в пакетах це вінтаж блеки 91-92 років, які я помив в УЗ ванні і після того вони отак лежали розібрані.
вже почав їх змащувати, до слова:
- спойлер

тож скоро перекочують з пакетів в коробочки
ну і там де в коробках мало світчів це значить, що вони стоять в клавіатурах)
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
з.і.
всі помітили пропущений філм на фотці з першою пачкою вінтажблеків на змащенні?
я помітив, якщо що, після того як фотку зробив -- додав його, так що все ок))
Відправлено через 4 хвилини 11 секунд:
а, фотка це друга виклалась. але по черзі були перші, на іншій фотці вони валяються на столі вже змащені-зібрані поруч
Відправлено через 2 години 28 хвилин 7 секунд:
почнемо з цих
(деякі навіть не ЛП), всі сети по 90 шт, в деяких може бути на пару шт більше. фіолетові панди та гати pure sky без 1 чи 2 світчів, але на ТКЛ все одно вистачає з запасом у пару штук.
- hmx hyacint v2
- hmx cloud v1 (heavy)
- hmx jammy
- hmx caramel pudding
- hmx snow crash
- hmx gulf
- hmx vintage citrus
- hmx xinhai (heavy)
- hmx sonja HC
- hmx sonja
- zaku
- prevail epsilon
- prevail nebula
- BBN
- geon black cherry pie
- aflion blue sky
- tecsee purple panda
- gateron summertime v2
- WS Morandi
- 43 studio obsidian Long
- tecsee carrot
- Gateron X Swagkeys Pure Sky
- emogogo linear
- pang hu кастомний LP cвітч з унікальним комбо матеріалів треба уточнити яким саме, бо я вже забув (колись у цього виробника можна було замовити кастом-комбо при замволенні від 500 світчів, але це було короткий період, це з тих часів )
абсолютна більшість цих сетів юзались в кращому випадку пару тижнів, частина не юзалась взагалі, tecsee carrot, скажімо, навіть не ставились в клавіатуру. з десяток сетів тут змащені-філмлені вручну. деякі давно -- деякі не так давно: треба дивитись, що там і де скільки мастила залишилось, в усіх світчах в ціні це враховуватись не буде.
ВАЖЛИВО! частина сетів мною була паяна-випаяна, але я гарантую, що ноги від припою або вже зачищені або будуть зачищені настільки потужно, що в ХС сокетах їх можна юзати без проблем і побоювань
(я сам неодноразово це робив і тому впевнений на 100% у тому що кажу), навіть краще буде

але то вже таке, якщо раптом не влаштовує такий розклад (що світч паявся) - питань нема.
по ціні попередньо орієнтуюсь на 50% від ціни нових, без урахування якихось мега знижок, які можуть бути на якісь світчі. якщо вони є -- поговоримо окремо за ціну. пропозиції, торг, знижки на кількості -- все присутнє