Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Vader
Member
-
MyPatrick
Junior
ціни ЖЕСТЬ 
-
Yurius
Member
Тим часом на ОЛХ людина вже дивіться "у завтрашній день"
- спойлер
-
Giseler
Junior
Трохи не по темі, але теж порвало:Yurius: ↑ 17.01.2026 16:06 Тим часом на ОЛХ людина вже дивіться "у завтрашній день"![]()
- спойлер
- Снимок экрана 2026-01-17 160430.png
- спойлер
-
Patruletz
Member
-
unlnu
Member
Sapphire PCI-Ex Radeon RX 9070 XT PULSE - Причина уцінки: Товар після тестування 33 132₴
"налітай, торопісь - покупай живопись!"
-
Yurius
Member
не бачу,мабуть усеunlnu: ↑ 17.01.2026 18:56 зараз на розетці Gigabyte PCI-Ex Radeon RX 9070 Gaming - Причина уцінки: Товар після тестування. Пошкоджене паковання 25 755₴
-
Nortrom
Member
Лежит в шкафу. До выхода резика времени достаточно, поэтому ещё думаю шо за мать + проц взять. Я не спешу. То я купил до повышения, как и оперукак там твоя Hellhound?
-
vsx
Member
Nortrom
Вот кто умеет в завтрашний день смотреть
Вот кто умеет в завтрашний день смотреть
-
daesz
Member
vsx
на відміну від Владіка та його прогнозів із суперами в січні
на відміну від Владіка та його прогнозів із суперами в січні
-
unlnu
Member
Приблизно півгодини були доступні...Yurius: ↑ 17.01.2026 20:35не бачу,мабуть усеunlnu: ↑ 17.01.2026 18:56 зараз на розетці Gigabyte PCI-Ex Radeon RX 9070 Gaming - Причина уцінки: Товар після тестування. Пошкоджене паковання 25 755₴![]()
-
Ektalion
Member
KPAH: ↑ 16.01.2026 21:42 Это вам на Розетке сказали, что гарантия 5 лет или вы в сервисный центр звонили и узнавали, что гарантия действительно есть?
- спойлер
-

Комісію за грошовий переказ можна не сплачувати, якщо оплатити по посиланню міст експрес. Після огляду товару. Хто досі не знає .
-
Vlaad13
Member
Ви тепер ці прогнози все життя будете згадувати? Онукам розкажіть не забудьте, також ще окрему тему зробіть і відписуйтесь там кожного дня. У нас вже є така про проци від АРМ
Я думаю що дуже мало хто знав що пам'ять полізе угору
-
Vader
Member
Vlaad13
Да чего ты оправдываешься,они знали что память пойдет вверх,простор молчали
Да чего ты оправдываешься,они знали что память пойдет вверх,простор молчали
-
Nouriel
Member
офіційних заяв шо будуть супер версії не було, так шо пам'ять тут ні до чогоVader: ↑ 18.01.2026 14:19Да чего ты оправдываешься,они знали что память пойдет вверх,простор молчали
-
Vlaad13
Member
Дійсно, дві ніяк не пов'язані між собою події
Напевно 5070ті також перестали випускати через погану погоду за вікном
Напевно 5070ті також перестали випускати через погану погоду за вікном
-
daesz
Member
То вашаVlaad13: ↑ 18.01.2026 13:57У нас вже є така про проци від АРМ
-
man1242
Member
2тб за 7к грн в око потрапилоEktalion: ↑ 18.01.2026 13:19KPAH: ↑ 16.01.2026 21:42 Это вам на Розетке сказали, что гарантия 5 лет или вы в сервисный центр звонили и узнавали, что гарантия действительно есть?Відправлено через 48 хвилин 54 секунди:
- спойлер
Комісію за грошовий переказ можна не сплачувати, якщо оплатити по посиланню міст експрес. Після огляду товару. Хто досі не знає .
-
Ektalion
Member
Так то був червень, я тоді ПК обновляв.
Пам*ять купляв далеко не дешеву ще тоді - 32гб за 8к грн. Зараз її ціна 27к грн
-
MyPatrick
Junior