотків" не було, це вже фантазії того, хто перекладав новину як вмів. в першоджерелі йдеться тільки про "менше 15 карт", підіть перевіртеdext: ↑ 19.01.2026 12:58ті ж самі "кілька відсотків"
а до чого тут вони? у представника inno 3d запитали про 12пін -- він про них відповів.dext: ↑ 19.01.2026 12:58Щось я не бачу статистики по горілим 8pin - це зроблено для захисту вас чи мене?
"менше 15 оплавлених роз'ємів за 3 роки на 4090 і 5090 від інно3д у всій європі включно з східною". ну то як, і це вас не переконає в тому, що ваші судження стосовно роз'єму категорично хибні і ви піддались як дитина на хайп і форс в інтернетах?
-
dext
Member
leif: ↑ 19.01.2026 13:07про це мова в першоджерелі не йшла, ніяких "кількох відсотків" не було, це вже фантазії того, хто перекладав новину як вмів. в першоджерелі йдеться тільки про "менше 15 карт", підіть перевіртеdext: ↑ 19.01.2026 12:58ті ж самі "кілька відсотків"
тут згоден, бо "частина" це може бути я більше, так і менше відсотка/відсотківthe share is "just a few"
чому ви тоді тригернулись, що доводить/спростовує ця інформація у відриві від загальної кількості проданих та статистики по 8pin? вона точно не доводить ключового моненту, що 12pin є на рівні 8pin за надійністью, бо за дизайном/публічною статистикою - гіршеа до чого тут вони? у представника inno 3d запитали про 12пін -- він про них відповів.
-
leif
Member
just a few це не про відсотки, а про кількість відеокарт в штуках, там же написано "менше 15", ви можете ці дві речі співставити ?)dext: ↑ 19.01.2026 13:40тут згоден, бо "частина" це може бути я більше, так і менше відсотка/відсотків
коли мова йде про 15 відеокарт 4090 і 5090 інно 3д з оплавленими роз'ємами з осені 2022, це як надійність на вашу думку? нормальна чи треба хайп в інтернетах піднімати?dext: ↑ 19.01.2026 13:40вона точно не доводить ключового моненту, що 12pin є на рівні 8pin за надійністью, бо за дизайном/публічною статистикою - гірше
-
dext
Member
the share, далі - до перекладачаleif: ↑ 19.01.2026 13:58 just a few це не про відсотки, а про кількість відеокарт в штуках, там же написано "менше 15", ви можете ці дві речі співставити ?)
... безвідносно загальної кількості та кількості згорілих 8pin - це ні про що в конткесті надійності 8pin vs 12pinколи мова йде про 15 відеокарт
-
leif
Member
ага, давайте, вмикайте клоуна, це точно спрацюєdext: ↑ 19.01.2026 14:26the share, далі - до перекладача
менше "15 відеокарт = just a few % від загальної кількості", точно, все сходиться.
це вам до рахувальника вище з такою чудовою логікою
обидва роз'єма однаково надійні, а ви як безграмотна в інформаційному світі людина ведетесь на дешевий форс, щоб потім купити у дербанера приблуду за 140 баксівdext: ↑ 19.01.2026 14:26безвідносно загальної кількості та кількості згорілих 8pin - це ні про що в конткесті надійності 8pin vs 12pin
-
waryag
Member
У вас очень странное представление о сабже, учитывая нелинейность графика отказов.AssayMAS: ↑ 19.01.2026 04:00не верно выразился
считается нормой <1% брака в год при серийном производстве
дают на карту обычно нормальные вендоры 3 года гарантии
значит если за 3 года померло <3% видеокарт значит норма
-
dext
Member
так він в цьому треді увімкнувся без моєї присутностіleif: ↑ 19.01.2026 15:30 ага, давайте, вмикайте клоуна
щоб порівняти надійність 12pin vs pin8 вам потрібні 4 числа: кількість проданих 12pin, кількість відмов 12pin, кількість проданих 8pin, кількість відмов 8pin - це базова математика.
з 4 у вас лише 1 - що воно вам дає? лише право на "I want to believe" та довільні інтерпретації англійської мови
це неможливо фізично, а зворотнє доведене 1) практично, обісравшимися PCI-SIG 2) фактично, der8auer в огляді wireviewобидва роз'єма однаково надійні
-
vmsolver
Member
Карты с повреждениями по вине пользователя поступают по гарантии чаще, чем с оплавленными разъемами @ Inno3D RMA Нидерланды
Вот я понимаю есть проблема с выходом из строя 9800Х3Д, на форуме есть случаи.
Но сколько случаев с оплавлением разъема питания у пользователей конференции? Ни одного? Плохой разъем
Вот я понимаю есть проблема с выходом из строя 9800Х3Д, на форуме есть случаи.
Но сколько случаев с оплавлением разъема питания у пользователей конференции? Ни одного? Плохой разъем
-
leif
Member
ви про оцей тейк?dext: ↑ 19.01.2026 18:58так він в цьому треді увімкнувся без моєї присутності
так, це дуже смішноГеральт: ↑ 18.01.2026 15:49Якщо 15карт то кілька % (нехай буде 2%), то всього продали 750 карт.
після сабжевої новини усю цю сантабарбару з 12пін роз'ємом який сенс продовжувати? з такою частотою виникнення проблем це все не вартує навіть згадувати. навіщо?dext: ↑ 19.01.2026 18:58щоб порівняти надійність 12pin vs pin8 вам потрібні 4 числа: кількість проданих 12pin, кількість відмов 12pin, кількість проданих 8pin, кількість відмов 8pin - це базова математика.
