нічогоPiter Cantrope: ↑ 09.01.2026 15:18А що не так з 6" на столі?
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
Hotspur
Member
-
corruptedflesh
Member
молоді гострослухі аудіометрію хоч в раз в житті робили чи як завжди?DEVES: ↑ 08.01.2026 22:01 среди тугоухих (не молодых) слушателей пенсионного возраста.
-
Scoffer
Member
Ну да, ну да. А тоді ті хто підбирають не по ттх скиглять на форумі шо у них шось там не граєRadio Bay: ↑ 09.01.2026 15:59Бо підсилювачі по ТТХ підбирають тільки балаболи, які сидять самі без підсилювачів
-
Piter Cantrope
Member
А шо це означає)? І чому? Поверхня стола впливає, чи відстань від динаміків до моїх вух?Filabatya: ↑ 09.01.2026 15:20 ніфіга не нормально, сцени взагалі нема
-
Filabatya
Member
Piter Cantrope
коли свої зняв з стола(8 дюймовки) то прозрів, що виконавець точно посередині за монітором, локалізація інстументів стала набагато чіткіша. Потвірте цей трикутник, що на фото вище, шикарно працює
а як монітор став гарно дивитися без 2х гробів по кутам
коли свої зняв з стола(8 дюймовки) то прозрів, що виконавець точно посередині за монітором, локалізація інстументів стала набагато чіткіша. Потвірте цей трикутник, що на фото вище, шикарно працює
а як монітор став гарно дивитися без 2х гробів по кутам
Последний раз редактировалось Filabatya 09.01.2026 16:23, всего редактировалось 2 раза.
-
corruptedflesh
Member
Кльова вибірка з маленьких активних...Radio Bay: ↑ 08.01.2026 18:58Для мене порівняльнього саунтесту достатньо для загального розуміння характеру звуку. На мій смак там дуже специфічна середина та верхи, часом, як наждаком по вухах. Це у дешевих, про дорогих гадки не маю.tablestikus: ↑ 08.01.2026 17:13Якось прямо під свій же вислів попадаєш і маєш з бракасу плигати як диванний теоретик
- Не вибирав, підряд
- Klipsch R-51PM vs Edifier S3000Pro || Sound & Frequency Response Comparison
Хоча про наждак по вухах є момент, не посперечаєшся, але зазвичай його помічаєш проживши з ними, бо як казав друг який брав на тести собі - нічо такого він не почув, а ось я пізніше вже почув)
-
Radio Bay
Member
Тут у кожного по-різному. От я звик до певної моделі звуку, я више приводив приклад "Далі, Едики, Айлауди і т.д.", побутовий приклад без усяких там Dynaudio Confidence, хтось звучить ліпше хтось гірше, але модель схожа, у якихось рамках, гитара там гітара, піаніно - піаніно і схоже на звук у реальному житті. Я знаю, як звучать реальні інструменти, музика у акустиці, у великих, малих залах і коли я отримую щось зосім не схоже в мене одразу настає когнитивний дісонансcorruptedflesh: ↑ 09.01.2026 16:06але зазвичай його помічаєш проживши з ними
-
Piter Cantrope
Member
Ну в мене великий стіл. Відстань між центрами динаміків ~150см, і до моєї голови десь така ж відстань. Ну і я підняв їх так щоб твітер був на рівні вух.
Коли я їх винесу на стійки, то відстань між колонками буде десь 240см.
-
Filabatya
Member
Piter Cantrope
десь така сама відстань на стійках, як у вас, тоді вам не треба стійок стіл величезний
десь така сама відстань на стійках, як у вас, тоді вам не треба стійок стіл величезний
-
Radio Bay
Member
От я проте і кажу. Вагую, зникне суцільність сцени. Можливо треба роздивитися варінт витягнутьи стіл на себе та поставити за ним, як на схемі вищеPiter Cantrope: ↑ 09.01.2026 16:35Коли я їх винесу на стійки, то відстань між колонками буде десь 240см.
