Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
Qwerty1987
Member
Лучше оптика и КОПы, для карт с кустами просто маст хев для танков типа бураска или проги)
-
DaKaR
Member
Ташенрате пробивається снарядом бабахи 183 в лоб башні с 300 метрів десь.
Ось тобі і імба-миша.
Я раніше навіть і не намагався, а він так на ізічі ш'ється.
Ось тобі і імба-миша.
-
destructX
Member
багато разів вийде так попасти\пробити?) по статистиці у танка 3130 середній заблокований за 1.5кк каток, найближчий тайп та ранній відстають майже на тисячуDaKaR: ↑ 30.12.2025 00:26 Ташенрате пробивається снарядом бабахи 183 в лоб башні с 300 метрів десь.
Ось тобі і імба-миша.
-
lewerlin
Member
Я б голду не тратив. 9к це два-три "спец-бп", часто з імба танками. Але я останнім часом не доначу практично. Якщо ж донат не проблема, то краще зловити танки "за гроші" в самому магазині, вони майже завжди імбові.The_Rusik: ↑ 29.12.2025 14:59Есть 9к голды, думаю взять какой-то, так как прокаченных мало, и льготные если хорошие, то самое оно будет.
Для фарму є танки за бони, чисто для гри - колекціонки(шведська ПТ-3 імба, десятки теж є). В самій грі, за голду, я би танки не купував, і так є куди її витрачати.
Шматок він. Голду на автопрцілі в лоб тримати - весь його+. А з нинішнім індикатором йому взагалі тапки. І пільговий баланс його не рятує. Ще й коеф фарму зарізаний(я в себе рахував).
Наразі це жирнючий плюс, якщо його вміти відігрувати. Поки всі "псевдостатюги" катають "досил-гартування-турбіна". От коли з'являється упорант з оптикою, а той з КОПом, стає тяжко. А так як "нащо оптика?", то маскування імба.Hotspur: ↑ 29.12.2025 17:53його 1 плюс це маскування
-
анти__бот
Member
остані рази коли грав то ставив на бураска бон оптику, коп і вихлоп акрапович за бони, тоді він як лт стає, норм темаlewerlin: ↑ 30.12.2025 08:51Наразі це жирнючий плюс, якщо його вміти відігрувати. Поки всі "псевдостатюги" катають "досил-гартування-турбіна". От коли з'являється упорант з оптикою, а той з КОПом, стає тяжко. А так як "нащо оптика?", то маскування імба.
-
destructX
Member
Зацініть шо в архівах знайшов, до всих цих модних таранів КР-1, дід сьомий з двух ніг в кабіну
-
Patruletz
Member
панове танкісти на якій площадці можна позбавитись цього добра?
-
destructX
Member
Олх, фанпей
-
iamduxa
Junior
На фанпей можете продать, месяц назад только продал там аккаунт Мира Танков(Леста), спокойно на Приват24 деньги вывел.
-
Sanьka
Member
Онліфанс
-
Patruletz
Member
ну якщо подивитись на те як всі жаліються на рандом, то там і категорія дуже специфічнаSanьka: ↑ 31.12.2025 12:58Онліфанс
-
Bender911
Member
Треба трохи пробувати ромбувати) Сьогодні в програному бою на ньому 4700 настріляв, 12700 заблокував. Вже неоднарозово ним блокував на ньому більше 10к. До цього тільки на Маусі кайфував - набільше награв за 2025, рекорд в 2025 дамага на Маусі 7400 і рекорд блокування 13600.DaKaR: ↑ 30.12.2025 00:26 Ташенрате пробивається снарядом бабахи 183 в лоб башні с 300 метрів десь.
Ось тобі і імба-миша.
-
Sashkotem
Member
Вирішив трохи пограти в блітз шоб без арти це просто жесть, в тебе крабики а противник 60+ процентів.
-
Hotspur
Member
-
DaKaR
Member
три з трьох. Це на відстані, коли він не бачить звідки летить. Якщо буде довертати башту, то звісно не проб'ю. Але ЙС-7 в башту не пробити це факт.destructX: ↑ 30.12.2025 00:39багато разів вийде так попасти\пробити?) по статистиці у танка 3130 середній заблокований за 1.5кк каток, найближчий тайп та ранній відстають майже на тисячуDaKaR: ↑ 30.12.2025 00:26 Ташенрате пробивається снарядом бабахи 183 в лоб башні с 300 метрів десь.
Ось тобі і імба-миша.
Я раніше навіть і не намагався, а він так на ізічі ш'ється.![]()
-
rage11
Member
очень смешно, меня как раз недавно на ис7 шили в башню. вообще игра макисмально ублюдская в этом плане, выезжаю я на Хакере против хакера торчат только башни, оно меня шьет почти каждым выстрелом в маску, я же один раз из 4 пробил. выезжаю против об140 на Хакере, думаю ну сейчас его в башню накормлю кумысами и получается опять ровно наоборот, я не пробил ни разу, а меня почти каждым выстрелом, тупо блевотняDaKaR: ↑ 01.01.2026 01:18Але ЙС-7 в башту не пробити це факт.
-
Hotspur
Member
такс забрав собаку

-
Alanis
Member
Забрал ветку китайских пт(остальное есть) ну 9-10 то понятно, и вопрос, 6-7-8 катать стоит, есть там что-то интересное?
-
Qwerty1987
Member
Лучше не стоитAlanis: ↑ 01.01.2026 19:46 Забрал ветку китайских пт(остальное есть) ну 9-10 то понятно, и вопрос, 6-7-8 катать стоит, есть там что-то интересное?
-
Hotspur
Member
ніAlanis: ↑ 01.01.2026 19:46и вопрос, 6-7-8 катать стоит, есть там что-то интересное?