Новости
Последние статьи и обзоры
AMD Adrenalin
-
Аціо
Member
Вибачте може є, але я 2 години шукав тему за останні драйвери АМД, може її заборонено розпочинати але я розпочну.
Adrenalin це гірше що є на ринку - адже все що є не працездатне, в мене відеокарти АМД ще з часів 4850, і було в них по різному та ремонтувалось милицями, але зараз це відверте піс-оф-щіт.
Вильоти виключно у простої, коли на 101% стабільних налаштувань у усіх грілках та іграх, відвал постійний без навантаження драйверу, постійні баги у іграх, у ПЗ, у відео на ресурсах, і постійно відвал, відвал, відвал, відвал, відвал. Так є милиця у реєстрі на перезавантаження Adrenalin за секунду що дає змогу майже не помічати це, але просто задам питання АМД - вам не соромно? Ви скоро гірше Інтел станете за ПЗ до ГП, особисто від мене - сміття синонім слова АМД у відеокартах без права на обговорення швидкодії, з такими драйверами.
Будь ласка люди пишіть правду - за цей непотріб щоб усі знали, прохання - Геральту не писати, ваші брехні недоречні.
Adrenalin це гірше що є на ринку - адже все що є не працездатне, в мене відеокарти АМД ще з часів 4850, і було в них по різному та ремонтувалось милицями, але зараз це відверте піс-оф-щіт.
Вильоти виключно у простої, коли на 101% стабільних налаштувань у усіх грілках та іграх, відвал постійний без навантаження драйверу, постійні баги у іграх, у ПЗ, у відео на ресурсах, і постійно відвал, відвал, відвал, відвал, відвал. Так є милиця у реєстрі на перезавантаження Adrenalin за секунду що дає змогу майже не помічати це, але просто задам питання АМД - вам не соромно? Ви скоро гірше Інтел станете за ПЗ до ГП, особисто від мене - сміття синонім слова АМД у відеокартах без права на обговорення швидкодії, з такими драйверами.
Будь ласка люди пишіть правду - за цей непотріб щоб усі знали, прохання - Геральту не писати, ваші брехні недоречні.
-
Polaris
Member
Аціо
Як кащав класик. "Не треба ставити Adrenalin на систему з відеократою NVIDIA"
Як кащав класик. "Не треба ставити Adrenalin на систему з відеократою NVIDIA"
-
Аціо
Member
Так так бачив пане Геральт мінус ви мені вже поставили, дякую щиро що не відповіли за те які гарні у АМД драйвери Adrenalin серії.
-
pelia
Member
588, 6700хт, 488, 3200g, 2400g, 9070хт, не було проблем з адреналіном, крім одного разу коли не вмикався екран після сну. Але окрема тема є, взагалі-то
-
Аціо
Member
ага системи з 50+ 9070хт з них усі відвалюються останні драйвери Adrenalin без навантаження впродовж дня 1-2 рази. Я прикрутив скрипт на перезапуск, але перевіривши журнал подій - трохи психанув, усі з усіх ВІДВАЛ.Polaris: ↑ 18.01.2026 14:28 Аціо
Як кащав класик. "Не треба ставити Adrenalin на систему з відеократою NVIDIA"![]()
-
Polaris
Member
Зверніться до свого системного адміністартораАціо: ↑ 18.01.2026 14:32ага системи з 50+ 9070хт з них усі відвалюються останні драйвери Adrenalin без навантаження впродовж дня 1-2 рази. Я прикрутив скрипт на перезапуск, але перевіривши журнал подій - трохи психанув, усі з усіх ВІДВАЛ.Polaris: ↑ 18.01.2026 14:28 Аціо
Як кащав класик. "Не треба ставити Adrenalin на систему з відеократою NVIDIA"![]()
-
Аціо
Member
Добре ви знімете мені журналу подій за добу на останньому драйвері АМД, будь ласка - дуже цікаво.pelia: ↑ 18.01.2026 14:30 588, 6700хт, 488, 3200g, 2400g, 9070хт, не було проблем з адреналіном, крім одного разу коли не вмикався екран після сну. Але окрема тема є, взагалі-то
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Не верзіть маячні - усі баги від репортів софтові і від Adrenalin, як їх СА виправить?Polaris: ↑ 18.01.2026 14:33Зверніться до свого системного адміністартораАціо: ↑ 18.01.2026 14:32
ага системи з 50+ 9070хт з них усі відвалюються останні драйвери Adrenalin без навантаження впродовж дня 1-2 рази. Я прикрутив скрипт на перезапуск, але перевіривши журнал подій - трохи психанув, усі з усіх ВІДВАЛ.![]()
-
Polaris
Member
Аціо
Не знаю, МБ посавить дрова нормально і налаштує систему як слід. Або в крайньому випадку дізнається, в чому точно проблема
Не знаю, МБ посавить дрова нормально і налаштує систему як слід. Або в крайньому випадку дізнається, в чому точно проблема
-
QFlash
Member
Я беру дрова тут: https://sourceforge.net/projects/radeon ... ion/files/
Для динозаврів чудово підходять. По нових відеокарточках не можу сказати.
