Творці Deus Ex працюють над грою «AAAA-класу» на рушії Unreal Engine 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

SERGBILL
по діаметру) чим більше А, тим тонша батарейка :D
Евгений King
Member

Скільки там тих АААААААА не малюй. Якщо погано оптимізують гру під UE5 - вийде хрінь на рівні інді ігор
Draqoon
Member

100 мільйонів це багато щоб назватися АААА???? Брєд
Васильович
Member

Евгений King: 15.01.2026 14:10Скільки там тих АААААААА не малюй. Якщо погано оптимізують гру під UE5 - вийде хрінь на рівні інді ігор
Насправді "ААААААААААААА" - це реакція гравців на прайс гри ;)
Геральт
Member

RSH: 15.01.2026 13:41 Погано тільки, що піарять цей рушій, який придатний тільки для техдемок... Нормальні АААА змогли б собі дозволити свій, як от рокстари чи валв чи ремеді
Всі названі дають гіршу картинку. Графіка Mafia OC виносить РДР2 просто в одні ворота. Те саме з Senua2/AW2. Що там в валв графоністого було взагалі не в курсі.
Ну і свій рушій потребує мабуть більше часу. Поляки не даремно ж в В4 на UE5 перейдуть.
Недавно взяв по знижці Plague Tale: Requiem, не така вже й стара (2022). І на сій час ніби досить норм графіка була. Але зараз, після UE5, розумієш, яке ж там мило мильне замість текстур.
sergesrj
Junior

Барбарис: 15.01.2026 12:04 sergesrj, взагалі не зайшла. Перші 2 години нічого крім роликів фактично, добре що в стімі можна повернути. Спробувана потім піратка теж не зацікавила. Думав може після роликів щось цікаве, але ні.
Кому як) я полюбляю ролики, в яких сюжет чи взаємодія персонажів розкривається. Плюс сподобався депресивно-негативний настрій щодо аугментацій та відношення людей до вже аугментованих. А також кілька варіантів проходження)
Draqoon
Member

sergesrj: 15.01.2026 10:53 Дайте продовження DE:HR та DE:MD)
Реально цікава історія з анунаками? 100% Було б як масс еффект 3 :lol:
sergesrj
Junior

Draqoon: 15.01.2026 14:57
sergesrj: 15.01.2026 10:53 Дайте продовження DE:HR та DE:MD)
Можливо) а можливо народили би щось круте (хочеться вірити)
Draqoon
Member

sergesrj: 15.01.2026 15:02
Draqoon: 15.01.2026 14:57

Можливо) а можливо народили би щось круте (хочеться вірити)
Кнопки в першій канон це анунаки і кнопка в кінці 2 канон це анунаки, нічого б вони не народили "нового" :lol:
Барбарис
Member

sergesrj, це не має значення, це особисте.
Мова про інше.
Я до того в жодну гру серії не грав. Тематика мені подобається (книги, фільми, 2077 після того), але гра починається з незрозумілих роликів і раз дали кудись пролізти в руїнах, здається. Взяв я в стімі гру, нічого не зрозумів і вернув. Навіть якщо далі є грабельне щось, так гра нікого не зацікавить. Більшість або забула сюжет попередніх, або не знала. Тому вона й провалилась - не здатна привернути та втримати увагу.
sergesrj
Junior

Барбарис: 15.01.2026 15:29 sergesrj, це не має значення, це особисте.
Мова про інше.
Я до того в жодну гру серії не грав. Тематика мені подобається (книги, фільми, 2077 після того), але гра починається з незрозумілих роликів і раз дали кудись пролізти в руїнах, здається. Взяв я в стімі гру, нічого не зрозумів і вернув. Навіть якщо далі є грабельне щось, так гра нікого не зацікавить. Більшість або забула сюжет попередніх, або не знала. Тому вона й провалилась - не здатна привернути та втримати увагу.
Ну в тому й справа, що не грав у попередню. Але ж це не значить, що гра погана. У тому ж Сталкері 2 на попередні частини також опираються - і нічого)
7mindfields
Member

Геральт: 15.01.2026 14:46 Графіка Mafia OC виносить РДР2 просто в одні ворота.
Гарний анекдот
Геральт
Member

7mindfields: 15.01.2026 15:57 Гарний анекдот
Гарний, тільки не адекдот, а графоній (і це не на ультрах). В самій грі ще краще, бо запис додає трохи сірого та й стиснення милить.
РДР і поруч не валялась. І такого (як мінімум) чекаю від В4.
https://fex.net/s/rvc09sb
Барбарис
Member

sergesrj, :facepalm:
Я не розумію: чи не вмієш читати, чи не розумієш прочитаного.
В с2 одразу є актив і зрозуміло, що очікувати.
В мд зайшов і за перших 2 години ні активу, ні чогось цікавого яи зрозумілого в тих роликах. Все, гра закінчена. Це ж створювали не лише для фанатиків: нові гравці, наступне покоління тощо. А тут заходиш в гру і нічого. Яка різниця що там? Гру в стімі можна повернути протягом 2 годин, але розробники навіть на цей період не змогли утримати увагу.
Draqoon
Member

