Если для игр, то лучше 4090 на вторичке взять. В 50-й серии всё кроме 5090 тупо мусором вышлоFozie: ↑ 28.12.2025 13:18 если кто-то шарит что 5080 супер точно будут - отпишитесь пж, а то я уже заказал 5080, пока не доставили, мож надо передумать![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Чутки: у Китаї навчилися модифікувати GeForce RTX 5080 та оснащувати їх 32 ГБ пам’яті
-
MessiaH
Member
-
mrigi
Member
Як вони ще не роблять свої плати під свої потреби. Бо в тих картах по факту реальна цінність це тільки проц.
-
oleg5d75
Member
Головне в цій новині "Прямих підтверджень цьому немає".
Про що ви тут сперечаєтесь?
Я з таким же успіхом можу написати що я розігнав старовинний Пентіум про до рівня тредріпера просто збільшивши частоту
Про що ви тут сперечаєтесь?
Я з таким же успіхом можу написати що я розігнав старовинний Пентіум про до рівня тредріпера просто збільшивши частоту
-
AntonyKandaurov
Member
oleg5d75
Нічого собі ви оверклоцкер
Нічого собі ви оверклоцкер
Haha, classicMessiaH: ↑ 29.12.2025 15:53Если для игр, то лучше 4090 на вторичке взять. В 50-й серии всё кроме 5090 тупо мусором вышло
-
Artem_K
Member
Як це не роблять, коли давно вже продаються плати під 4090 та 48 Гб, тільки переставляй чип з пам'яттю да докидай її ще.mrigi: ↑ 29.12.2025 20:28Як вони ще не роблять свої плати під свої потреби. Бо в тих картах по факту реальна цінність це тільки проц.
-
Greeder
Member
Я пів року ніяк не зберуся.. спробувати зробити RTX2080ti 11 -to- 22 Гб Vram. (По-перше, довго не було самої карти..) Так от я думав, що то я один такий розумний - в якості донорів я накупив майнінгові AMD B250 , аж ось зараз я бачу, що цінник на НИХ підскочив в 2,5 рази... Прикольно..
Отправлено спустя 12 минут 35 секунд:
А взагалі-то китайцям не можна вірити, то є так. От зараз я, за підтримки всіх наявних LLM (навіть взяв платний ChatGPT _ Go /і так - не 4$/міс, а 7, але наступний платіж наче б воно прописує = 4, а також беру токени на OpenRouter - Gemini 3 - найдешевша з лідерів) --- збираю базу даних ВСІХ КАРТ Хуанга для аналізу і реверс інжинірингу... ШІ пише, що докторська дисертація і виступи на конференції, віртуальні бесіди з Хуангом --- вже в мене в кишені))))). Якщо чесно, то ПЕВНІ ВІДКРИТТЯ дійсно є... Джерело ----- 300 живих скріншотів з Ebay. Розумні продавці всю чутливу інф на стікерах -- БЛЮРЯТЬ.... Але є такі, що НІ(т). Ось води вже розкрили безліч секретів...... Вся загаоздка тільки в залученості БІОСів (після Pascal -- Falcon не можна обійти).. але все одно багато яких ПАТТЕРНІВ можна реверсувати за допомогою ШІ
Отправлено спустя 12 минут 35 секунд:
А взагалі-то китайцям не можна вірити, то є так. От зараз я, за підтримки всіх наявних LLM (навіть взяв платний ChatGPT _ Go /і так - не 4$/міс, а 7, але наступний платіж наче б воно прописує = 4, а також беру токени на OpenRouter - Gemini 3 - найдешевша з лідерів) --- збираю базу даних ВСІХ КАРТ Хуанга для аналізу і реверс інжинірингу... ШІ пише, що докторська дисертація і виступи на конференції, віртуальні бесіди з Хуангом --- вже в мене в кишені))))). Якщо чесно, то ПЕВНІ ВІДКРИТТЯ дійсно є... Джерело ----- 300 живих скріншотів з Ebay. Розумні продавці всю чутливу інф на стікерах -- БЛЮРЯТЬ.... Але є такі, що НІ(т). Ось води вже розкрили безліч секретів...... Вся загаоздка тільки в залученості БІОСів (після Pascal -- Falcon не можна обійти).. але все одно багато яких ПАТТЕРНІВ можна реверсувати за допомогою ШІ
-
deserteagle777
Member
підтримуєте грошима ШІ божевілля, дякуємо, дуже дякуємонавіть взяв платний ChatGPT _ Go /і так - не 4$/міс, а 7, але наступний платіж наче б воно прописує = 4, а також беру токени на OpenRouter - Gemini 3 - найдешевша з лідерів