Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Yurius: 10.01.2026 09:25
NST1983: 10.01.2026 09:22 Вчора зробив деякі перестановки і взяв Sapphire PCI-Ex Radeon RX 9070 XT PURE 16GB GDDR6 (256bit) (3010/20000) Не свістить, пам'ять самсунг, але гріється вище ніж на ред девілі, хоча це не критично. Вертухани не напрягають. Холча ціна підросла до 39 999₴ на розетці
Тепер ред девіл переїхала в основний корпус, на якій буду грати в доту, а 7090 XT пішла на продаж, хоча різниці не помітив особо з 7090 XT, але гряде подорожчання, тому вирішив апдейтнутись. Єдине що не вистачає - можливості підключення вертухану до відяхи, який би крутився тільки в іграх.
спойлер
{B7607A7B-2389-4366-8BD7-3CAA3B2B4CBC}.jpg
photo_2026-01-09_19-56-09.jpg
photo_2026-01-10_09-14-54.jpg

Красивий пк :super: Але Арктик верх ногами помпа,там нема опцій тільки трубки донизу :)

Бо радіатор довелось ставити на ССД, який як піч.
Проц в нормі, перегрівів не має.

Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
Доречі, а як вам температури 7900XT від сапефіру - тут також андервольт, але 320 бітна пам'ять від хунікс + більше жере. Трохи інший корпус, але в тому сетапі кулери прямо з низу, а тут ні. І оберти поменьше)
Вложения
Screenshot_1.jpg
Vader
Member

Всегда удивляло извращение с корпусами...Купить дорогую систему(не самую холодную),и зажать на нормальный,хорошо продуваемый корпус.
Filabatya
Member

куди ставити підпірку відеокарти(палочку знизу) між 2 і 3 вентилятором чи на край карти?
NST1983
Member

Vader: 10.01.2026 09:38 Всегда удивляло извращение с корпусами...Купить дорогую систему(не самую холодную),и зажать на нормальный,хорошо продуваемый корпус.
На вдув - знизу дві 140 стоїть, спереду 120 (правда слім), на видув 120 і 280 вода зверху. Далеко не факт, що ваш корпус буде краще. :shuffle:
Плюс цей корпус як раз і підбирався щоб стояти поруч з ТВ, і не привертав уваги, рюшками і дитячим вилядом, де в перспективі (сподіюваюсь) переїде в інше місто, де буде стояти в приміщенні без коврів і на більш високих ножках.
Последний раз редактировалось NST1983 10.01.2026 09:56, всего редактировалось 2 раза.
Yurius
Member

Filabatya: 10.01.2026 09:42 куди ставити підпірку відеокарти(палочку знизу) між 2 і 3 вентилятором чи на край карти?
фізика каже на край :D

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
NST1983: 10.01.2026 09:47На вдув - знизу дві 140 стоїть, спереду 120 (правда слім), на видув 120 і 280 вода зверху. Далеко не факт, що ваш корпус буде краще.
у вашого джонсбо прекрасний продув,не звертайте увагу на некомпетентні зауваження.
Patruletz
Member

Vader: 10.01.2026 09:38Купить дорогую систему(не самую холодную),и зажать на нормальный,хорошо продуваемый корпус.
да правильно, sff/mff збірок не повинно існувати, тільки великі гроби :lol:
Vader
Member

Цитую :lol: Бо радіатор довелось ставити на ССД, який як піч.Ну якщо це нормально,то ок ;)
Це не я писав,а власник цього чудового корпусу.
NST1983
Member

Vader: 10.01.2026 10:16 Цитую :lol: Бо радіатор довелось ставити на ССД, який як піч.Ну якщо це нормально,то ок ;)
Це не я писав,а власник цього чудового корпусу.

