Новости
Последние статьи и обзоры
Хочу нормальний сайт про ігри
-
Lumia
Junior
Потрібен сайт з каталогом варьозників, каталогом серверів для гри через інтернет у всілякі там Frontline fuel of war і інструкціями як до тих серверів підключитися, нормальними матеріаілами по відеоіграм і т.п. щоб я, як гордий власник AMD Athlon 64X2 5000+ та відеокарти Asus EAH6670, міг зайти і прочитати, наприклад, толковий огляд недорогих мишок а то я витратив тяжко зароблені 500 гривень на зовні достойну китайську мишку від невідомого виробника а вона виявилася поганою. Щось таке поближче до народу щоб захотілося мені пограти в Empire earth III через інтернет, а на сайті вже посилання на готову сборочку і сервер готовий. Одноманітні шаблоні огляди ігрульок на тематичних сайтах і деграданський YouTube мене не прикалує.
-
OverPow
Member
а я хочу торт
-
Ortyomko
Member
- спойлер

-
Adamantium
Ghost
странно, что вот это вот позволило зайти на форум и написать эту ахинеюLumia: ↑ 30.12.2025 21:56гордий власник AMD Athlon 64X2 5000+ та відеокарти Asus EAH6670
-
OverPow
Member
шо ти, скудова, скіки рочків?Lumia: ↑ 30.12.2025 21:56 Потрібен сайт з каталогом варьозників, каталогом серверів для гри через інтернет у всілякі там Frontline fuel of war і інструкціями як до тих серверів підключитися, нормальними матеріаілами по відеоіграм і т.п. щоб я, як гордий власник AMD Athlon 64X2 5000+ та відеокарти Asus EAH6670, міг зайти і прочитати, наприклад, толковий огляд недорогих мишок а то я витратив тяжко зароблені 500 гривень на зовні достойну китайську мишку від невідомого виробника а вона виявилася поганою. Щось таке поближче до народу щоб захотілося мені пограти в Empire earth III через інтернет, а на сайті вже посилання на готову сборочку і сервер готовий. Одноманітні шаблоні огляди ігрульок на тематичних сайтах і деграданський YouTube мене не прикалує.
-
KimRomik
Member
не хочу позбавляти вас надії, але сервери на більшість старих ігор давно мертві, особливо малопопулярнихLumia: ↑ 30.12.2025 21:56каталогом серверів для гри через інтернет у всілякі там Frontline fuel of war і інструкціями як до тих серверів підключитися
якщо ви хочете щось готове, щоб пару кліків і граєш - користуйтесь Стімом або іншими подібними лаунчерами
так, за деякі ігри прийдеться платити, але бувають гарні знижки
наприклад Counter-Strike: Source за 45 грн, якраз ваше залізо потягне
Последний раз редактировалось KimRomik 30.12.2025 22:22, всего редактировалось 1 раз.
-
Buldozer.
Member
А я хочу игру чтоб грабить караванны, есть такая?
-
mklm
Member
вітаю, тут сайт edc віжівальщіків, барахолка з ліхтариками та огляди різних подушок. шукай інший
-
Ortyomko
Member
та бляха закрив я ту об'яву, задовбав.mklm: ↑ 30.12.2025 22:29 вітаю, тут сайт edc віжівальщіків, барахолка з ліхтариками та огляди різних подушок. шукай інший
приколупався до одної теми і ноєш, повний форум про все залізо що хочеш, барахолка заповнена 20-річним хламом по оверпрайсу, купляй-нехочу
Последний раз редактировалось Ortyomko 30.12.2025 22:44, всего редактировалось 1 раз.
-
daesz
Member
А що була за об'ява?Ortyomko: ↑ 30.12.2025 22:42та бляха закрив я ту об'яву, задовбавmklm: ↑ 30.12.2025 22:29 вітаю, тут сайт edc віжівальщіків, барахолка з ліхтариками та огляди різних подушок. шукай інший
-
Ortyomko
Member
та ліхтарик у шафі знайшов, вирішив продати, чого валятися, так прийшов забулив мене
-
daesz
Member
Ortyomko: ↑ 30.12.2025 22:44та ліхтарик у шафі знайшов, вирішив продати, чого валятися, так прийшов забулив мене
-
Lumia
Junior
Adamantium
Було б дивно якби не дозволяло. HTML–сторінки це всього–навсього розмічений текст як в Word.