Барбарис: 15.01.2026 16:45 sergesrj, :facepalm:
Я не розумію: чи не вмієш читати, чи не розумієш прочитаного.
В с2 одразу є актив і зрозуміло, що очікувати.
В мд зайшов і за перших 2 години ні активу, ні чогось цікавого яи зрозумілого в тих роликах. Все, гра закінчена. Це ж створювали не лише для фанатиків: нові гравці, наступне покоління тощо. А тут заходиш в гру і нічого. Яка різниця що там? Гру в стімі можна повернути протягом 2 годин, але розробники навіть на цей період не змогли утримати увагу.
У першій частині 20 хв умовних на поговорить/побродити, а потім така ж сама зачистка терористів.
Особисто я промотував всі ті відеодіалоги на швидкості, добре що поляки це додали, бо НЕРЕАЛЬНО то все втримати мене від екшона.
Барбарис
Member

Draqoon, в мд у мене не вийшло на релізі: може не було, а бо не ті кнопки. Хоча за 2 години все можна перепробувати. Як би то хоч 20 хвилин було. Вона саме тому й запам'яталась, що після покупки не вийшло пограти. В тому ж Детройті одразу дають якісь вибори, рішення, гарна картинка.
Так ще метал гір 5 - одні танці з бубном(драйверами). А коли після декількох днів на редіті вдалося запустити, то перехотілось грати.
DuckRider
Member

ААААА-пофиг, пусть сами играют
Geinz21
Member

Геральт: 15.01.2026 14:46
RSH: 15.01.2026 13:41 Погано тільки, що піарять цей рушій, який придатний тільки для техдемок... Нормальні АААА змогли б собі дозволити свій, як от рокстари чи валв чи ремеді
Всі названі дають гіршу картинку. Графіка Mafia OC виносить РДР2 просто в одні ворота. Те саме з Senua2/AW2. Що там в валв графоністого було взагалі не в курсі.
Ну і свій рушій потребує мабуть більше часу. Поляки не даремно ж в В4 на UE5 перейдуть.
Недавно взяв по знижці Plague Tale: Requiem, не така вже й стара (2022). І на сій час ніби досить норм графіка була. Але зараз, після UE5, розумієш, яке ж там мило мильне замість текстур.
Шо? :insane: RDR2 надо играть в 4К или хотя бы (прости господи) с dlss/fsr. Нативный ТАА в ней это самая конченная реализация на моей памяти по количеству мыла, из-за чего 1080р/2К без боли смотреть нельзя.

Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
Draqoon: 15.01.2026 14:57 Реально цікава історія з анунаками? 100% Було б як масс еффект 3 :lol:
Сильно мувов аля МЕ3 там бы не было, потому что это предыстория первого Deus Ex. А вот подвести трилогию к началу событий первой части это запросто. Хотя по-хорошему тут надо со Спектором ещё посоветоваться было бы, чтобы не получилось как со Звездными войнами у Дрыснея :laugh:
Vpupkin
Member

Геральт: 15.01.2026 16:37Гарний, тільки не адекдот, а графоній (і це не на ультрах). В самій грі ще краще, бо запис додає трохи сірого та й стиснення милить.
А сонечко по небу там повзе, погода динамічно змінюється?
Бо я не грав, не знаю.
Draqoon
Member

Барбарис: 15.01.2026 17:30 Draqoon, в мд у мене не вийшло на релізі: може не було, а бо не ті кнопки. Хоча за 2 години все можна перепробувати. Як би то хоч 20 хвилин було. Вона саме тому й запам'яталась, що після покупки не вийшло пограти. В тому ж Детройті одразу дають якісь вибори, рішення, гарна картинка.
Так ще метал гір 5 - одні танці з бубном(драйверами). А коли після декількох днів на редіті вдалося запустити, то перехотілось грати.
У метал gear5 важко одразу вкатитися бо це пряме продовження Metal Gear Solid Peace Walker та Ground Zeroes

Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Геральт: 15.01.2026 16:37
7mindfields: 15.01.2026 15:57 Гарний анекдот
Гарний, тільки не адекдот, а графоній (і це не на ультрах). В самій грі ще краще, бо запис додає трохи сірого та й стиснення милить.
Для мене це як дрейк 4, я наче на монітторіі нічоого не викручував , але в місті пересвет, а в лісі темно B-)
Ответить