Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Барбарис
Member
leif, буде світло - спробую розібрати. Тоді виходить треба ще важчі 
-
leif
Member
може той во, краще accuracy спробувати прокачати? я раніше теж не дуже котірував легкі пружини, але інвестував трохи часу у прокачку скіла і тепер це для мене топ, можна швидше друкувати, комфортнішеБарбарис: ↑ 08.01.2026 19:22Тоді виходить треба ще важчі
-
Барбарис
Member
leif, так я багато не друкую
В мене з цим проблем немає, просто подобається відчуття.
-
leif
Member
зрозумів. я припустив, що ти так борешся з міскліками, бо таке буває, коли ек'юрасі трохи бракує, то важчі пружини допомагаютьБарбарис: ↑ 08.01.2026 19:38В мене з цим проблем немає, просто подобається відчуття.
-
Барбарис
Member
leif, найлегші що в мене довго були - це звичайні Cherry MX Red, то все чітко було. А у важчих низькопрофільних червоних гатеронах бувало, але мені здається то радше через відсутність обслуговування заїдали.
-
DuckRider
Member
На бумаге хорошо, по факту не скажуzsimpson: ↑ 08.01.2026 16:07AULA HERO 84 HE ? На ОЛХ нашел по 2500... правда мне кажется маленькая, непривычно будетDuckRider: ↑ 08.01.2026 16:00 Из прикольного: пора перелазить на магнитки, если в игры играете, но там качество обычно уровня той же хайпер х.
-
7mindfields
Member
Напівтемрява.leif: ↑ 08.01.2026 18:19 була нагода покрутити отриману посилку?
За вікном сильний вітер.
Клікав в руці prevail epsilon 5 хвилин.
Milky yellow гатеронів чекає релокейт з evo80.
Як все буде добре, на вихідних вже спробую детальніше вивчити нові світчі в evo80/neo80 (поки не продав дошку), знову той ваш ентузіазм, а ще кейкапи беррі профілю треба, але я ж вже маю ендгейм борд
Барбарис в мене є 22mm 2stage 70g і 3stage 68g (20 чи 21mm), віддам по собівартості, якщо підійде
-
Барбарис
Member
7mindfields, так у мене вже 80 2stage(м'які зверху, сильніші внизу), а їдуть одинарні на 90. Розраховую на такі - вони повинні загалом важко прожиматись. Просто я не розбирав, інакше чекав би в наявності 100, 110
Загалом помітив, що пошук на смарті має другі алгоритми: позавчора спріт в наявності ніде не бачив, сьогодні знайшов і в Сінгапурі, і на сайті спріт дизайну(тільки сьогодні запит навпаки зробив spring 120g sprit design). А з пк нормально знаходить завжди.
Загалом помітив, що пошук на смарті має другі алгоритми: позавчора спріт в наявності ніде не бачив, сьогодні знайшов і в Сінгапурі, і на сайті спріт дизайну(тільки сьогодні запит навпаки зробив spring 120g sprit design). А з пк нормально знаходить завжди.
-
Krovatka
Member
Получил Hator skyfall 100 pro wireless (htk4100ua), давно ждал 100% клаву от них. Понравилась, очень тихая, тайпинг приятный. Сейчас Hator Skyfall 2 TKL PRO но свитчи менял на Outemu Silent Lemon V3. Сотка намного тише. Единственное, что черные кейкапы хуже просвещаются, чем на TKL клаве, белые вообще идеально, или это кажется на контрасте с белыми. Ну и софт под новую клаву уже более-менее нормальный, можно настроить даже в веб версии софта, без установки. Экранчик норм, по умолчанию дата, время, пиктограммы капса, заряда батареи и т.д., можно грузить картинки, или выводить температуры и т.д. роллер норм, но пользоваться наверное не буду, с удовольствием бы поменял его на отпечаток пальца
В фокстроте сейчас самая низкая цена среди всех - 3к минус бонусы и кэшбэк, вышло около 2.3, что вообще топ за такую клаву.
-
7mindfields
Member
Сканер відбитку в оемних клавіатурах за 2000грн, наврядче в осяжному майбутньомуKrovatka: ↑ 09.01.2026 09:31 Экранчик норм, по умолчанию дата, время, пиктограммы капса, заряда батареи и т.д., можно грузить картинки, или выводить температуры и т.д. роллер норм, но пользоваться наверное не буду, с удовольствием бы поменял его на отпечаток пальца
НіВ фокстроте сейчас самая низкая цена среди всех - 3к минус бонусы и кэшбэк, вышло около 2.3, что вообще топ за такую клаву.
-
Барбарис
Member
7mindfields, та чого?