KimRomik
Steam — рак. Ігрульки повинні продаватися лише на дисках з єдиним виключенням — піратки. Раніше був Tunngle. Там було доволі багато народу і можна було запросто зіграти в, напкрилад Героїв V навіть якщо ти за NAT. І Steam я не запущу на Windows XP або Windows 7 а от Battlefield 2142 від Novgames запросто.
Народ, я ж не так багато і прошу. Раніше ж на playground чи stopgame були кряки, патчі і сервера вони тримали для всяких там Quake III, Unreal tournament.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
OverPow
Мені девʼятнадцять рочків. Я з Ніжина.
Було б дивно якби не дозволяло. HTML–сторінки це всього–навсього розмічений текст як в Word.
KimRomik
Steam — рак. Ігрульки повинні продаватися лише на дисках з єдиним виключенням — піратки. Раніше був Tunngle. Там було доволі багато народу і можна було запросто зіграти в, напкрилад Героїв V навіть якщо ти за NAT. І Steam я не запущу на Windows XP або Windows 7 а от Battlefield 2142 від Novgames запросто.
Народ, я ж не так багато і прошу. Раніше ж на playground чи stopgame були кряки, патчі і сервера вони тримали для всяких там Quake III, Unreal tournament.
Відправлено через 2 хвилини 10 секунд:
OverPow
Мені девʼятнадцять рочків. Я з Ніжина.
-
OverPow
Member
Это то, что нужно выбросить а ты продавал ?Ortyomko: ↑ 30.12.2025 22:44та ліхтарик у шафі знайшов, вирішив продати, чого валятися, так прийшов забулив мене
-
shad_1985
Member
Buldozer.: ↑ 30.12.2025 22:20 А я хочу игру чтоб грабить караванны, есть такая?
-
Ortyomko
Member
та норм ліхтар, звичайний+кемпінговий, на аккумі, думав може комусь треба в поточній ситуації, малого б в КФС лишній раз зводив би.OverPow: ↑ 30.12.2025 22:58Это то, что нужно выбросить а ты продавал ?Ortyomko: ↑ 30.12.2025 22:44
та ліхтарик у шафі знайшов, вирішив продати, чого валятися, так прийшов забулив мене![]()
та корочє
-
Ray2000gt
Advanced Member
Тобто ти юзер, в якого залізо старіше за користувача.Lumia: ↑ 30.12.2025 22:58 Мені девʼятнадцять рочків. Я з Ніжина.
-
KimRomik
Member
чувак, ти в якому десятилітті живеш? від першого посту я спершу думав вам більше 50, інакше звідки така ностальгія по дискам з іграми, а знизу ви написали що 19Lumia: ↑ 30.12.2025 22:58Steam — рак. Ігрульки повинні продаватися лише на дисках з єдиним виключенням — піратки.
серед молодих такого фаната олдскула зустрінеш нечасто
є безліч альтернативLumia: ↑ 30.12.2025 22:58Раніше був Tunngle. Там було доволі багато народу і можна було запросто зіграти в, напкрилад Героїв V навіть якщо ти за NAT.
-
destructX
Member
Я думаю це просто потужніч товстопостерKimRomik: ↑ 30.12.2025 23:47чувак, ти в якому десятилітті живеш? від першого посту я спершу думав вам більше 50, інакше звідки така ностальгія по дискам з іграми, а знизу ви написали що 19Lumia: ↑ 30.12.2025 22:58Steam — рак. Ігрульки повинні продаватися лише на дисках з єдиним виключенням — піратки.
серед молодих такого фаната олдскула зустрінеш нечасто![]()
-
Lumia
Junior
KimRomik
Безліч альтернатив в студію.
Безліч альтернатив в студію.