не помилився: працює x86, прибирає мак, все як і треба в харчовому ланцюгу
значить мають бути енергоефективні і швидкі ноути на х86. Знаєте такі?
Тут вже постили що є - але коли я запитав який з них почати аналізувати - відразу мовчання, напевне не зручне запитання я поставив
достатньо, навіть не ноути, у мене звичайний NUC (не єдиний), який не гірший (~3W idle), а значно кращий (ram, ssd, hdd, дискретні модулі bt/wifi) за
будь-який mac mini
критерієм успіху в бізнесі не є наявність великого внеску в open-source. Ви просто задайте собі питання - а де він має стільки грошей на купівлю техніки для тестування? В нього ноутів як сир нарізаний.
Він заробляє, може фірму має чи ще щось. Мені все одно. Але він один з тих хто робить найбільше у сфері тестування.
він заробляє з реклами/переглядів на YT, а не з розробки, тому авторитету серед розробників не має і мати не може.
для вас показник авторитету/компетентності це гроші, для мене - залученість до розробки та якість на виході, в кожного свої маркери
серйозно? ну давайте модель з купою вільних слотів. пс: я просто не знаю як там можна ганьбитись
типовий, "ганебний", мій, NUC 13 Pro:
M.2 2242 + M.2 2282 + SATA(!) + M.2 2232 (чи щось таке, якщо відкрутити модуль WiFi/Bt), тобто 4 (ЧОТИРИ) опції підключення Storage.
тепер перелік того, що можна розширити у вашій поробці, окрім "світогляду"
маю можливість глянути - він пише що M4 в нього в одно-потоці 8328, в мене - 11611. Може він різні версії тестує
почалося: "тести не тести"... невипадково саме однопоточних тестів 7-zip немає, бо емейзінг в першій же
реальній задачі протух
якщо за швидкість потрібно заплатити
що мені потрібно (ram, ssd, sata) - за те я заплатив
ринкову ціну, з
величезним запасом на майбутнє, це у вас взагалі немає вибору купити 64G RAM + 4TB Storage не продавши нирку, тому і сидите на найдешевшій моделі, чи не так?