AMD та NVIDIA можуть почати поетапне підвищення цін на відеокарти із січня 2026 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Karlayl
Имхо, ааа гейминг,так будет правильнее, на сегодня мертв. :rolleyes:
kyon
Member

Заметил что на розетке 5070ти начали дорожать и разгребли, думаю что потому что пишут что 5070ти и 5060ти нв будет урезать производство, а суперов возможно не будет вообще, 16 г памяти жирно сейчас для таких карт, будут всю память на дорогие 5090 пихать у ней моржи клыкастие и жирнее. Но 5060ти вроде и цены и ассортимент в норме хотя я за ними не следил. Я брал свою 5070ти за 43500 весной потому что на нее была оплата частями 13 платежей, MSI Shadow, ещё месяц назад смотрел они дешевели, вантуз аналогичная моей шэдоу стоила чуть не 41к, а счас 47к :eek:
Tiufin
Member

leif: 28.12.2025 20:31розвели тут, панімаєш лі, якийсь людиноцентризм, гуманізм і лібералізм, скотиняки!
Все добре в міру. Людська цивілізація завжди існувала завдяки певному балансу між особистісним та колективним (та й впринципі для всього живого це притаманно). Тому оці от викручування на максимум саме особистісного фактору та критикою всього колективного, яке просувається останні кілька десятиріч - це шлях в нікуди. Що ми, власне, і спостерігаємо.
leif: 28.12.2025 20:31людина діло каже, давайте карще всі один одного вчити, як правильно жити, і перетворимо спілкування на безкінчний срач
Тю, так форуми наче для цього і існують :D ну ще може для обміну якимись знаннями та досвідом, але то було на початковому етапі розвитку інтернету. Зараз відповіді можна зручніше знайти в інших місцях.
Ну і до речі, як вчити кому які відеокарти/процесори купувати, із якими графічними налаштуваннями грати чи якою ос користуватись - то тут всі гаразді, до вселенських срачів доходить і нічого ;)
erkins007
Member

Shaolin_Style: 28.12.2025 14:37 Как там RTX5090 по MSRP дождались уже? :D
Брал 5090 на старте даже дешевле рекомендованной производителем цены в США. Или вы про хуанговские 2к? Даже по такой цене недавно была новость что кучу завезли в оф магазин нвидиа в Европе. Кто хотел давно купил. А ждуны пусть ждут дальше
alexeygalas
Member

Artem_K: 28.12.2025 14:02Кращий час був вчора
... 2024р

Відправлено через 2 хвилини 11 секунд:
Firebrand: 28.12.2025 22:00ааа гейминг,так будет правильнее, на сегодня мертв.
Там слухи, що Sony під це діло хоче в PlayStation 6 дати повну підтримку всіх тайтлів починаючи від PSX до PS6. Тобто і PS2 EE, PS3 Cell ну і далі x86.
Щоб на консолі можна було всі покоління грати без труднощів, тобто як і на ПК ))
xIIImaL
Member

Shaolin_Style: 28.12.2025 14:37 Как там RTX5090 по MSRP дождались уже? :D

Ну да , ешо в апреле месяце . А ты шо , не по MSRP брал ? :gigi:
Entar
Member

З іншої сторони, як на мене, у всіх хто мав бажання оновитися, вже є нормальна відеокарта 4000-5000 серії. Якої зараз цілком вистачає. Так що ні про яку "смерть пк геймінгу" мова не йде, максимум про те що будемо грати на дещо менших фпс, чи з дещо меншими налаштуваннями ніж хотілося б в ідеалі.

Я звичайно міг би замінити свою 4070 на 5070ti але вже вирішив що воно мені норм, з урахуванням часу який я проводжу в ААА проєктах, і кількості непройдених їх, 2к монітора і тд. Думаю 6070ti буде сильним стрибком, порівняно з. Ну от в мене ще не пройдені (недавно взяв в стімі на знижках) Хорайзони і God of War Ragnarok. Взяв недавно їх на розпродажі, граю потрохи, фпс на dlaa - 90+-, мені достатньо.
В Експедиції, Драгон Ейджі останньому, і ще чомусь на DLSS якість - 80-90. Можна звичайно срочно бігти за новою відеокартою, але щоб шо? Поки вийдуть (і в мене дійдуть руки) до ігр в яких реально не вистачає, вже вийде 6000 серія, там і буде зміст. Може до того часу і олед телевізор великий візьму, там і буде кайф від 4к
dead_rat
Member

dead_rat: 28.12.2025 14:09
Kullerok: 28.12.2025 13:58 Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
Я почекаю ;)

