World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Лучше оптика и КОПы, для карт с кустами просто маст хев для танков типа бураска или проги)
DaKaR
Member

Ташенрате пробивається снарядом бабахи 183 в лоб башні с 300 метрів десь.
Ось тобі і імба-миша.
Я раніше навіть і не намагався, а він так на ізічі ш'ється.
destructX
Member

DaKaR: 30.12.2025 00:26 Ташенрате пробивається снарядом бабахи 183 в лоб башні с 300 метрів десь.
Ось тобі і імба-миша.
багато разів вийде так попасти\пробити?) по статистиці у танка 3130 середній заблокований за 1.5кк каток, найближчий тайп та ранній відстають майже на тисячу :D
lewerlin
Member

The_Rusik: 29.12.2025 14:59Есть 9к голды, думаю взять какой-то, так как прокаченных мало, и льготные если хорошие, то самое оно будет.
Я б голду не тратив. 9к це два-три "спец-бп", часто з імба танками. Але я останнім часом не доначу практично. Якщо ж донат не проблема, то краще зловити танки "за гроші" в самому магазині, вони майже завжди імбові.
Для фарму є танки за бони, чисто для гри - колекціонки(шведська ПТ-3 імба, десятки теж є). В самій грі, за голду, я би танки не купував, і так є куди її витрачати.
Hotspur: 29.12.2025 16:44супер першинг імба :rotate:
Шматок він. Голду на автопрцілі в лоб тримати - весь його+. А з нинішнім індикатором йому взагалі тапки. І пільговий баланс його не рятує. Ще й коеф фарму зарізаний(я в себе рахував).
Hotspur: 29.12.2025 17:53його 1 плюс це маскування
Наразі це жирнючий плюс, якщо його вміти відігрувати. Поки всі "псевдостатюги" катають "досил-гартування-турбіна". От коли з'являється упорант з оптикою, а той з КОПом, стає тяжко. А так як "нащо оптика?", то маскування імба.
анти__бот
Member

lewerlin: 30.12.2025 08:51Наразі це жирнючий плюс, якщо його вміти відігрувати. Поки всі "псевдостатюги" катають "досил-гартування-турбіна". От коли з'являється упорант з оптикою, а той з КОПом, стає тяжко. А так як "нащо оптика?", то маскування імба.
остані рази коли грав то ставив на бураска бон оптику, коп і вихлоп акрапович за бони, тоді він як лт стає, норм тема
destructX
Member

Зацініть шо в архівах знайшов, до всих цих модних таранів КР-1, дід сьомий з двух ніг в кабіну :laugh: :laugh: :laugh:
Patruletz
Member

панове танкісти на якій площадці можна позбавитись цього добра?
destructX
Member

Patruletz: 30.12.2025 17:46 панове танкісти на якій площадці можна позбавитись цього добра?
Олх, фанпей
iamduxa
Junior

На фанпей можете продать, месяц назад только продал там аккаунт Мира Танков(Леста), спокойно на Приват24 деньги вывел.
Sanьka
Member

Patruletz: 30.12.2025 17:46 панове танкісти на якій площадці можна позбавитись цього добра?
Онліфанс :gigi:
Patruletz
Member

Sanьka: 31.12.2025 12:58Онліфанс
ну якщо подивитись на те як всі жаліються на рандом, то там і категорія дуже специфічна :lol:
Bender911
Member

DaKaR: 30.12.2025 00:26 Ташенрате пробивається снарядом бабахи 183 в лоб башні с 300 метрів десь.
Ось тобі і імба-миша.
Треба трохи пробувати ромбувати) Сьогодні в програному бою на ньому 4700 настріляв, 12700 заблокував. Вже неоднарозово ним блокував на ньому більше 10к. До цього тільки на Маусі кайфував - набільше награв за 2025, рекорд в 2025 дамага на Маусі 7400 і рекорд блокування 13600.
Sashkotem
Member

Вирішив трохи пограти в блітз шоб без арти це просто жесть, в тебе крабики а противник 60+ процентів.
Hotspur
Member

Sashkotem: 31.12.2025 17:02в тебе крабики а противник 60+ процентів.
:lol: :lol: :lol:
DaKaR
Member

destructX: 30.12.2025 00:39
Ось тобі і імба-миша.
багато разів вийде так попасти\пробити?) по статистиці у танка 3130 середній заблокований за 1.5кк каток, найближчий тайп та ранній відстають майже на тисячу :D
три з трьох. Це на відстані, коли він не бачить звідки летить. Якщо буде довертати башту, то звісно не проб'ю. Але ЙС-7 в башту не пробити це факт.
rage11
Member

DaKaR: 01.01.2026 01:18Але ЙС-7 в башту не пробити це факт.
очень смешно, меня как раз недавно на ис7 шили в башню. вообще игра макисмально ублюдская в этом плане, выезжаю я на Хакере против хакера торчат только башни, оно меня шьет почти каждым выстрелом в маску, я же один раз из 4 пробил. выезжаю против об140 на Хакере, думаю ну сейчас его в башню накормлю кумысами и получается опять ровно наоборот, я не пробил ни разу, а меня почти каждым выстрелом, тупо блевотня :puke:
Hotspur
Member

такс забрав собаку :gigi: :laugh: :lol:
Alanis
Member

Забрал ветку китайских пт(остальное есть) ну 9-10 то понятно, и вопрос, 6-7-8 катать стоит, есть там что-то интересное?
Qwerty1987
Member

Alanis: 01.01.2026 19:46 Забрал ветку китайских пт(остальное есть) ну 9-10 то понятно, и вопрос, 6-7-8 катать стоит, есть там что-то интересное?
Лучше не стоит :gigi:
Hotspur
Member

Alanis: 01.01.2026 19:46и вопрос, 6-7-8 катать стоит, есть там что-то интересное?
ні
Ответить