Другий сезон Battlefield 6 стартує в лютому

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

karokum: 15.01.2026 00:46Мене він колись дуже зацікавив, візуально і концептуально. Але глянувши і почитавши відгуки, у кожному була мова про те що всі сидять по кущах, я такого не фанат. + багато негативних відгуків про техічний стан гри, підтримку, оновлення і тд. Тому скіпнув
А щодо Арку, Ембарки дуже влучно підібрали назву жанру - "extraction-adventure", і це не суто про класична вбити всіх на шляху і винести найцінніше
З технічною стороною вже ніби ок, там і рушій оновили. А от про кущі то правда, але це буде проблемою не часто, бо важко когось якісно підсидіти, скоріше за все втечуть і все.
stakanctl
Member

Главное, чтобы в этот раз добавили еще больше "не как в call of duty" скинов на парашют, дефибриллятор и кувалду. Также очень нужно еще больше наклеек в профиль, брелков на оружие и агрессивного заманивания в баттлрояль. Действительно не как в call of duty.
спойлер
но почти полностью как в апекс
tornadox
Member

karokum: 15.01.2026 00:46Але глянувши і почитавши відгуки, у кожному була мова про те що всі сидять по кущах, я такого не фанат. + багато негативних відгуків про техічний стан гри, підтримку, оновлення і тд.
Я награв багато годин в Hunt і впевнений що
кожне твоє слово можна розвернути навпаки.
Ти кажеш про кущі, але ніби в ARC точки евакуації не кемплять. Це хвороба всіх подібних ігор. Але в Hunt хоча б звук і тактика вирішують - там кожен крок чути, а не просто аркадний забіг.
Різниця лише в тому, що Hunt - це не про "сидіння в кущах" (стратегія новачків), а про тактику, звук і один вирішальний постріл. Це чистий адреналін, де кожен шурхіт має значення, а не аркадна біганина.
Про хлам теж спірно. Я краще буду йти за трофеєм у Hunt, ніж пів вечора сортувати сміття в меню ARC. Кожному своє, але пісочниця зі збором ресурсів - це якраз те, що швидко набридає мені в цих іграх, особливо коли повно багів і чітерів, як ти сам зауважив.
already_over
Member

судя по завлекалочке: возвращается литтлберд, будет газ в редсеке и маски-противогазы.

странно, играю вечерами и мне нормальная игра. Думаю отток игроков из за отсутсвия разнообразия и слабой продуманности карт, хотя осада каира - неплохая карта. Скины на оружие, технику...ну лучше чем в контр-страйке например, но на геймплей никак не влияет. В целом, если вернуть парочку мясных карт из бф3,4 добавить кастомизацию техники (тв ракета, нурсы на авиацию, тепловизор на технику, шо то придумать с минным полями донбасса, зенитку сделать чуть менее беспомощной) - вполне играбельная тема.
karokum
Member

tornadox
Проблема тільки в тому що ти робиш висновки з повітря, і на цьому намагаєшся щось доводити
З твоїх слів можу припустити що ти навіть пів години геймплею не подивився щоб розуміти про що ця гра. Інакше роповідати про збирання і сортування сміття ти б не став

Кожному своє, тобі подобається система без луту як у Ханті, твоє право

А звук і тактика вирішують майже в будь якому PvP
tornadox
Member

already_over: 15.01.2026 12:51странно, играю вечерами и мне нормальная игра.
в мене так що бажання грати немає, але якщо сідаю то непомічаю як пройшло 3-4 години. Ну і радує те що режимів багато, вигорів на одному пішов в інший. Strikepoint, Gauntlet просто супер розрядка. Хотілося б більше карт, більше модифікацій зброї, але не так як в КоД що з LMG можна зробити SMG.
karokum: 15.01.2026 13:06Проблема тільки в тому що ти робиш висновки з повітря, і на цьому намагаєшся щось доводити
З твоїх слів можу припустити що ти навіть пів години геймплею не подивився щоб розуміти про що ця гра. Інакше роповідати про збирання і сортування сміття ти б не став
Не просто ж на реддіті гру часто називають Hoarding Simulator, ось приклад, 3.2к апвоутів
https://www.reddit.com/r/ArcRaiders/com ... anagement/
Seriously, does anyone else feel like the actual enemy in this game isn't the ARC, but the fact that every single resource relentlessly clogging up our storage while stacking to 5,3 or 1!

My typical match is a testament to Embark's commitment to player longevity. I spend 30 minutes topside, followed by 15 minutes of intense, soul-crushing storage management back in Speranza because the entire stash is perpetually full..
Бажаю успіху в Arc Raiders!
SmileKnight
Member

already_over: 15.01.2026 12:51 судя по завлекалочке: возвращается литтлберд, будет газ в редсеке и маски-противогазы.

странно, играю вечерами и мне нормальная игра. Думаю отток игроков из за отсутсвия разнообразия и слабой продуманности карт, хотя осада каира - неплохая карта. Скины на оружие, технику...ну лучше чем в контр-страйке например, но на геймплей никак не влияет. В целом, если вернуть парочку мясных карт из бф3,4 добавить кастомизацию техники (тв ракета, нурсы на авиацию, тепловизор на технику, шо то придумать с минным полями донбасса, зенитку сделать чуть менее беспомощной) - вполне играбельная тема.
С онлайном там все хорошо (учитывая ЕА клиент + Епики + Стим + консоли) я тоже когда свет есть, захожу на 2-3+ игры и все находит очень быстро (не успеваю модули сменить) :lol:
Отток пошел, потому что действительно контента мало сейчас.
Я БП закончил прокачивать 2+ недели как, поэтому захожу и чисто дейлики делаю :super:

Завезут контент + новый БП 100% вернуться люди :shuffle:
Unsecond
Member

Battlefield 6 стал одним из главных коммерческих успехов прошлого года.
Именно поэтому онлайн постоянно падает.
Успешный успех :laugh:
спойлер
Изображение
karokum
Member

tornadox
Ти би хоч вниз спустився і почитав що інші люди пишуть :laugh:
Чи далі заголовків ми не читаємо, і йдемо потім всім розповідати щось на їх основі
Ну удачі :lol:

І там чел плаче за стак ліміт, а не про те що це гра симулятор менеджменту інвентаря. Ти бачиш лише те що хочеш бачити
Я награв 330 годин і написані тобою слова абсурдні, інвентар це одне з останнього взагалі чим ця гра може набриднути
А всі рекомендації стосовно треду вже люди на реддіті написали
Від себе лиш додам ще раз, що я рахую Арк пісочницею, де ти сам обираєш чим зайнятися. Чувак вирішив займатися збиранням луту, і плаче на те що в стеші замало для нього місця. Це ніяким боком не підтверджує твої упередження
Ответить