Свитчи я так понимаю в Rockfall 3 TKL - HATOR Aurum Orange , у Skyfall 100 Pro - HATOR Aurum Vanila которая в Фокстроте 3000.
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
zsimpson
Junior
Смотрю у Rockfall 3 TKL есть какие-то 2 версии ) 1 HTK850UA за 3300 грн , на Hotline и в том же Комфи еще есть HTK850 без UA она стоит в 4500.
Свитчи я так понимаю в Rockfall 3 TKL - HATOR Aurum Orange , у Skyfall 100 Pro - HATOR Aurum Vanila которая в Фокстроте 3000.
Последний раз редактировалось zsimpson 09.01.2026 10:56, всего редактировалось 2 раза.
-
Krovatka
Member
Вот именно такой вариант зарешал. Ну не хочу я что-то там доводить до идеала. Просто хотелось 100%, линейный сайлент из коробки, нормально собранный с укр кейкапами. Все это я и получил. Даже 3700 отдал бы за нее, а учитывая потраченную сумму, лично для меня бестбай тудей.Барбарис: ↑ 09.01.2026 10:49 7mindfields А то одразу купуєш, не розбираючись.
-
Барбарис
Member
Krovatka, там все речення про світчі. Матріал світчів абс.
-
Krovatka
Member
Да, для меня этого достаточно. Нафапался на разные профиля и т.д. По итогу понял, баловство, не более. Ну или пострел ужеStTechnik: ↑ 09.01.2026 10:52А "норм" они потому что с кирилицей и просвечиваются?Krovatka: ↑ 09.01.2026 10:50с норм кейкапами
-
Барбарис
Member
StTechnik, так. Тут в темі ентузіасти(в інших темах та країнах також) зазвичай це засирають та не хочуть зрозуміти, що для цільової аудиторії та масової аудиторії це більше значить.
А по звуку - багатьом він не важливий, але подобається відчуття. Ті ж червоні та коричневі чері теж не голосні.
А по звуку - багатьом він не важливий, але подобається відчуття. Ті ж червоні та коричневі чері теж не голосні.
-
Krovatka
Member
Недоглядел, учитывая наличие хотсвап, 3 и 5 пин, вообще без разницы. Младший добивает какой-то самый первый и дешевый механический хатор, без хотсвап. Ему уже лет ого-го, что только на него не разливали, в катках как только не горели долбя по клаве, а он живее всех живых.Барбарис: ↑ 09.01.2026 10:56 Krovatka, там все речення про світчі. Матріал світчів абс.
-
StTechnik
Member
Как скучно я живу 
Відправлено через 15 хвилин 9 секунд:
Відправлено через 15 хвилин 9 секунд:
Ну я как праведный апостол веду просвещение в массах - вон другу вчера Neo98 заказали, сегодня свичи громкие купили. Пропала его душа )) Встала на темную сторону энтузиазмаБарбарис: ↑ 09.01.2026 11:00Тут в темі ентузіасти(в інших темах та країнах також) зазвичай це засирають та не хочуть зрозуміти
-
Барбарис
Member
StTechnik, пряме засудження та просвіта - різні речі. Xinhai?
-
StTechnik
Member
Да я ж не осуждаю. Я полностью согласен с тобой. Как не странно - но мультивселенная существует. В одной люди Хаторам радуются - и они абсолютно правы. В другой - люди месяцами ждут заказы и их тоже не за что осуждатьБарбарис: ↑ 09.01.2026 11:20пряме засудження
Да. Они у меня в голове идут под кодовым названием ХинкалиБарбарис: ↑ 09.01.2026 11:20Xinhai
Кстати у меня будет возможность сравнить их в лоб с Cloud V2
-
zsimpson
Junior
А как она тактильно? Приятно печатать?Krovatka: ↑ 09.01.2026 11:02Недоглядел, учитывая наличие хотсвап, 3 и 5 пин, вообще без разницы. Младший добивает какой-то самый первый и дешевый механический хатор, без хотсвап. Ему уже лет ого-го, что только на него не разливали, в катках как только не горели долбя по клаве, а он живее всех живых.Барбарис: ↑ 09.01.2026 10:56 Krovatka, там все речення про світчі. Матріал світчів абс.
-
Барбарис
Member
StTechnik, щодо засудження то я про інших.
zsimpson, по характеристикам це щось типу звичайного червоного чері - м'яка, легка.
zsimpson, по характеристикам це щось типу звичайного червоного чері - м'яка, легка.
-
Krovatka
Member
Мне да, но это вкусовщина.zsimpson: ↑ 09.01.2026 11:32А как она тактильно? Приятно печатать?Krovatka: ↑ 09.01.2026 11:02
Недоглядел, учитывая наличие хотсвап, 3 и 5 пин, вообще без разницы. Младший добивает какой-то самый первый и дешевый механический хатор, без хотсвап. Ему уже лет ого-го, что только на него не разливали, в катках как только не горели долбя по клаве, а он живее всех живых.
