Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Telcontar: 09.01.2026 17:58 Всім привіт, дивлюся телефон для матері з приорітетом на камеру до 30-35к. Може хтось знає ще файні варіанти?
Поки обираю між Xiaomi 15T Pro, Oneplus 13(global) та Samsung S25+
S25+ за 30 ку, я бы сам взял))

За эти деньги только FE или малыша S25 просто
Telcontar
Member

JKrl: 09.01.2026 21:50 Який цікавий вибір. :rotate:
Ці телефони з пріоритетом на перфоманс, а не на камеру.
Тому відповідь як завжди найдешевший піксель який знайдеш.
Найдешевші Пікселі не вміють у телеоб'єктив, а ті що вміють - вилазять за бюджет :(
kolesnukm
Member

Telcontar: 09.01.2026 23:50
Найдешевші Пікселі не вміють у телеоб'єктив, а ті що вміють - вилазять за бюджет :(
За 35 вже можна знайти 9 pro xl, або інколи попадають 10 pro xl американці
JKrl
Member

Telcontar: 09.01.2026 23:50
Що, 8 про не влазить?
Трохи додати і вже 9 про буде.
Pytnik
Member

Друзі, а що можете сказати за POCO F7?
Можливо є які альтернативи, ну, трішки дешевше? Пенсіонер, і цим все сказано...

Отправлено спустя 39 минут 5 секунд:
Pytnik: 11.01.2026 15:29 Друзі, а що можете сказати за POCO F7?
Все. Заказав. Буду з ним. Надіюсь, не сильно влип.
JKrl
Member

Все гарно. Поко був і є в топі в своїй категорії.
анти__бот
Member

Telcontar
Доречі по камері не буде відчутних просадок якщо взяти старішу модель пікселя, мені навіть чогось більше подобаються фото з 7го пікселя ніж з 9про, а от про всякі проблеми з акумуляторами в 7 і 8 моделях варто глянути я звичайно не зустрічав їх сам, але читав про них.
Також як варіант звичайний 10й піксель в ньому є теле об'єктив і коштує 31к гарний дизайн і дисплей досить яскравий і ще починаючи з 9 моделі модем норм зв'язок ловить
JKrl
Member

анти__бот: 11.01.2026 19:48 Telcontar
Доречі по камері не буде відчутних просадок якщо взяти старішу модель пікселя, мені навіть чогось більше подобаються фото з 7го пікселя ніж з 9про, а от про всякі проблеми з акумуляторами в 7 і 8 моделях варто глянути я звичайно не зустрічав їх сам, але читав про них.
Також як варіант звичайний 10й піксель в ньому є теле об'єктив і коштує 31к гарний дизайн і дисплей досить яскравий і ще починаючи з 9 моделі модем норм зв'язок ловить
10й не про це великий даунгрейд. Там камери по факту від 9а. Дуже дивне рішення від гугла.
анти__бот
Member

JKrl
Так дивно, але не набагато гірше, мені он взагалі більше подобалось як 7 фото робе в режимі дістав з кишені ніж 9про.
Тільки що дивився фото 9а в телезі де викладають фото з різних пікселів загалом гарні фото, люди ще досі постять з 5 і 6 купу вдалих знімків
Так що думаю це не прям страшна проблема, особливо якщо не зациклюватися
Alexsandr
Member

Pytnik: 11.01.2026 16:08
Pytnik: 11.01.2026 15:29 Друзі, а що можете сказати за POCO F7?
Искал жене, не нашел ничего лучше из относительно не дорогих, особенно если в алло по акции.
BoJIbHbIu
Member

Smakolyk
подивись на мото g75/85 чудові апарати за свою ціну :up:
JKrl
Member

анти__бот: 12.01.2026 10:37 JKrl
Так дивно, але не набагато гірше, мені он взагалі більше подобалось як 7 фото робе в режимі дістав з кишені ніж 9про.
Тільки що дивився фото 9а в телезі де викладають фото з різних пікселів загалом гарні фото, люди ще досі постять з 5 і 6 купу вдалих знімків
Так що думаю це не прям страшна проблема, особливо якщо не зациклюватися
Мені дуже не сподобався 10 про, тому купив китайця коли батарейка 7 про остаточно померла.
Проблема пікселей не в камері, а в усьому іншому. Батарейка, модем, soc
DuckRider
Member

За 31 вже на самсунг можна дивитись і в цілому фото будуть не гіші, а якщо дивитись на кольори, то навіть краще, бо з 16 андроїда у пікселя кольори вимиті
JKrl
Member

DuckRider: 12.01.2026 18:46
За 31 вже на самсунг можна дивитись і в цілому фото будуть не гіші, а якщо дивись на кольори, то навіть краще.
У самсунга найгірші кольори на ринку.
Здавалось на с23 ультрі отпустило трохи, але ні, корейцям знову завезли траву.
DuckRider
Member

JKrl: 12.01.2026 18:47
DuckRider: 12.01.2026 18:46

За 31 вже на самсунг можна дивитись і в цілому фото будуть не гіші, а якщо дивись на кольори, то навіть краще.
У самсунга найгірші кольори на ринку.
Здавалось на с23 ультрі отпустило трохи, але ні, корейцям знову завезли траву.
В той же час піксель такий: оброблюю фото і бачиш як нормальне фото перетворюється потрохи в ч/б :laugh:
Telcontar
Member

JKrl: 10.01.2026 22:06 Що, 8 про не влазить?
Хотілось би свіжіший телефон. А 9 Про з 256Gb від 40к вже стартують, 128 Gb - не варіант :( .
анти__бот
Member

DuckRider: 12.01.2026 18:49В той же час піксель такий: оброблюю фото і бачиш як нормальне фото перетворюється потрохи в ч/б
Хаха мені теж завжди так здається

Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
Таке враження що 9 и 10 роблять фото гірші за попередників, постійно треба в ручну яскравість і контраст перед фото підкручувати, що краде весь сенс пікселя "дістав і сфоткав"

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
JKrl: 12.01.2026 17:47Батарейка, модем
З цим зараз трохи краще, модем навіть можна нормальним назвати
JKrl
Member

Telcontar: 12.01.2026 19:07
JKrl: 10.01.2026 22:06 Що, 8 про не влазить?
Хотілось би свіжіший телефон. А 9 Про з 256Gb від 40к вже стартують, 128 Gb - не варіант :( .
Ну тоді мабуть сяомі 15т про, він перешарпує та досить часто маже колір, але це краще ніж самсунг.
Айфон 15 про Макс теж непоганий варіант
анти__бот
Member

JKrl: 12.01.2026 20:5415 про Макс
Теж норм тема

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Telcontar: 12.01.2026 19:07А 9 Про з 256Gb від 40к вже стартують
З 37 точніше
Ramiras
Member

Добрый день всем!

Подбираю себе телефон из бюджетных,предпочтение Xiaomi на андроиде
Я бы сказал приходиться покупать...сейчас у меня Redmi note 7 и мне его с головой хватало,пока он в воду не упал и не стал разряжаться за 3-4 часа.

Цель посёрфить в интернете,ютуб,мессенджеры,звонки. По сути всё,на камеру мне плевать.
На обьем памяти тоже без разницы,в игры играть не буду.

Бюджет не знаю...думаю до 8к грн.

Смотрел на Xiaomi redmi note 14. Достойная модель как считаете или есть лучше за такую цену?

https://rozetka.com.ua/ua/xiaomi-redmi- ... 492721564/
или
https://rozetka.com.ua/ua/xiaomi-1163427/p535384414/

Спасибо заранее за ответы! :super:
Ответить