Звісно йде відображення, тому колонки/монітори на столі нахиляють від себе, підіймають, а для поворозміру кидають килим на підлогу, килими там не просто так заради красиPiter Cantrope: ↑ 09.01.2026 16:02Поверхня стола впливає
- Нахил та демфер
- IsoAcoustics - крутяк
- Iso-Pod™ Stand Нахил та демфер. Я ще 2 подшипника підклав під передні, щоб піщалки на вуха спрямувати
Ще приклади
https://headphones.ua/select-podstavki- ... tands.html
https://headphones.ua/koenig-meyer-km/6 ... -kiev.html
Але IsoAcoustics тут, на мене, найліпші
Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Схеми у таких випадках треба малюватиFilabatya: ↑ 09.01.2026 16:49десь така сама відстань на стійках, як у вас, тоді вам не треба стійок стіл величезний
-
Firebrand
Member
У вас же колонки Кали ММ6,они считаются ближнего поля. Просто есть же среднего и если такие ставить на стол, то некоторые детали звука, будут пролетать мимо вас и что бы быть в центре внимания, надо сидеть от них на расстоянии 2 метров.Piter Cantrope: ↑ 09.01.2026 16:02А шо це означає)? І чому? Поверхня стола впливає, чи відстань від динаміків до моїх вух?Filabatya: ↑ 09.01.2026 15:20 ніфіга не нормально, сцени взагалі нема
-
tablestikus
Member
У мене такі зараз під основні колонки - я не дуже радив би, ціна ок, але якось вони хлипкі досить.Filabatya: ↑ 09.01.2026 15:20 Piter Cantrope
ніфіга не нормально, сцени взагалі нема, беріть оці чучела в оплату частинами і прозрівайте
https://rozetka.com.ua/ua/soundking_skdb039/p10033384/
Radio Bay
рівносторонній трикутник(судячи з кута)![]()
-
Filabatya
Member
не дінаудіо стенд 4 за 3500грн нові пара 
-
Radio Bay
Member
Теж цим не сподобались, ближче до діла обговоримоtablestikus: ↑ 09.01.2026 17:44але якось вони хлипкі досить
До речі, стандартні стійки під полонки - 60см, преба враховуватиFilabatya: ↑ 09.01.2026 17:49дінаудіо стенд 4
-
tablestikus
Member
Але мені треба були стійки з регулюванням висоти щоб чітко під свою голову сидячу за столом виставити - то варіантів особливо не було, загалом ок - виставив і стоять грають. але якщо чіпати - постійно відчуття що воно розвалиться)Radio Bay: ↑ 09.01.2026 18:49Теж цим не сподобались, ближче до діла обговоримоtablestikus: ↑ 09.01.2026 17:44але якось вони хлипкі досить
-
Radio Bay
Member
Та да, таке враження і справляють. Десь метр вони зараз?tablestikus: ↑ 09.01.2026 19:10постійно відчуття що воно розвалиться
-
tablestikus
Member
Radio Bay
82см
82см
-
Filabatya
Member
92.5cm min
-
Piter Cantrope
Member
Почитав інструкцію. Пишуть, що розраховоні на відстань 0.5-2.5м. Все-таки вони доволі великі і мають запас, тому навіть з моїм величезним столом можна буде поставити на стійки по боках. Потім поексперементую з розміщенням на столі і збоку.Radio Bay: ↑ 09.01.2026 17:13От я проте і кажу. Вагую, зникне суцільність сцени. Можливо треба роздивитися варінт витягнутьи стіл на себе та поставити за ним, як на схемі вищеPiter Cantrope: ↑ 09.01.2026 16:35Коли я їх винесу на стійки, то відстань між колонками буде десь 240см.Схеми у таких випадках треба малюватиFilabatya: ↑ 09.01.2026 16:49десь така сама відстань на стійках, як у вас, тоді вам не треба стійок стіл величезний
- спойлер