Ігрові підсумки: найкращі ігри 2025 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Ігрові підсумки: найкращі ігри 2025 року

Kingdom Come: Deliverance II
Всё.
Devianne
Member

А я за Експедицію :) Облівіон так нахвалювати :insane: - як на мене найслабша з тих tes що я грав. Мор - топчик, скайрім - гарний, а от облівіон на фоні них - ну таке собі.
kairo
Member

Шикарний рік для ігор. З моїм беклогом, я в ці проекти гратиму за рік-два. Але, щоб підтримати хороших розробників, придбав повне видання KCD2 та планую взяти бандл Е33 + Альтерс на цьому розпродажі.
AsterixS
Junior

Для мене особисто Kingdom Come: Deliverance II найкраща RPG за останні 10 років :super:
rjavyi_pastor
Member

kairo: 29.12.2025 15:49 Шикарний рік для ігор. З моїм беклогом, я в ці проекти гратиму за рік-два. Але, щоб підтримати хороших розробників, придбав повне видання KCD2 та планую взяти бандл Е33 + Альтерс на цьому розпродажі.
в мене беклог років на 10 ще, плюс в тому що частину беклогу видали в егс безкоштовно
MaxZema
Member

Був за KCD2, але купивши Expedition 33 я вже задумався :shuffle: А ще є HKS :rotate: Дуже крутий рік! :super:
VirusikZloy
Member

AsterixS: 29.12.2025 15:58 Для мене особисто Kingdom Come: Deliverance II найкраща RPG за останні 10 років :super:
Не только для тебя а для всех адекватных взрослых людей
doc-oc
Member

rjavyi_pastor: 29.12.2025 15:59
kairo: 29.12.2025 15:49 Шикарний рік для ігор. З моїм беклогом, я в ці проекти гратиму за рік-два. Але, щоб підтримати хороших розробників, придбав повне видання KCD2 та планую взяти бандл Е33 + Альтерс на цьому розпродажі.
в мене беклог років на 10 ще, плюс в тому що частину беклогу видали в егс безкоштовно
Я такая же фигня :laugh:
В PS Plus ещё половина из того, во что надо поиграть :super:
Devianne
Member

VirusikZloy: 29.12.2025 16:28
Не только для тебя а для всех адекватных взрослых людей
:D :lol:
Grava
Member

VirusikZloy: 29.12.2025 16:28для всех адекватных взрослых людей
Дайте визначення адекватних дорослих людей :rotate:
rjavyi_pastor
Member

doc-oc: 29.12.2025 16:33 Я такая же фигня :laugh:
В PS Plus ещё половина из того, во что надо поиграть :super:
а ще можна згадати ігри на ps2 та xbox 360 що лежать в беклозі :gigi:
AlexWest
Member

В цьому році більше перегравав старе, аніж пробував новинки. Зі свіжого можу відмітити METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER. Серію знав, але не пробував. Дуже сподобалося, ні на що не схоже, унікальна штука, як і Death Stranding Кодзіми; стільки можливостей в геймплеї і крутих викрутасів сюжету не бачив у жодному іншому стелс-бойовику. Ще й доволі хардкорно. Прийняв рішення грати у всі подальші частини MGS, включаючи ремейки (а от попередні поки не хочеться).
Також відмічу Mafia: The Old Country, як непогану гру у своєму жанрі. Є навіть бажання перепройти... десь під реліз п'ятої. Зайшла більше, ніж друга і третя, але менше, ніж перша з ремейком.
Последний раз редактировалось AlexWest 29.12.2025 17:28, всего редактировалось 3 раза.
Геральт
Member

Так собі рік. Якби не Е33, можна було б досить гнилим вважати. А так хоч трохи свіжого повітря.

Ще приємно здивував дум. Було весело.
Мафія сподобалась, але 15год? Камон.
VirusikZloy
Member

Grava: 29.12.2025 16:57
VirusikZloy: 29.12.2025 16:28для всех адекватных взрослых людей
Дайте визначення адекватних дорослих людей :rotate:
Адекватність дорослої людини — це здатність психіки об’єктивно сприймати реальність і відповідати на неї поведінкою, що є доцільною в конкретній ситуації.
Основними ознаками адекватної дорослої людини є:
Емоційний інтелект: здатність розпізнавати свої та чужі емоції, керувати ними, а не діяти під впливом миттєвих імпульсів.
Відповідальність: розуміння причинно-наслідкових зв'язків та готовність брати на себе наслідки власних рішень і вчинків.
Гнучкість мислення: здатність переглядати свої погляди при появі нових фактів та адаптуватися до змін.
Критичне мислення: вміння відрізняти факти від маніпуляцій чи власних ілюзій.
Повага до кордонів: дотримання власних психологічних меж та повага до особистого простору і прав інших людей.
Передбачуваність: реакції людини загалом відповідають силі та характеру подразника (відсутність непропорційної агресії або паніки на дрібні проблеми).
kairo
Member

AlexWest: 29.12.2025 17:26Прийняв рішення грати у всі подальші частини MGS, включаючи ремейки (а от попередні поки не хочеться).
Фантом Пейн прикольна в плані геймплею. Сюжетно, звісно наркоманія.

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Геральт: 29.12.2025 17:26Мафія сподобалась, але 15год? Камон.
Краще 15 годин якісно пропрацьованого сюжету та геймплею ніж чергові +100 годин із вишками та копіпастою.
AlexWest
Member

kairo, я склав таку ж думку з відосів. Не буду грати, бо відштовхує відкритий світ і розмазаність по ньому сюжету. В ремейку все компактно й незатягнуто. Хоча, на безриб'ї, може, колись зіграю.
keed30
Member

З RPG-Kingdom Come: Deliverance II і The Elder Scrolls IV: Oblivion Rem.(ностальгія)
Firestarter
Junior

The Elder Scrolls IV: Oblivion - бо ностальгія.
Battlefield - бо повернулися до витоків.
Doom Темні Часи - бо, майже, той самий Doom.
Але, на жаль, немає ні часу, ні настрою в це все грати.
daesz
Member

kairo: 29.12.2025 15:49Альтерс на цьому розпродажі.
Я якось і забув про нього, як він взагалі вийшов?
kairo
Member

daesz: 29.12.2025 20:44Я якось і забув про нього, як він взагалі вийшов?
По Стім 92%, оглядачі хвалять. Мені проекти 11біт подобаються, плюс в них чітка позиція по Україні.
Ответить