Для динозаврів чудово підходять. По нових відеокарточках не можу сказати.
-
Аціо
Member
Дізнались вже, і тут я маю інтригу - потім викладу, але дуже добре що "великі знавці" вже відзначились, маленький аперитив - ДРАЙВЕР Adrenalin винний, АМД праскою по руках пройтись її ПЗ створювачам.Polaris: ↑ 18.01.2026 14:36 Аціо
-
Polaris
Member
Аціо
Adrenalin це не драйвер.
Adrenalin це не драйвер.
-
Yurius
Member
Проходьте мимо, у автора топіка просто руки виросли не з того місця.
-
QFlash
Member
Саме так. Я на свій T-Rex R7 350 встановлював драйвер, а потім окремо встановлював ccc2_install_v5.5_23.30.exe - інтерфейс налаштувань деревяшки.Polaris: ↑ 18.01.2026 14:42Adrenalin це не драйвер.
-
Аціо
Member
Добре домовились, коли кожен "дуже розумний" особисто вибачиться дам інформацію за виправлення помилки, а доки сама АМД виправить чекайте тисячі користувачів, ну ви же мовчите - отож споживайте. Можете навіть тему зачинити, я ж не такі руки маю вам он Йурій усе відремонтує.
-
Yurius
Member
що ти верзешАціо: ↑ 18.01.2026 14:52Добре домовились, коли кожен "дуже розумний" особисто вибачиться дам інформацію за виправлення помилки, а доки сама АМД виправить чекайте тисячі користувачів, ну ви же мовчите - отож споживайте. Можете навіть тему зачинити, я ж не такі руки маю вам он Йурій усе відремонтує.
-
Polaris
Member
Аціо
Ок. Тілько от одне дивно чого з тисяч користувачів, тільки у одного Вас з форму проблеми, не вже більш ніхто з них не сидить на цьому формі)
Ок. Тілько от одне дивно чого з тисяч користувачів, тільки у одного Вас з форму проблеми, не вже більш ніхто з них не сидить на цьому формі)
-
Геральт
Member
Готовий забрати те сміття і позбавити пекельних борошен. Пересилка моя.Аціо: ↑ 18.01.2026 14:23 особисто від мене - сміття синонім слова АМД у відеокартах без права на обговорення швидкодії, з такими драйверами.
Було б також непогано отримати хоч якісь докази моїх "брехень".
-
Ektalion
Member
Дай вгадаю, не так давно міняв материнську плату і тд, при тому не переставив з нуля ОСАціо: ↑ 18.01.2026 14:23 Вильоти виключно у простої, коли на 101% стабільних налаштувань у усіх грілках та іграх
-
Yaroslav308
Member
Ну в мене на 25.12.1 амд софтвейр почав періодично відвалюватися.
-
Ektalion
Member
Судячи по профілю пацієнта, він міняв АМ4 на АМ5, при тому залишив стару ОС. Після такого синьки і тд будуть летіти на ура. Якщо нормально не чистити "хвости".Yaroslav308: ↑ 18.01.2026 18:22 Ну в мене на 25.12.1 амд софтвейр почав періодично відвалюватися.