AMD визначилася з датою релізу Ryzen 7 9850X3D. Найшвидший ігровий процесор вийде через пару тижнів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити AMD визначилася з датою релізу Ryzen 7 9850X3D. Найшвидший ігровий процесор вийде через пару тижнів

Там 9800ті чудово горять і деградують) а вони мовчки відібрали гарний бін і задрали ОС ще більше) чекаю постів у дусі "9850х3д згорів на асрок" ой так винен асрок :gigi:

П.С. В мене 9800х3д
Enjthesilence
Member

Usagi: 14.01.2026 15:46 Пропоную обговорити AMD визначилася з датою релізу Ryzen 7 9850X3D. Найшвидший ігровий процесор вийде через пару тижнів

Там 9800ті чудово горять і деградують) а вони мовчки відібрали гарний бін і задрали ОС ще більше) чекаю постів у дусі "9850х3д згорів на асрок" ой так винен асрок :gigi:

П.С. В мене 9800х3д
ти шо обідєлся, що в тебе тепер "не найшвидший ігровий процесор?"
Usagi
Member

Enjthesilence: 14.01.2026 15:48 ти шо обідєлся, що в тебе тепер "не найшвидший ігровий процесор?"
Ні, я не ображений, я просто сиджу на очкє що коли мій проц сгорить то амд не визнає вини і нічого мені не поверне :)
Enjthesilence
Member

Usagi: 14.01.2026 15:50
Enjthesilence: 14.01.2026 15:48 ти шо обідєлся, що в тебе тепер "не найшвидший ігровий процесор?"
Ні, я не ображений, я просто сиджу на очкє що коли мій проц сгорить то амд не визнає вини і нічого мені не поверне :)
гарантія працює в таких випадках, якщо звичайно ти не "користувач замовив 2й процесор з аліекспрес", як правило ті проци горять в перші тижні використання, тому не очкуй
Usagi
Member

Enjthesilence: 14.01.2026 15:51 гарантія працює в таких випадках, якщо звичайно ти не "користувач замовив 2й процесор з аліекспрес", як правило ті проци горять в перші тижні використання, тому не очкуй
Ага, гарантія чудово працює до моменту:
А, так у вас материнка асрок
а, так ви використовували ЕХПО
ну все, у вас бп атх3.0 замість 3.1
ми нічого не знаємо ви самі заходили у вкладку ОВЕРКЛОК
Enjthesilence
Member

Usagi: 14.01.2026 15:53
Enjthesilence: 14.01.2026 15:51 гарантія працює в таких випадках, якщо звичайно ти не "користувач замовив 2й процесор з аліекспрес", як правило ті проци горять в перші тижні використання, тому не очкуй
гарантія працює, бро. asscock конєчно дали джазу, але якщо в тебе куплений проц офіційно, не у сіровозів - тобі його замінять з 99% шансом
Nutbar
Member

Usagi: 14.01.2026 15:53 Ага, гарантія чудово працює до моменту:
Як людина, в якої вже вмер один 9800x3d (на аcроці :gigi:) можу запевнити, що всім взагалі фіолетово з якою мамкою він використовувався, чи був експо, чи був ОС, чи був нормальній бп тощо. Відправляєте по гарантії процесор, вони впевнюються що він дійсно не працює і на цьому все. Повертають гроші або міняють на інший.
erkins007
Member

Usagi: 14.01.2026 15:53Ага, гарантія чудово працює до моменту:
Скажу как человек которому 7950х3д меняли по гарантии. Все прекрасно работает в любых условиях если вы покупали в официальном магазине, а не у серовозов.
AntonyKandaurov
Member

А, ну сидіти з комбо асрок +х3д це дійсно гаряче :laugh:
Usagi
Member

AntonyKandaurov: 14.01.2026 16:11 А, ну сидіти з комбо асрок +х3д це дійсно гаряче :laugh:
Ага, а ще я з Парашютом стрибав до війни... Ні, у асрока немає "збільшеного" шансу. Проблема з самими процами і агесою біосу(в особливості сліп мод) а у асрока найбільше випадків лише по кількості а не %. І асрок як раз чудово розгрібає лайно амд приймаючи по гарантії усе що можна.
AntonyKandaurov
Member

Usagi
Як казали колись задроти: "просто вам не прокає" :rotate:
Kullerok
Member

Nutbar: 14.01.2026 16:01
Usagi: 14.01.2026 15:53 Ага, гарантія чудово працює до моменту:
Як людина, в якої вже вмер один 9800x3d (на аcроці :gigi:) можу запевнити, що всім взагалі фіолетово з якою мамкою він використовувався, чи був експо, чи був ОС, чи був нормальній бп тощо. Відправляєте по гарантії процесор, вони впевнюються що він дійсно не працює і на цьому все. Повертають гроші або міняють на інший.
Куда отправлял?
unique-neon
Member

Usagi: 14.01.2026 15:53
Міняв по гарантії майже повністю робочий 7800х3д в нашому онлайн магазині через рік використання. Щоб підтвердити дефект, треба було досить заморочений тест запустити на 6-12 годин. Я навіть не знаю, чи сервіс центр то робив. За два тижні вже мав новий проц.

Отправлено спустя 12 минут 45 секунд:
Ну а щодо AsRock'ів, то виглядає що:
- 9000 серія таки менш живуча за 7000
- і імовірно AsRock'у дісталась партія не достатньо якісних елеметів відповідальних за живлення, якісь материнки з якогось періоду масово постраждали
erkins007
Member

Usagi: 14.01.2026 16:13 Ні, у асрока немає "збільшеного" шансу
9/10 случаев на асроке. Сам асрок признал проблему, гордые покупатели асрока "вы все врёте!!!"
Filabatya
Member

Що не ясно в назві AssRock :shuffle:
Nutbar
Member

Kullerok: 14.01.2026 16:25Куда отправлял?
Був куплений на розетці 21 січня, пропрацював рівно 2 місяці і вийшов з ладу. Оформив заявку на "гарантію та повернення", приніс його на точку видачі 27 березня, а 8 квітня отримав кошти на картку, без жодних дзвінків чи уточнень.

Материнку брав в іншому магазині, з нею проблем виявлено не було, тож довелося продати. Користуватись нею далі з іншим 9800x3d я не ризикнув. Вона зараз досі працює чи то з 7700 чи то з 9700 в іншої людини, все норм.
Tetronga
Member

Процесор, який побачить півтора блогери на Ютубі, а на всіх інших гоїв болт
yariksom
Member

AntonyKandaurov: 14.01.2026 16:11 А, ну сидіти з комбо асрок +х3д це дійсно гаряче :laugh:
Авжеж! Дупа кулера червоніє :lol:
FarCry
Member

Я от думаю, чи буде сенс замінити 7800X3D на 9850X3D. Скоріше всього не буде... але вже нічого краще на AM5 походу не буде.
unique-neon
Member

FarCry
Буде ще zen 6 і можливо zen 7
Ответить