більшості людей хромбука достатньоisusik63: ↑ 30.12.2025 12:55Пока Виндоус арм не будет совместима полность с виндодовс х86(х64) в использовании програм и игр , она будет нужна малому %.
Новости
Последние статьи и обзоры
Прогрес ARM процесорів
-
yuriy_dd
Member
-
Z440_User
Member
Ну наприклад з того в що трошки бігаю/бігав вечорами Battlefield 6, Borderlands 4, Silent Hill f, Avowed, DOOM: The Dark Ages, The Last of Us™ (клава+миша, або геймпад Dualshock від PS4).yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 10:33 так підтримуються відомі тайтли можете самі пошукати. або скажіть що у вас недостатньо знань щоб пошукати самостійно я знайду час і пошукаю вам особисто
Або катався в Assetto Corsa Competizione на рулі з педалями, звісно що із зворотнім зв'язком на кермі та педалях (вібрує, спротив та інше).
Малий гоняє в BeamNG.drive на рулі з педалями.
Ось вам приклад з актуального, є чим зарадити?
Бачив таке. Але чомусь у цього виробника десктопи пропонуються виключно на райзені, цікаво, чому?yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 10:33Z440_User: ↑ 30.12.2025 00:16В мультимедію їх вже навчили? Чи вони все так само все ще вузьконаправлені обчислювальні машини, створені суто під датацентри і більше ні до чого іншого не придатні?вам варто ознайомитись з цим відеоZ440_User: ↑ 30.12.2025 00:16Хотілося б побачити швидкодію adobe premier чи фотошоп на ARMі від нвідіа чи Ampere
А Ampere Altra є тільки в одній конфігурації для АІ-шників, та інших розробників хмарних сервісів... Поряд з тредріперами, але зовсім не в розряді десктопів.
Я не користуюсь cinebench 2024, я користуюсь steam, mplayer/mpv, opera, office, audacious/strawberry, іноді audacity та kdenlive.до речі є тести cinebench 2024 - результат в багатопотоці 5000
Який має 3ГГц частоту, та в вашому любимому однопотоці програє старішому Е5-2690v4. В багатопотоці так, має виграш, 160 ядер безслідно не минуть. Але знову, що за задача на баготопотік і який практичний сенс така задача має для пересічної більшості десктоп-юзерів, яким ігоря з розвагами подавай.це дуже видатний результат для процесора 21-го року який споживає 250 ВТ
я не впевнений чи сучасні x86 процесори можуть зробити таке зараз
Скільки жере десктоп з розетки - мені байдуже, мені не таскати його з собою в рюкзаку, це десктоп, він повинен жерти електрику і швидко робити роботу (грати іграшки та всяке таке інше за для моєї розваги після роботи).
Наведіть приклади?yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 10:33досить чудовоZ440_User: ↑ 30.12.2025 00:16Як в серверних ARM з відеопідсистемою?
Звісно що окрім закритої апаратно-програмної платформи Apple Silicon або найближчої ARM-альтернативи до десктопу System76 на Ampere Altra.
Підкажете?
Вам розказати як скачати відеоролик з сайту та відтворити його на ПК? Ви не вмієте цього?yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 10:33я не маю багато часуZ440_User: ↑ 30.12.2025 00:16Доречі, Юрій, я вам давав посилання на сайт з семплами в різних форматах. Поскачуйте деякі з них та відтворіть локально зі свого маку. Особливо профілі кольорів 12біт чи nevc profile 4:4:4:4, чи rext
дайте чіткі інструкції
28 годин ютупчику ви теж через таку камасутру дивитесь?бажано щоб це все можна було зробити з консолі бо до мого макміні монітор не під'єднаний і працює з ним я через SSH
Зачекайте, а як же питання потужності ARM? Вам пропонується реальна задача для цпу, а не якийсь там синтетичний бенч.якщо чесно мене не дуже цікавлять апаратна підтримка всіх сучасних відеокодеків і в цьому форумі це трохи офтоп бо тут розмова про процесори а не про відеокартиZ440_User: ↑ 30.12.2025 00:16бо відеокарта апаратно таке не підтримує
Реальний і конкретний відеофайл, закодований сучасним останнім профілем кодеків, апаратні блоки компів ці алгоритми не підтримують, все завдання по декодуванню лягає на обчислювальні ядра ЦПУ, хоч х86, хоч ARM.
