bHaptics показала ігровий жилет Tactsuit, який додає зворотний тактильний зв’язок

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить bHaptics показала ігровий жилет Tactsuit, який додає зворотний тактильний зв’язок

Тепер "потіти" в іграх можно не тільки в переносному сенсі :laugh:
KimRomik
Member

хочеш гарні тактильні відчуття - підписуй контракт з ЗСУ! Найвищий реалізм гарантується! :gigi:
GipeR
Member

а есть такое же для секс симов?
MqM
Member

KimRomik: 10.01.2026 12:13 хочеш гарні тактильні відчуття - підписуй контракт з ЗСУ! Найвищий реалізм гарантується! :gigi:
Думаю в такому жилеті приємніше відчувати кулі, ніж в реальному бронежилеті :weep:
KimRomik
Member

MqM
до речі так! під час БЗВП воно чудово підійде, там в якихось симуляторах навчатися воювати
cspp
Member

Хааха. На CES 2026 можна було наживо випробувати Tactsuit і TactGlove у спеціальних демо і живих іграх, включно з Counter-Strike 2. В контре в голову стреляют в основном, шлем бы уже выкатили в довесок....попадания в тело регистрировать то такое...
Serg IX
Member

в VR шлемі лице потіє через 10хвилин а тепер ще й спина))
Vpupkin
Member

Це як кермо, 99.9% геймерів воно і на ні на.
Tiufin
Member

Serg IX: 10.01.2026 17:58 в VR шлемі лице потіє через 10хвилин а тепер ще й спина))
Із правильним кріпленням не потіє

Відправлено через 44 секунди:
Vpupkin: 10.01.2026 20:03 Це як кермо, 99.9% геймерів воно і на ні на.
Але ж кермо прикольна штука. Для тих, хто гонки полюбляє
Enthusiast
Member

Шкода що тільки на верхню частину тіла... :shuffle:
elek
Member

Есть же ещё Virtuix Omni, типа беговая доржка, осталось с этой жилеткой совместить :)
Serg IX
Member

Tiufin: 10.01.2026 20:47
Serg IX: 10.01.2026 17:58 в VR шлемі лице потіє через 10хвилин а тепер ще й спина))

Та що ти кажеш? Ні хіба маскою на потилицю)))
Tiufin
Member

Serg IX: 11.01.2026 13:50
Tiufin: 10.01.2026 20:47

Та що ти кажеш? Ні хіба маскою на потилицю)))
В тебе є шолом? Чи так, десь в гостях 5 хвилин поюзав та тепер корчиш з себе знавця? Думаю, другий варіант
Serg IX
Member

Tiufin: 11.01.2026 15:35
Serg IX: 11.01.2026 13:50
В тебе є шолом? Чи так, десь в гостях 5 хвилин поюзав та тепер корчиш з себе знавця? Думаю, другий варіант
Чим ти думаєш що таку дурню пишеш. Може погравши 5 хвилин і не спотіє , як ти свій досвід мені намагаєшся приписати. В мене різні кріплення були і окремо маска з вентиляцією
Изображение
Вложения
1233133.jpg
Tiufin
Member

Serg IX: 11.01.2026 18:42
Tiufin: 11.01.2026 15:35
Чим ти думаєш що таку дурню пишеш. Може погравши 5 хвилин і не спотіє , як ти свій досвід мені намагаєшся приписати. В мене різні кріплення були і окремо маска з вентиляцією
Изображение
По-перше, нормальне кріплення - це kkcobvr q3 (або bobovr s3, хоча перший, як на мене, краще тримає шолом та краще налаштовується), а не оте непорозуміння на фото. По-друге, маску взагалі дуже бажано зняти. По-третє, я пишу із власного досвіду, включно із спортивними та рітм-денс іграми та переглядом фільмів.
Corey666
Member

Хочу прикупити таку штуку під Quest 3
Serg IX
Member

Tiufin: 11.01.2026 20:12

По-перше, нормальне кріплення - це kkcobvr q3 (або bobovr s3, хоча перший, як на мене, краще тримає шолом та краще налаштовується), а не оте непорозуміння на фото. По-друге, маску взагалі дуже бажано зняти. По-третє, я пишу із власного досвіду, включно із спортивними та рітм-денс іграми та переглядом фільмів.
Фууух "рука лицо"
Corey666
Member

Tiufin: 11.01.2026 20:12

До речі, у мене kkcobvr Q3 pro з 2-акамуляторами по 10000 mAh та від того ж виробника K3 маска з вентиляторами, ще замінив накладку маски на шовкову від AMVR маски. Максимальний комфорт, і всім рекомендую.
Dragobes
Member

VR шолом, жилет, рукавички, спеціальне 4D крісло, нацюцюрник флешлайт...
Неодружений і небезпечний :lol:
Ответить