Подивився в прогнозі, що в найближчі кілька днів передають добрячий мінус, аж до -20, і вирішив поїхати кататись поки ще не холодно)
Я вже добре навчився їздити по снігу, навіть на своїх нешироких 40C колесах. Головне тримати вагу на задньому колесі. Але снігу трохи багато випало, тому гребти важкувати, але весело.
- спойлер
Зате все таке крисиве кругом)
Поганяв всякими доріжками десь годинку. І подумав що так як сніг і доволі м'яко, то можна спробувати пострибати - якраз є підходяще місце, де доріжка йде над дорогою на різній висоті. Влітку я не ризикую таким займатись. Перший раз зістрибнув так вдало, як ніколи - трохи пролетів, класно приземлився на колеса і впевнено продовжив рух. З невеликої висоти, десь 60см. Аж відчув себе мтб-шником. На тому треба було й закінчити.
Але як то буває, потягнуло зі ще більшої висоти спробувати - то була помилка. Не знаю як я так летів, але коли спам'ятався на землі, то я був десь аж за 3 метри від ровера. Впав на бік, і то так, що мені перебило дихання, і десь секунд 10 не міг вдихнути. Пам'ятаю, таке було коли підлітком стрибнув у воду з великої висоти.
Поїхав додому потираючи боки)