Рівні умови? Я гадаю що так.
Мій старенький Е5-2690v4 пихтить всіма наявними ядрами та потоками з частотою 3,5ГГц, іноді дропає кадри, іноді вибиває розсинхрон аудіо з відео. Але картинка більш менш "смотрібєльна", а не слайдшоу 5 кадрів в сек та заїкання звуку.
Ось вам приклад реальної практичної задачі для CPU, а не синтетика яку можна підкрутити під конкретний ЦПУ.
Последний раз редактировалось Z440_User 30.12.2025 14:09, всего редактировалось 1 раз.
-
Alexsandr
Member
Нихрена. Даже щкольники не могут на нем учиться. Знаю людей у которых он просто лежит т.к. не нашли применения. А планшет и ноут используют.yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 13:16 більшості людей хромбука достатньо
-
Z440_User
Member
Ви ним користувалися?yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 13:16 більшості людей хромбука достатньо
Якщо так, то що на ньому робили?
-
AntonyKandaurov
Member
У нас тут тема не про відеокодінг, досить оффтопати - юрій _ддZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05Мій старенький Е5-2690v4 пихтить всіма наявними ядрами та потоками з частотою 3,5ГГц, іноді дропає кадри, іноді вибиває розсинхрон аудіо з відео. Але картинка більш менш "смотрібєльна", а не слайдшоу 5 кадрів в сек та заїкання звуку.
Ось вам приклад реальної практичної задачі для CPU, а не синтетика яку можна підкрутити під конкретний ЦПУ.
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
На рахунок хромбука це
Цей олігофрен раніше казав що апєль мак бук ейр м4 закриє всі ваші потреби і тепер висрав хромбуки. І ці люди , як юрій_дд просто витісняють своїм тілом кисень, яким би дихали інші живі істоти, в космос
-
leif
Member
Так що Юрчик 5000мінусів до кінця року таки зробить?
Вже 4907 є
Паднажмьом, хлопці!
Вже 4907 є
Паднажмьом, хлопці!
-
Евгений King
Member
Якби йому за кожен мінус ще хоча б щелбан/личка прилітали, то був би якийсь сенсleif: ↑ 30.12.2025 14:20 Так що Юрчик 5000мінусів до кінця року таки зробить?
Вже 4907 є![]()
Паднажмьом, хлопці!
-
yuriy_dd
Member
шукайте, 99% що не все оптимізованеZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05Ну наприклад з того в що трошки бігаю/бігав вечорами Battlefield 6, Borderlands 4, Silent Hill f, Avowed, DOOM: The Dark Ages, The Last of Us™ (клава+миша, або геймпад Dualshock від PS4).
це просто доказ - що оптимізація важлива, і апаратні можливості навіть дуже старих серверних АРМ - достатніZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05 Я не користуюсь cinebench 2024, я користуюсь steam, mplayer/mpv, opera, office, audacious/strawberry, іноді audacity та kdenlive.
в одно-потоці - повне лайно. Він лише для багато-потокових задач. В мене таких нема. Я навіть в PostgreSQL - відключаю підтримку parallel_workersZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05Який має 3ГГц частоту, та в вашому любимому однопотоці програє старішому Е5-2690v4
а мені - ні. Особливо з поточними відключеннями світла - а в мене працюють компи. І батареї я маю LFP на 8 кВт*год - можу навіть показати свою гордість, сам зробив - у ящику на колесах з ручкою, досить важкеZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05Скільки жере десктоп з розетки - мені байдуже
ну я дав відео - де він підключає зовнішню ВКZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05 Як в серверних ARM з відеопідсистемою?
досить чудово
Наведіть приклади?
шукайте. Нвідіа щось випустила. Ще малинка є давно.Z440_User: ↑ 30.12.2025 14:05Звісно що окрім закритої апаратно-програмної платформи Apple Silicon або найближчої ARM-альтернативи до десктопу System76 на Ampere Altra.
Підкажете?
