Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

UPD: 2 зламані ребра.
:weep: мій друг дитинства якось на розтяжках на ліжку кілька місяців так лежав із сходими переломами
murzik
Member

коли б вже та весна
Hotspur
Member

murzik: 17.01.2026 07:32коли б вже та весна
43 дні
murzik
Member

Hotspur
уточню - коли б вже +10 хоча б :laugh: щоб трошки жирку скинути
waryag
Member

murzik: 17.01.2026 07:53уточню - коли б вже +10 хоча б :laugh: щоб трошки жирку скинути
Та хоча б маленький мінус чи нуль...
Барбарис
Member

Додаток Gates carbon drive недоступний в Україні. Та за що, янкі? :weep: Добре, що конті є.
1985god
Member

waryag: 17.01.2026 15:20
murzik: 17.01.2026 07:53уточню - коли б вже +10 хоча б :laugh: щоб трошки жирку скинути
Та хоча б маленький мінус чи нуль...
та коли вже мир :weep: і тоді мені все одно хоч -20 (мені по... ) хороший одяг вирішує і балаклава з лижними окулярами в тому числі :shuffle:
до війни я на роботу і по справах два роки їздив 365 днів в році всі дні коли покрив снігу дозволяв, бо Фет мені не імпонує, просто були 26" покришки максіс на 2,5" мінімум 8 км в день, а в хороші дні 32+ а зимове катання з гірки по рихлому снігу то любов краси вам в ютуб (зрозуміло що то не моє) :rolleyes: ех ще б підвернувся дешевий даунхіл :shuffle: хоча і на повному ригіді МТБ можна без стрибків звісно

Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:

Відправлено через 23 хвилини 37 секунд:

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%BB%D1%8C
Барбарис
Member

1985god, у мене балаклава зі звичайними та лижний костюм. Але то таке, головне нормальне взуття та рукавиці - кінцівки швидше замерзають. Тому в мене з підігровом рукавиці. :D
unique-neon
Member

Барбарис: 18.01.2026 10:43Додаток Gates carbon drive недоступний в Україні. Та за що, янкі? Добре, що конті є.
Вони не унікальні, Шимано теж свій додаток в ці краї не завезла
Барбарис
Member

unique-neon, а який сенс з їх додатку? Гейтс допомагає хоч власні ремені натягувати.
unique-neon
Member

Барбарис
Апдейти та налаштування до моторів та радіо-перекидок
Filabatya
Member

Не знаю як для Вас, але для мене це майбутнє в вело, просто збив водою після катки і по бажанню якийсь консервант на суху можна нанести а можна і нє :up:
https://pinion.eu/en/bike_selection/max ... ion-sport/
Барбарис
Member

Filabatya, куди консервант? Не треба там нічого, коробка герметична, ремінь максимум чимось на основі силікону, здається. Не знаю, свій ще нічим не мастив.
Але я собі карбовилку купив замість аморта, тільки зараз не дуже покатаєш.

А ще глянь сурлі мунлендер 2 та титанові нуабайк. То взагалі краса.

unique-neon, не знав за мотори. А Д2, що без додатку не працює?
unique-neon
Member

Барбарис
Воно працює. Не знаю чи самі передачі налаштовуються без нього, але різні режими робити конфігуруються через додаток. Наприклад подвійні, потрійні, безкінечні шифти. Чи просто подивитись стан батарейки на манетці.
Filabatya
Member

Барбарис
за ремінь і говорив, чисто від води і ультрафіолету захистити. фет байки щось не вставляють, хоча і не пробував на них, боюсь що накату не буде, хоча розумію, що основне, це сама резина в накаті :up: А ремінний, крім обслуговування, ще подобається тим, коли півень погнеться нічого в шпиці не залізе і камнем не відібєш дірейлер фіг зна де :rotate:
Барбарис
Member

unique-neon, мене минуло таке. Люблю мінімалізм, тому спочатку захоплювало. Але подивився як в простих умовах то кришка відпаде, то акум сяде. Задорого для тестування. Звісно вони покращуються, але поки це забавка ентузіастів, як на мене. Для шосе ще переплата не виглядала такою через вартість дуалів, але на фоні мтб - швидко перехотілось :lol: Тепер навіть новини/відео з ними обхожу.

Filabatya, дивлюсь на туристів - 30000 і нічим не мастять :laugh:
А фет - для зими чи просто по гальці річках. Той сурлі на 6.2 шинах. Не на кожен день, але для фану.
unique-neon
Member

Барбарис
Я впринципі теж за мінімалізм. То більше з цікавості поставив, подивлюсь як воно працюватиме коли буде нагода. Може і повернусь на суто механіку з часом. Так то манетка мені вже не подобається, вона з закосом під "механічні" відчуття, але зроблено зле. Натискаєш, чи клацнуло часто не відчувається, лише відчуваєш, що торкнулось упору. Ще цікаво як воно з болотом справляється. Бо механіка була не проти, коли її повністю обвішувало, переключалось важче, але переключалось.

Отправлено спустя 3 минуты 4 секунды:
Filabatya: 19.01.2026 16:34камнем не відібєш дірейлер фіг зна де
Звучить так - без перекидки цей самий камінь, що мав відбити перекидку, відіб'є шпиці колесу :D
Filabatya
Member

unique-neon
я маю на увазі боковий удар об стоячу брилу чи пеньок, коли вузько, або вел на бік впав при падінні. шпиці підтянув і пошумів :up:
по пальцях ніг дійсно частше отримував ніж по перекидці)
Последний раз редактировалось Filabatya 19.01.2026 17:33, всего редактировалось 1 раз.
unique-neon
Member

Filabatya
Та не знаю, наче не дуже акуратно їжджу, і падаю і на один і на інший бік. По дорозі максимум гілки в перекидку летіли. Щоб нею вдарити в камінь, але не влетіти у той же камінь ногами, це ще постаратись треба.
phobosse
Member

Барбарис: 18.01.2026 10:43Додаток Gates carbon drive недоступний в Україні
на Андроід такої проблеми нема ) можна ручками apk поставити
Ответить