До 2030 терпіння стане
Ждун зламався - по акції Radeon 9070 за 550 євро мене спокусив
:(
Melofon
Member

Интересно девки пляшут, а если производители памяти расширят производство (что вообще-то они и собираюттся сделать) и закроют потребности ИИ в памяти и не будет никакого дифицита?
Melofon
Member

dead_rat

Ждуны не ломаются :nunu: вероятно таки ты не настоящий ждун а ждунчик ;)
dead_rat
Member

Melofon: 29.12.2025 18:31 dead_rat

Ждуны не ломаются :nunu: вероятно таки ты не настоящий ждун а ждунчик ;)
:weep:
Artem_K
Member

Melofon: 29.12.2025 17:48Интересно девки пляшут, а если производители памяти расширят производство (что вообще-то они и собираюттся сделать) и закроют потребности ИИ в памяти и не будет никакого дифицита?
Є тільки нюанс, нові потужності запрацюють приблизно у 2027 році. Тому й прогнозують, що у 2028 все повернеться до адекватних цін. Треба просто перечекати 2026 )
qziua
Member

Тьфу, а мені 25 років тому казали, нащо це купувати, чекай трохи, скоро вся техніка буде дешева, розвиток же ж.... :rotate:
MaxNew
Member

Bukakanga: 28.12.2025 15:47 пару недель назад выхватил на розетке трехвентиляторный 9060хт 16 Гб за 19900 от паверколора. Плюс еще и чипы памяти от самсунга. Походу, как раз успел. Видимо, это будет моей картой на ближайшие лет пять без шансов.
Не розумію логіки людей, що купують такі карти по 20к :idea: :-/
chem
Member

penetrator: 28.12.2025 16:24 Отлично. Мой кит ДДР5 уже 800 евро, если и с видяхой будет то же самое, то через год-два продам систему себе в плюс :laugh:
Да через пару років можна буде обміняти на пентхаус в центрі Києва.
kyon: 28.12.2025 22:10 Заметил что на розетке 5070ти начали дорожать и разгребли, думаю что потому что пишут что 5070ти и 5060ти нв будет урезать производство, а суперов возможно не будет вообще, 16 г памяти жирно сейчас для таких карт, будут всю память на дорогие 5090 пихать у ней моржи клыкастие и жирнее. Но 5060ти вроде и цены и ассортимент в норме хотя я за ними не следил. Я брал свою 5070ти за 43500 весной потому что на нее была оплата частями 13 платежей, MSI Shadow, ещё месяц назад смотрел они дешевели, вантуз аналогичная моей шэдоу стоила чуть не 41к, а счас 47к :eek:
Аналогічно +6к вже, а ще не січень :D
Bukakanga
Member

MaxNew: 30.12.2025 20:22
Bukakanga: 28.12.2025 15:47 пару недель назад выхватил на розетке трехвентиляторный 9060хт 16 Гб за 19900 от паверколора. Плюс еще и чипы памяти от самсунга. Походу, как раз успел. Видимо, это будет моей картой на ближайшие лет пять без шансов.
а чью логику вы понимаете? Людей, которые покупают 5060ти по 25?
Melofon
Member

Artem_K: 29.12.2025 19:15
Melofon: 29.12.2025 17:48Интересно девки пляшут, а если производители памяти расширят производство (что вообще-то они и собираюттся сделать) и закроют потребности ИИ в памяти и не будет никакого дифицита?
Є тільки нюанс, нові потужності запрацюють приблизно у 2027 році. Тому й прогнозують, що у 2028 все повернеться до адекватних цін. Треба просто перечекати 2026 )
Твои данные слава яйцам не верны ;)
Ochepatka
Member

Bukakanga: 31.12.2025 11:16
MaxNew: 30.12.2025 20:22

а чью логику вы понимаете? Людей, которые покупают 5060ти по 25?
Треба було брати бу 5700хт, її на все вистачає /сарказм.jpg
Ответить