можна хіба вчергове підтвердити давно зроблений висновок, що є в світі чимало криворуких юзерів, але безграмотних людей, які жеруть будь-який інтернет форс замість того, щоб подумати головою, -- просто на порядки більше. в тому числі і на цьому форумі.
в розрізі оцього поста: це все немає жодного значення. підсумок тут один і тільки один: проблему роздули до неймовірних масштабів з по суті лічених випадків, про що багато хто здогадувався і раніше, звісно.dext: ↑ 19.01.2026 18:58це неможливо фізично, а зворотнє доведене 1) практично, обісравшимися PCI-SIG 2) фактично, der8auer в огляді wireview
залишається хіба що посміятися з самовпевнених розумників, які ріденько обісрались зі своєю експертизою 12-пін роз'єму живлення, який горить як сірникии
просто епічна історія
Відправлено через 10 хвилин 56 секунд:
зараз фахівець замінить штани і видасть свою імбу, що "без макро-скрінів (с) -- нещітово"vmsolver: ↑ 19.01.2026 19:33Но сколько случаев с оплавлением разъема питания у пользователей конференции? Ни одного? Плохой разъем
всі бігом зробили макро-скріни (с) роз'ємів живлення. а хто не зробив у того роз'єм вже все: того, тю-тю, деградація, приховане оплавлення, далі по списку, все з ним ясно. завтра-післязавтра полихне прямо як в новинах, я сам на редіті бачив, там жесть просто, зуб даю, що у всіх буде катастрофічне оплавлення. роз'єм просто такий з дегенаративним дизайном (с), іншого від нього годі чекати
а якщо ти сфоткаєш роз'єм, а там все ок -- то це нічого не означає. висновок з цього тільки той, що тобі трохи пощастило і він почне плавитись на днях, зроби фотку через тиждень. не зробиш? ааа, ну все ясно
-
zaqik
Member
У вас не будет возвратов если не принимать товар назад

-
Васильович
Member
Жаль, що в менеджменту немає доступу до більш точних цифр /sменше ніж 15
-
dext
Member
все ви чудово зрозуміли, не маневруйтеleif: ↑ 19.01.2026 20:07 ви про оцей тейк?
4 (ЧОТИРИ) числа: 12pin_fail, 12pin_total, 8pin_fail, 8pin_total, вам відоме лише одне, який "сабж"?після сабжевої новини усю цю сантабарбару з 12пін роз'ємом який сенс продовжувати? з такою частотою виникнення проблем це все не вартує навіть згадувати. навіщо?
ну як жеж без victim blaming: тупі юзери не здогадалить докупити пінцети, щоб затикувати окремі дроти, повна деградація чуйки та лояльності, не цінують вони емейзінгу...є в світі чимало криворуких юзерів
десь в маєтку з черепицею з чіпів dram, гірко заплакав трильйонер в поношеній шкірянці...
-
Enjthesilence
Member
ти дійсно продовжуєш цю маячню, після того що з усієї Європи за 3 роки в інно3д всього 15 випадків проблем з цим конектором? це взагалі ні про що. от є така інформація, є відомі випадки с темою на реддіт, там нема і сотні випадків (на відмінну від погорілих процесорів амд, наприклад, тем з ними в раз більше), з чого ти робиш свої висновки, можливо в тебе просто є інші данні, більш точніші за офіційного представника аів цих карт? якось ОБҐРУНТОВАНО давай вже вести діалог, в тебе карти з таким конектором нема, в сц ти не працюєш, а з інформації, яка в нас є, ти все ще чомусь вирішив, що це дуже поганий конектор з величезним рівнем браку, так з чого саме такі висновки?dext: ↑ 19.01.2026 22:11все ви чудово зрозуміли, не маневруйтеleif: ↑ 19.01.2026 20:07 ви про оцей тейк?![]()
4 (ЧОТИРИ) числа: 12pin_fail, 12pin_total, 8pin_fail, 8pin_total, вам відоме лише одне, який "сабж"?після сабжевої новини усю цю сантабарбару з 12пін роз'ємом який сенс продовжувати? з такою частотою виникнення проблем це все не вартує навіть згадувати. навіщо?
ну як жеж без victim blaming: тупі юзери не здогадалить докупити пінцети, щоб затикувати окремі дроти, повна деградація чуйки та лояльності, не цінують вони емейзінгу...є в світі чимало криворуких юзерів
десь в маєтку з черепицею з чіпів dram, гірко заплакав трильйонер в поношеній шкірянці...
Последний раз редактировалось Enjthesilence 19.01.2026 22:29, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
все, що я розумію -- вище вам прямим текстом написав.dext: ↑ 19.01.2026 22:11все ви чудово зрозуміли, не маневруйте
ви не знаєте такого слова? сабж це значить новина, яка обговорюється, не дякуйте.dext: ↑ 19.01.2026 22:11який "сабж"?
ага, серед покупців 4090 і 5090 від інно 3д з осені 2022 року і дотепер таких юзерів назбиралось менше 15, всі решта, звичайно ж, "пінцетами затикували окремі дроти", так і було, інфа 100%dext: ↑ 19.01.2026 22:11докупити пінцети, щоб затикувати окремі дроти,
- спойлер
-