Для місцевої покупки з гарантією вона за 3700 ще норм. По фізичних магазинах особливо нічого не знайдеш, інші бренди зачасту будуть дорожче. А ще кейкапи з українською. Для більшості людей, що не в темі це буде головними факторами.
Для місцевої покупки з гарантією вона за 3700 ще норм. По фізичних магазинах особливо нічого не знайдеш, інші бренди зачасту будуть дорожче. А ще кейкапи з українською. Для більшості людей, що не в темі це буде головними факторами.
-
7mindfields
Member
Це єдиний селл поінт наразі, до 3000 я б особисто розглядав тільки б/в, або не розглядав фул борди взагалі, хатор виглядав непогано тільки за відсутності конкурентів 5 років тому, зараз без шансів, особливо за 3700Барбарис: ↑ 09.01.2026 10:13 А ще кейкапи з українською.
-
zsimpson
Junior
О может и себе взять. Какие-то тихие свитчи стоят и в Фокстроте сейчас 3000, в Комфи уже подорожала 3700 стоит. А чем она отличается от линейки Rockfall ? Я просто выставил в фильтре бесшумные, там есть какая-то Hator Rockfall 3 Mecha TKL в те же деньги. Но она обрезанная и нету экранчика и крутилки )Krovatka: ↑ 09.01.2026 09:31 Получил Hator skyfall 100 pro wireless (htk4100ua), давно ждал 100% клаву от них. Понравилась, очень тихая, тайпинг приятный. Сейчас Hator Skyfall 2 TKL PRO но свитчи менял на Outemu Silent Lemon V3. Сотка намного тише. Единственное, что черные кейкапы хуже просвещаются, чем на TKL клаве, белые вообще идеально, или это кажется на контрасте с белыми. Ну и софт под новую клаву уже более-менее нормальный, можно настроить даже в веб версии софта, без установки. Экранчик норм, по умолчанию дата, время, пиктограммы капса, заряда батареи и т.д., можно грузить картинки, или выводить температуры и т.д. роллер норм, но пользоваться наверное не буду, с удовольствием бы поменял его на отпечаток пальцаВ фокстроте сейчас самая низкая цена среди всех - 3к минус бонусы и кэшбэк, вышло около 2.3, что вообще топ за такую клаву.
-
Krovatka
Member
Что нет? По хотлайн и ек была самая на позавчера. В живых деньгах вышла вообще 2.3. За этот прайс я более чем доволен
-
7mindfields
Member
Не згоден з тезою що хатор це топ за свої гроші
-
StTechnik
Member
Никогда не понимал зачем брать механику и пытаться задавить ее по звуку всеми доступными и недоступными средствами.
-
Krovatka
Member
Она изначально была в больших сетях 3700, еще и ждать отправку несколько дней, на магазинах нет. И появилась в наличии гораздо позже, чем 80%. Уже собрался брать за 3700, как появилась в фокстроте за 3к. Даже в городе в наличии на магазине была, но заказал доставкой meest, бесплатно и отправили в тот-же деньzsimpson: ↑ 09.01.2026 10:33 О может и себе взять. Какие-то тихие свитчи стоят и в Фокстроте сейчас 3000, в Комфи уже подорожала 3700 стоит. А чем она отличается от линейки Rockfall ? Я просто выставил в фильтре бесшумные, там есть какая-то Hator Rockfall 3 Mecha TKL в те же деньги. Но она обрезанная и нету экранчика и крутилки )
-
Барбарис
Member
7mindfields, тихі, хай з абс і меншим ресурсом. Але цього з головою. В магазині стоять всякі дорожчі дакі, лоджі, кейрони. Конкурувати вони будуть зі стендами а4, де доволі розхлябані клави будуть. Це ж клави не для тих хто знає, а для масового покупця це гарний і вигідний варіант. Китайці, що зайшли на ринок зазвичай лише на сайтах представлені. Просто не варто переносити свої знання та досвід на загальну аудиторію. Там на олх раніше бачив баребон від монгсік за півтори, от можна світчі прекрасні в leif взяти, кейкапи якісь. Звісно за ті самі гроші вийде набагато краще, але це треба знати що хоч, відслідковувати та чекати всього. А то одразу купуєш, не розбираючись.
-
Krovatka
Member
Каждому свое, я уже наигрался с али и т.д. За свой прайс купить здесь и сейчас, с норм кейкапами с коробки шикарный вариант.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Тут PBT, на коробке тоже это упоминают.Барбарис: ↑ 09.01.2026 10:49 7mindfields, тихі, хай з абс і меншим ресурсом. Але цього з головою.
-
StTechnik
Member
А "норм" они потому что с кирилицей и просвечиваются?Krovatka: ↑ 09.01.2026 10:50с норм кейкапами