-
destructX
Member
Привіт народ. А хто шо може сказати по підставкам для кисті/ладоні?
Діставав на два тижні свою g213, потрібен був нампад для купи роботи з цифрами, так ось за той час рука так звикла до підставки, шо на своїх 75% мені стало дуже не зручно, тупо болить ліва рука в статичних ігрульках (коли лежить спокійно на wasd)
Шось може порекомендуєте, чи може якусь ідею для кастома підкинете, дякую
Діставав на два тижні свою g213, потрібен був нампад для купи роботи з цифрами, так ось за той час рука так звикла до підставки, шо на своїх 75% мені стало дуже не зручно, тупо болить ліва рука в статичних ігрульках (коли лежить спокійно на wasd)
Шось може порекомендуєте, чи може якусь ідею для кастома підкинете, дякую
-
7mindfields
Member
Тригерить саме «топ за свої гроші», тому що є альтернативи, і навіть кращі (якщо пошукати). Масовий покупець якраз купує аулу або продовжує користуватися мембранкамиБарбарис: ↑ 09.01.2026 10:49 Це ж клави не для тих хто знає, а для масового покупця це гарний і вигідний варіант.
-
Барбарис
Member
7mindfields, а що подібного пропонує аула офіційно, не через перепродаванів?
Знову та сам пісня про пошукати. Люди беруть тут і зараз, щоб можна користуватись. А тут і реклама, і український бренд, і всякі плакати в магазинах, де написано що нацкешбек від купівлі українського діє. Чогось в штатах масовий покупець купує товари місцевих мереж, навіть якщо вони просто брендований Китай. У нас же деяким лиш би засрати. В сегменті хатора у них не сильна конкуренція. Не розумію засудження за те, що вони використовують походження, гравіровку та гарантію і маркетингу. Так, за це є певна переплата, але так всі роблять. Засуджуй ще розетку, вони взагалі повний дешман під своїм брендом продають. І все рівно купують.
Знову та сам пісня про пошукати. Люди беруть тут і зараз, щоб можна користуватись. А тут і реклама, і український бренд, і всякі плакати в магазинах, де написано що нацкешбек від купівлі українського діє. Чогось в штатах масовий покупець купує товари місцевих мереж, навіть якщо вони просто брендований Китай. У нас же деяким лиш би засрати. В сегменті хатора у них не сильна конкуренція. Не розумію засудження за те, що вони використовують походження, гравіровку та гарантію і маркетингу. Так, за це є певна переплата, але так всі роблять. Засуджуй ще розетку, вони взагалі повний дешман під своїм брендом продають. І все рівно купують.
-
7mindfields
Member
Топ за свої кошти це якраз про пошукати і привезти в моєму розумінні (ну або замовити на олх), це не щось габаритне, типу побутової техніки, щоб обмежувати вибір фокстротами. Особливо забавляють кул сторі, коли людина каже щось типу «я вже набавивився тим модінгом клавіатур» і купив хатор (ендгейм, ага), це топ за свої гроші (с). Що ж там за модінг такий потужний був, після якого хатор зайшов прямо?Барбарис: ↑ 09.01.2026 12:12 7mindfields, а що подібного пропонує аула офіційно, не через перепродаванів?
Знову та сам пісня про пошукати. Люди беруть тут і зараз, щоб можна користуватись.
-
Барбарис
Member
7mindfields, от знову
. Але не в розумінні інших.в моєму розумінні
-
7mindfields
Member
Я не знаю жодної людини, яка б хоча б мінімально займалася клавіатурами, і потім переїхала на хатор за власним бажанням з прохолодними історіями про те, який це топчік, а ти?
А так це якісь подвійні стандарти, китайських мишей від mchoose/ atk/ etc у нас також наче немає в мережах електроніки, але це не привід купувати або a4tech або ж logitech/razer за багато грошей
Последний раз редактировалось 7mindfields 09.01.2026 13:13, всего редактировалось 2 раза.
-
leif
Member
7mindfields
Я переїхав на APAYADO зі "святої трійці" геонів TKL і матраца 2.0адд не рахуючи всього іншого.
задавайте питання як пишуть в threads
Я переїхав на APAYADO зі "святої трійці" геонів TKL і матраца 2.0адд не рахуючи всього іншого.
задавайте питання як пишуть в threads
-
7mindfields
Member
Сподіваюся акб тримає потужніше за хатор, який пропонує аж до 27 годин автономності з беклайт он (sick) при капасіті в 8000mahleif: ↑ 09.01.2026 13:07 7mindfields
задавайте питання як пишуть в threads![]()
apayado поза часом, знаю що ти тримаєшся рівно до того часу, коли вони анонсують soldered pcb