ну ви ж не дали ролика на якому страждаєте. Я дивлюсь або на ноуті - ютюб, нетфлікс. Або скачую якщо хочу щось якісне на зовнішньому ТВ дивитись на дуже старій приставці Mi Box - качаю з toloka у форматі h.265 - а навіть відео по 10+ Гб - ну жодної проблеми відтворитиZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05 Вам розказати як скачати відеоролик з сайту та відтворити його на ПК? Ви не вмієте цього?![]()
але ви мазохіст і любите страждати - я ж вам не можу допомогти
можу ще одне запропонувати - є стандартне відео з ютюб - 4K 60fps HDR - можна запустити включити Stats for nerds запустити пару вікон, подивитись скільки вікон може тримати, яке при цьому завантаження проца і ВК і скільки споживає:
ще раз - в мене був макбук ейр М1 - на ньому було 28 год ютюб, тріс екран, вже нема. Є мак міні М4 - в мене особисто, макбук ейр М4 - у жінкиZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05 бажано щоб це все можна було зробити з консолі бо до мого макміні монітор не під'єднаний і працює з ним я через SSH
28 годин ютупчику ви теж через таку камасутру дивитесь?
ось скрін батареї в неї поточний - грубо за 5.5 год сів на 30% - офісна робота, графіка, відео + звінки в Teams Відправлено через 7 хвилин 42 секунди:
Alexsandr: ↑ 30.12.2025 14:06 більшості людей хромбука достатньо
Нихрена. Даже щкольники не могут на нем учиться
діти повністю на ньому ньому були в школі - модель була hp chromebook 14 g3, потім був ASUS Chromebook Flip C302 - аж до цієї осені поки не розбили на ньому екран бо впавZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:11 більшості людей хромбука достатньо
Ви ним користувалися?
Якщо так, то що на ньому робили?
робили все що треба було для школи і розваг
син - призер олімпіади України, а також зараз ще вище
так що хромбук - ніяк не заважає якості навчання
-
Z440_User
Member
yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 16:47шукайте, 99% що не все оптимізованеZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05Ну наприклад з того в що трошки бігаю/бігав вечорами Battlefield 6, Borderlands 4, Silent Hill f, Avowed, DOOM: The Dark Ages, The Last of Us™ (клава+миша, або геймпад Dualshock від PS4).
Е-е-е.це просто доказ - що оптимізація важлива, і апаратні можливості навіть дуже старих серверних АРМ - достатніZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05 Я не користуюсь cinebench 2024, я користуюсь steam, mplayer/mpv, opera, office, audacious/strawberry, іноді audacity та kdenlive.
Ну да, оптимізація важлива, навіть для х86 також...
А як же ARM краще у всьому?в одно-потоці - повне лайно. Він лише для багато-потокових задач. В мене таких нема. Я навіть в PostgreSQL - відключаю підтримку parallel_workersZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05Який має 3ГГц частоту, та в вашому любимому однопотоці програє старішому Е5-2690v4
Це сугубо ваша потреба. Але вона не означає що таке потрібно всім.а мені - ні. Особливо з поточними відключеннями світла - а в мене працюють компи.Z440_User: ↑ 30.12.2025 14:05Скільки жере десктоп з розетки - мені байдуже
З чим вас і вітаю, я теж зараз собі збираю АКБ на комірках EVE з JK BMS.І батареї я маю LFP на 8 кВт*год - можу навіть показати свою гордість, сам зробив - у ящику на колесах з ручкою, досить важке
Він її підключає до System76 на Ampere Altra.ну я дав відео - де він підключає зовнішню ВКZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05 Як в серверних ARM з відеопідсистемою?
досить чудово
Наведіть приклади?
Я просив приклади іншого ARM. Той на який сервера амазон, гугл, майкрософт переходять.
Малинка чи нвідіа може щось з того що закритий Apple? Або System76?шукайте. Нвідіа щось випустила. Ще малинка є давно.Z440_User: ↑ 30.12.2025 14:05Звісно що окрім закритої апаратно-програмної платформи Apple Silicon або найближчої ARM-альтернативи до десктопу System76 на Ampere Altra.
Підкажете?
Чого тікаєте від відповіді на пряме запитання?
