Battlefield 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Vader: 11.01.2026 20:05Арк рейдерс например
не запускав бф6 писля виходу арку
Vader
Member

Все юанально просто..Выходит огромное количество игр..Хоть разорвись...А времени на все не хватает.
Раньше не было телефонов с тик токами,все заменялось играми :gigi:

Отправлено спустя 25 секунд:
Grava: 11.01.2026 20:15
Vader: 11.01.2026 20:05Арк рейдерс например
не запускав бф6 писля виходу арку
А я совмещаю ;)

Отправлено спустя 44 секунды:
Grava
Так арка такими темпами,тоже надоест
ASTON
Member

dimon2277
Я робив цей файл, чомусь не допомогло.
Grava
Member

Vader: 11.01.2026 20:18Так арка такими темпами,тоже надоест
немає стільки світла і часу щоб набрибло :lol:
dimon2277
Member

Kassatka: 11.01.2026 19:47 Ура, перемога! :super: :jump: :banan:
Награлися: Battlefield 6 втратив майже всіх гравців за лічені місяці Unian
Онлайн-шутер Battlefield 6, який показав один з найвражаючих стартів в історії серії, продав понад 7 млн копій за три дні і встановив рекорд за кількістю одночасних гравців (майже 750 тисяч в Steam), за останні місяці втратив майже 90% своєї аудиторії, звернули увагу ЗМІ.
Якщо на запуску шутер міг похвалитися піковим онлайном в 747,4 тис. геймерів, то з 5 по 10 січня максимальний добовий показник скоротився до 85-100 тис. гравців.
Рейтинг Battlefield 6 в Steam також просів до статусу "Змішаний" (52% позитивних відгуків), а запущений безкоштовний режим королівської битви REDSEC отримав ще нижчі оцінки – 30% і "В основному негативні".
Точну причину такого спаду назвати складно. Проте частина гравців вважає, що це пов'язано з відсутністю нового контенту, особливо свіжих карт. Ситуацію погіршує і нав'язлива модель монетизації: навіть при вартості базового видання $70 гра переповнена мікротранзакціями, рекламою бойового пропуску і платними івентами.
Станом на поточний момент у BF6 89174 гравців, а в Age of Empires II 30252 гравців. Тобто різниця вже менш, ніж у 3 рази. Вже щось, дуже непогано в порівнянні з тим, що було. :up:

Чим більше гравці будуть незадоволені класичними найбільш популярними і масовими шутерами, ти більше імовірності, що вони будуть більше цікавитися іншими жанрами ігор. :pray:
89174 це разом з коробками та всякими лаунчерами по типу ЕГС та ЕА?
Vader
Member

dimon2277
Нет-это статистика стима
Earanak
Member

Grava: 11.01.2026 20:40
Vader: 11.01.2026 20:18Так арка такими темпами,тоже надоест
немає стільки світла і часу щоб набрибло :lol:
Эх... Да, в BF6 с зарядных станций вообще не прикольно играть, игра слишком уж выжирает и проца и видяхи, на любых настройках/генераторах кадров. Я в Одессе после обстрела 12 Декабря вообще видяху снял и сидел себе с iGPU играл в Factorio и PoE пару недель, пока не стабилизировалась ситуация, более менее. :rip:
Vader
Member

Ни кто не знает сколько еще игроков на коробках и в ЕA и на других площадках.
Дофига в общем.Даже при 200000к онлайн-это более чем дофига.
dimon2277
Member

Vader: 11.01.2026 20:58 dimon2277
Нет-это статистика стима
людей то менше стало, але матчі шукаються більш-менш швиденько (що редсек, що мульт), плюс ті ж коробки явно 30к онлайну і докине
стандартна ситуація в міжсезонні (особливо коли він так розтягнутий, а тут ще і аварія "творця")
Vader
Member

Earanak
Печаль..Ну братан,сейчас все +- в похожих условиях.Прорвемся. ;)

Отправлено спустя 1 минуту 46 секунд:
dimon2277
Да много факторов.Я даже не переживаю,батла будет жить,ибо много фанов имеет..Если в 2042 играли то.... :gigi:
Kassatka
Member