Який потішний Клоун)
viewtopic.php?p=4076846#p4076846
В такій збірці стоїть аналогічний ссд, який також грівся як піч і тротлив як собака :shuffle:
Vader
Member

NST1983
Клоун это ты,тебя во первых ни кто не оскорблял..и арктик верх ногами не ставил в чудо сборке :lol:

Отправлено спустя 5 минут 43 секунды:
У меня один знакомый товарищ напихал в похожий корпус,как у э :shuffle: того не клоуна вентелей и думал,что это супер охлад(все noctua)насмотрелся красивых сборок с ютуба с дымком и тд,получил мега дорогую духовку :lol: Потом выкинули половину вентелей,и получили температуры на 10 градусов меньше :lol:
NST1983
Member

Vader: 10.01.2026 10:23 NST1983
Клоун это ты,тебя во первых ни кто не оскорблял..и арктик верх ногами не ставил в чудо сборке :lol:

Не дуйся, це не було як ображення. Яке відношення має твій срач до даної теми? хоть off ставь. :shuffle:
Vader
Member

NST1983
У тебя любой ссд там будет грется и никакой радиатор не спасет.

Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
NST1983
Я тебе по теме и говорю.Высказываю свое личное мнение..Всего лишь на всего.
Yurius
Member

цирк шапіто знову з нами.

Відправлено через 5 хвилин 15 секунд:
NST1983: 10.01.2026 09:22Єдине що не вистачає - можливості підключення вертухану до відяхи, який би крутився тільки в іграх.
До речі у вас же з Асроком йде датчик термопара і можна його засунути в район вихлопа відеокарти і підв'язати оберти вертушок під його температуру.

з.і. я так і зробив у себе ,правда що 800 обертів,що 1000 кулера знизу та ззаду , темпи відеокарти в навантаженні однакові.
Последний раз редактировалось Yurius 10.01.2026 10:41, всего редактировалось 3 раза.
Ektalion
Member

Filabatya: 10.01.2026 09:42 куди ставити підпірку відеокарти(палочку знизу) між 2 і 3 вентилятором чи на край карти?
спойлер
Изображение
Filabatya
Member

якби кріплення ссд не було вона була би правіше?
Piter Cantrope
Member

NST1983: 10.01.2026 09:37 а як вам температури 7900XT від сапефіру - тут також андервольт
Хороші) А скільки в стоці було?
Сапфір і HIS - два улюблені виробники карт. Ніколи не було з ними проблем. Але в мене з жодною картою не було ніколи проблем, в принципі)

Була 290X 8Gb Sapphire - то вона така була холодна і так дико розганялась, що можна було на silicon lottery продавати. Ех...
І смішно подумати: більше 10 років тому купував карту з 8гб пам'яті. І вони досі виходять, і ще й по $300...
Nouriel
Member

Аціо: 10.01.2026 06:48Пульс виконання не дуже
норм виконання, краще всяких асусів))

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Vader: 10.01.2026 09:38Всегда удивляло извращение с корпусами...Купить дорогую систему(не самую холодную),и зажать на нормальный,хорошо продуваемый корпус.
ти я бачу шо у відеокартах, шо у корпусах "шариш"
Vader
Member

Nouriel
А что тут шарить?Все на лицо..Водянка вверх тормашками,ссд,сам чел написал,как в топке..Карта впритык стоит..Все четко..
Беру свои слова обратно,я был не прав.. :gigi:
Я думал для формата sff/mff подбирают карты тако го же формата.В прочем,как кому нравится...
:-/
Я где то позиционировал себя как шарющий в видеокартах или корпусах?Тут же все тпросто не?Смотрим обзоры,читаем отзывы и покупаем,что получше..
Те,кто меня хейтят..что не зайду в ваш профиль,то все на красном и в душных корпусах :lol: Того и понятно...

Отправлено спустя 7 минут 35 секунд:
Nouriel
Какая у тебя температура в тяжелых играх?
Yurius
Member

Vader: 10.01.2026 12:19Те,кто меня хейтят..что не зайду в ваш профиль,то все на красном и в душных корпусах Того и понятно...
тобто усі на форумі? :lol:
7mindfields
Member

Vader: 10.01.2026 12:19 Я думал для формата sff/mff подбирают карты тако го же формата.
не треба думати, то не твоє (без негативу)
Ответить