По інших пунктах трохи пізніше, треба бігти. А поки чикаю від вас контраргументи та відповіді
-
Alexsandr
Member
И не пользовались другими устройствами? Там физически дают задания которые на хромбуке не работают.yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 16:47 діти повністю на ньому ньому були в школі - модель була hp chromebook 14 g3, потім був ASUS Chromebook Flip C302 - аж до цієї осені поки не розбили на ньому екран бо впав
син - призер олімпіади України, а також зараз ще вище
так що хромбук - ніяк не заважає якості навчання
-
dext
Member
нелегальний, неавторизований мод з ціною дорожчою за ринковуyuriy_dd: ↑ 30.12.2025 10:33 продаються готові кіти на 2ТБ ціна ніби в районі 300 $
не маєш можливості купити топове - швидко купуєш наявне/урізаневсе розпаяно заради максимальної швидкодії
конкретно в цьому випадку я обираю швидку дію
не маєш можливості апгрейду - швидко викидуєш те, що купив до цього
ш - швидкість
це не офтоп хоча б тому, що яблуко та arm не продають ЦП окремоапаратна підтримка всіх сучасних відеокодеків і в цьому форумі це трохи офтоп бо тут розмова про процесори а не про відеокарти
-
yuriy_dd
Member
технічно воно краще, просто ще не все оптимізоване
може щось для себе візьмете - я ще зробив кнопочку попереднього презаряду конденсаторів - щоб під час підєднання чогось потужного - типу гібридного інвертора - потужної іскри не було - бо спалити можете як БМС так і інверторZ440_User: ↑ 30.12.2025 17:01 З чим вас і вітаю, я теж зараз собі збираю АКБ на комірках EVE з JK BMS.
в нього на каналі ще єZ440_User: ↑ 30.12.2025 17:01Я просив приклади іншого ARM
шукайтеZ440_User: ↑ 30.12.2025 17:01Той на який сервера амазон, гугл, майкрософт переходять
ну якось справлялисьZ440_User: ↑ 30.12.2025 17:01 И не пользовались другими устройствами? Там физически дают задания которые на хромбуке не работают.
Відправлено через 4 хвилини 31 секунду:
яке? ви ж нічого конкретно не запиталиZ440_User: ↑ 30.12.2025 17:01 Чого тікаєте від відповіді на пряме запитання?
але єdext: ↑ 30.12.2025 17:05 продаються готові кіти на 2ТБ ціна ніби в районі 300 $
нелегальний, неавторизований мод з ціною дорожчою за ринкову
мені не треба - я якщо що - просто підєднав через TB зовнішній ссд
а ви подивіться мої старі повідомлення - побачити що ще в 2019 в мене вже на мому компі було 128 Гб РАМ. У вас тоді також було?dext: ↑ 30.12.2025 17:05не маєш можливості купити топове - швидко купуєш наявне/урізане
-
AntonyKandaurov
Member
Сам себе ж і злив своїм скріном, screen on usage з 21 годин до 09 годин наступного дня дорівнює нулюyuriy_dd: ↑ 30.12.2025 16:47в мене був макбук ейр М1 - на ньому було 28 год ютюб, тріс екран, вже нема
Відправлено через 7 хвилин 40 секунд:
Upd. Я перепрошую, це скрін з м4. Ну щось не пахне ніяк 28 годин ютуба ну ніяк
-
yuriy_dd
Member
там був тест на 1-му рівні яскравості - тобто типу як вночі дивитисьAntonyKandaurov: ↑ 30.12.2025 17:45 Upd. Я перепрошую, це скрін з м4. Ну щось не пахне ніяк 28 годин ютуба ну ніяк
на цьому - це звичайне використання вдень - яскравість десь на 25% і вище
-
pelia
Member
фіга швидко росте цифра, вже набагато більшеleif: ↑ 30.12.2025 14:20 Так що Юрчик 5000мінусів до кінця року таки зробить?
Вже 4907 є![]()
Паднажмьом, хлопці!
-
dext
Member
дорожче, завжди дорожче
є відгуки по подібній популярній док-станції, яка взагалі не працює стабільно, тому і не треба, розуміюмені не треба - я якщо що - просто підєднав через TB зовнішній ссд
одноразових M чипів тоді ще не існувало, ви посилаєтесь на артефакти більш розвинутої цивілізаціїа ви подивіться мої старі повідомлення - побачити що ще в 2019 в мене вже на мому компі було 128 Гб РАМ. У вас тоді також було?