Vader: 11.01.2026 20:14 Kassatka
С чего это ты взял,что кто то недоволен текущими шутерами? :-/
Ну я ж процитував стосовно Batlefield 6:
Рейтинг Battlefield 6 в Steam також просів до статусу "Змішаний" (52% позитивних відгуків), а запущений безкоштовний режим королівської битви REDSEC отримав ще нижчі оцінки – 30% і "В основному негативні".
Якщо взяти скажімо Counter-Strike 2, то там на жаль інша дуже сумна картина - відгуки "дуже схвальні" (85% позитивних відгуків за останній місяць).
У PUBG: BATTLEGROUNDS трішки ліпша картина за CS2, але все одно погана - відгуки "переважно схвальні" - 73%, як у Зеленського.
А от з Call of Duty®: Black Ops 7 все шикарно - недавні відгуки "змішані" (40% позитивних), а всі відгуки "переважно негативні" (38% позитивних). Тобто понад 60% вважають каловдутіє калом.

Відправлено через 9 хвилин 54 секунди:
Можливо це пояснюється також тим, що CS2 та PUBG безкоштовні, а BF6 та Call of Duty платні та ще й доволі дорогі. І навіть при цьому BF6 активно намагається зрубити додаткове бабло з тих, хто вже купив гру.
dimon2277
Member

по CS взагалі думаю що вона живе за рахунок трейду та турнірів, був би він як в доті то мабуть до 300к не дотянуло б
ПАБГ - ну тут правильно зробили, що на ф2п перешли, плюс в китайців наче дуже сильно популярна
код...а тут прям тру фанати грають, тут реально не розумію як воно в такій "політиці керівництва" ще дихає
tornadox
Member

Kassatka
сезон добігає до кінця, батл пас відкритий, люди мають інше що пограти. Зайди глянеш онлайн як почнеться сезон 2, нові карти, нова зброя.
Vader
Member

tornadox
Так и будет.Да даже 100000к онлайн.Это что мало?Я так не считаю.
Vader
Member

Сегодня вспомнил одно тело,которое сидело на ботах круглые сутки,на спец серверах,и качало все что только можно.. :lol: Прокачавшись заявил,что мало контента разработчик завез :lol: :lol: :lol:
И таких море..
destructX
Member

Vader: 13.01.2026 15:41 Сегодня вспомнил одно тело,которое сидело на ботах круглые сутки,на спец серверах,и качало все что только можно.. :lol: Прокачавшись заявил,что мало контента разработчик завез :lol: :lol: :lol:
И таких море..
Якщо відкрити статистику і подивитись "рекордні" профілі то там таких додіків повно. То кда собі робили по 120000, то вінрейти 100%, то ще якусь ботовську тему. Тіпи тупо сотні годин фармили ботів заради нічого :gigi:
Хіба не зрозуміло, шо такі цифри в профілі це маркер лишньохромосомного, хоча враховуючи скільки часу всрато на ботів, то там не одна лишня :laugh:
Vader
Member

destructX
:up:
Vlaad13
Member

dimon2277: 11.01.2026 22:53 по CS взагалі думаю що вона живе за рахунок трейду та турнірів, був би він як в доті то мабуть до 300к не дотянуло б
ПАБГ - ну тут правильно зробили, що на ф2п перешли, плюс в китайців наче дуже сильно популярна
код...а тут прям тру фанати грають, тут реально не розумію як воно в такій "політиці керівництва" ще дихає
Багато людей заходить в кс чисто зробити тижневий квест для лутбоксів
Vader
Member

Vlaad13: 13.01.2026 16:52
dimon2277: 11.01.2026 22:53 по CS взагалі думаю що вона живе за рахунок трейду та турнірів, був би він як в доті то мабуть до 300к не дотянуло б
Багато людей заходить в кс чисто зробити тижневий квест для лутбоксів
Це Я :D
Lumia
Junior

Battlefield скотилася і вже давно. Остання нормальна це 2142 і ще Bad company 2. В порівнянні з Battlefield 3 графоній не дуже змінився. А я грав в Battlefield 3 і воно там все якесь пластикове і руйнації виглядають непереконливо. Заплатили утуберам щоб ті розказали яка це прекрасна гра, витратилися на рекламу і ось результат — хомʼячки заносять гроші.
Ответить