-
artko
Member
скільки ще чекати? архитектурі ARM у цьому році стукнуло 40 років.yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 17:15технічно воно краще, просто ще не все оптимізоване
-
Z440_User
Member
Ну що, продовжимо:
Для мене мобільність це телефон, "мобільний ПК" мені особисто ні до чого. Мені немає що на ньому робити.
Ну так що? Що в нас там по інших ARM, які можуть бути придатні для home-user? Які можуть ютупчик, кіношку, музичку, іграшки? Блуреї там всякі, 3Д...
Щось окрім Apple Silicon та Ampere Altra від System76 бо по них питань немає.
Малинка не канає, вона сильно слабша за х86.
Доречі, ви не відповіли на питання чому у System76 розділ desktop весь на x86 без могутнього ARM?
Відправлено через 18 хвилин 1 секунду:
Навіть оно 10 екземплярів цього відео запустив в окремих вікнах і так щоб було видно що я вперся в свої 50мбіт/с каналу (системна інфо праворуч)
Наприклад ось цей семпл: https://lf-tk-sg.ibytedtos.com/obj/tcs- ... 444_pq.mp4yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 16:47ну ви ж не дали ролика на якому страждаєте. Я дивлюсь або на ноуті - ютюб, нетфлікс. Або скачую якщо хочу щось якісне на зовнішньому ТВ дивитись на дуже старій приставці Mi Box - качаю з toloka у форматі h.265 - а навіть відео по 10+ Гб - ну жодної проблеми відтворитиZ440_User: ↑ 30.12.2025 14:05 Вам розказати як скачати відеоролик з сайту та відтворити його на ПК? Ви не вмієте цього?![]()
але ви мазохіст і любите страждати - я ж вам не можу допомогти
Ну запустив шість екземплярів цього відео в 4К, вперся в швидкість свого інет-каналу (50мбіт/сек):yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 16:47 можу ще одне запропонувати - є стандартне відео з ютюб - 4K 60fps HDR - можна запустити включити Stats for nerds запустити пару вікон, подивитись скільки вікон може тримати, яке при цьому завантаження проца і ВК і скільки споживає:
- спойлер
Ноутбучні справи коментувати не буду, бо не за адресою. Вибачте.ось скрін батареї в неї поточний - грубо за 5.5 год сів на 30%
Для мене мобільність це телефон, "мобільний ПК" мені особисто ні до чого. Мені немає що на ньому робити.
Реально цікаво, що на ньому можна робити, особливо розважатись?більшості людей хромбука достатньо
....
- спойлер
А коли оптимізують?yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 17:15 технічно воно краще, просто ще не все оптимізоване
З АКБ я якось сам розберуся що мені від нього потрібно...може щось для себе візьмете - я ще зробив кнопочку попереднього презаряду конденсаторів - щоб під час підєднання чогось потужного - типу гібридного інвертора - потужної іскри не було - бо спалити можете як БМС так і інвертор
Ну от нашо ви так? Я вам конкретне питання задав, а ви не відповідаєте. Я вам конкретно відповідаю, з аргументами, а ви ховаєтесь, на інші теми перестрибуєте...в нього на каналі ще єZ440_User: ↑ 30.12.2025 17:01Я просив приклади іншого ARMшукайтеZ440_User: ↑ 30.12.2025 17:01Той на який сервера амазон, гугл, майкрософт переходять
Ну так що? Що в нас там по інших ARM, які можуть бути придатні для home-user? Які можуть ютупчик, кіношку, музичку, іграшки? Блуреї там всякі, 3Д...
Щось окрім Apple Silicon та Ampere Altra від System76 бо по них питань немає.
Малинка не канає, вона сильно слабша за х86.
Доречі, ви не відповіли на питання чому у System76 розділ desktop весь на x86 без могутнього ARM?
Відправлено через 18 хвилин 1 секунду:
Навіть оно 10 екземплярів цього відео запустив в окремих вікнах і так щоб було видно що я вперся в свої 50мбіт/с каналу (системна інфо праворуч)
- спойлер
-
tornadox
Member
Якщо підмінити власнику ейра чи прошки (перед тим трішки підшамати UI) на якийсь преміальний хромбук, 90% власників не помітять цього.yuriy_dd: ↑ 30.12.2025 13:16більшості людей хромбука достатньо
Браузер, ютуб, нетфлікс, офіс, робота з документами, мультимедія - все це буде працювати на однаковому рівні.
знаєш як легко звести в нуль всі "аргументи" Юри? Достатньо запустити 2 стрімінги в 2 екрана. Потужність навіть М4 Макс моментально виглядає як пшик.Z440_User: ↑ 30.12.2025 19:46Ну запустив шість екземплярів цього відео в 4К, вперся в швидкість свого інет-каналу (50мбіт/сек):
Кейс: на екрані макбука запускаємо ютуб, не зовнішньому моніторі запускаємо 1080р Geforce Now.
Через 2 хвилини ютуб починає заїкатися, дуже сильно.
На х86 я завжди дивлюся якийсь ютуб під час забавок, коли наприклад афк період, і я ще не бачив таких проблем. Чи це проблема в ОС чи в залізі не знаю.
Але вона існує, і епл нічого не може зробити, бо на маку "не грають", навіть через Geforce Now а просто дивляться ютуб.
Ото ж, Юра ніяк це спростувати не може.
На реддіті дуже багато користувачів повідомляють про таку проблему, еплбої кажуть що проблема нібито з повільним інтернетом, але я сам це перевіряв на сучасному роутері з wifi 6 гігабітним інтернетом і на ютубі кадри не дропаються, проблема саме в пристрої чи ОС.
https://www.reddit.com/r/GeForceNOW/com ... force_now/
https://www.reddit.com/r/GeForceNOW/com ... nglagging/
https://www.reddit.com/r/GeForceNOW/com ... ac_air_m4/
https://www.reddit.com/r/GeForceNOW/com ... _on_macos/
Ну Юра на пенсію точно вийде до того часуZ440_User: ↑ 30.12.2025 19:46А коли оптимізують?
yuriy_dd: ↑ 29.12.2025 18:23займаюсь цим 30+ років.
-
yuriy_dd
Member
повністю - ніколи не буде зроблено, вона і на х86 - не оптимізованеartko: ↑ 30.12.2025 18:33скільки ще чекати?
і що далі з ним робити?Z440_User: ↑ 30.12.2025 19:46 Наприклад ось цей семпл: https://lf-tk-sg.ibytedtos.com/obj/tcs- ... 444_pq.mp4
там на скріні у вас FullHD 30fpsZ440_User: ↑ 30.12.2025 19:46 Ну запустив шість екземплярів цього відео в 4К, вперся в швидкість свого інет-каналу (50мбіт/сек):
А яке споживання при цьому?
а звідки ви взяли що я маю знати все? якщо вас реально цікавить - шукайтеZ440_User: ↑ 30.12.2025 19:46Ну от нашо ви так? Я вам конкретне питання задав, а ви не відповідаєте
мене цікавить одно-потокова швидкодія, нічого швидше за М4 за $400 - нема (зараз вже є М5, але поки в макбук про)
я не цікавлюсь продукцією цієї компанії. Вони випустили продукт на АРМ, є по ньому відео - я бачив в ознайомлювальних цілях. Мені це не треба - але багато хто вважає АРМ не підтримує зовнішні ВК - підтримує, залежить від виробника.Z440_User: ↑ 30.12.2025 19:46 Доречі, ви не відповіли на питання чому у System76 розділ desktop весь на x86 без могутнього ARM?
те що це може бути проблема в Geforce Now - на думку не спадало?tornadox: ↑ 30.12.2025 20:38зовнішньому моніторі запускаємо 1080р Geforce Now
Відправлено через 25 хвилин 37 секунд:
скачав ваш файл, скачав і поставив VLC Player, запустив - все дуже плавно - підвисань не видно, ось скрін роботи, споживання порядку 26 Вт:Z440_User: ↑ 30.12.2025 19:46Наприклад ось цей семпл: https://lf-tk-sg.ibytedtos.com/obj/tcs- ... 444_pq.mp4
- спойлер
коли дивитись ютюб COSTA RICA - жодного дропа на 4К, споживання 3 Вт, загрузка проца - десь 10%, причому Е ядра
- спойлер