Головний Буратіно-Vlaad13 знову з нами.Vlaad13: ↑ 28.12.2025 18:58 найцікавіше що про ці баги чомусь пишуть лише червоні
зелені нічого так і не помітили
але червоним звісно видніше що там у зелених![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Ektalion
Member
-
daesz
Member
Рекомендую перечитати останні 3 сторінки теми дрів. Хоча про що це яVlaad13: ↑ 28.12.2025 18:58зелені нічого так і не помітили
-
VladimirV
Member
daesz
А що там? Nvidia Control Panel висить в треї? Фікситься вимкненням NVIDIA Display Container LS в services.msc, як приклад
Ще чув, що деякі відео на Ютуб можуть зависнути. Незнаю, бо не стикався.
Ну, чесно кажучи, в мене самого стоять драйвера 581.80. Я не оновлював.
Але в мене трохи інші вимоги до драйвера, я в services.msc вимкнув Display Container взагалі, ці два процеси мені не потрібні.
А що там? Nvidia Control Panel висить в треї? Фікситься вимкненням NVIDIA Display Container LS в services.msc, як приклад
Ще чув, що деякі відео на Ютуб можуть зависнути. Незнаю, бо не стикався.
Ну, чесно кажучи, в мене самого стоять драйвера 581.80. Я не оновлював.
Але в мене трохи інші вимоги до драйвера, я в services.msc вимкнув Display Container взагалі, ці два процеси мені не потрібні.
-
daesz
Member
Як і в мене (580.88), єдиний стабільний який знайшов за останній 6-8 місяців, та й то звук десинхронізує при записі через шедоуплей (хоча я не думаю, що це вже коли небудь буде пофікшене, проблемі 10+ років рофл).VladimirV: ↑ 28.12.2025 23:24Ну, чесно кажучи, в мене самого стоять драйвера 581.80. Я не оновлював.
-
Vlaad13
Member
Зараз би писати про якісь проблеми з дровами у зелених коли в самого Амуде. Як там у вас Антілаг починили?Ektalion: ↑ 28.12.2025 23:04Головний Буратіно-Vlaad13 знову з нами.Vlaad13: ↑ 28.12.2025 18:58 найцікавіше що про ці баги чомусь пишуть лише червоні
але червоним звісно видніше що там у зелених![]()
Цікаво слухати про якісь вигадані проблеми зелених про які пишуть тільки власники червоних подєлій.
-
man1242
Member
На ріалях 2025 року взагалі не можливо користуватися відеокартами нвідіа, хотфікс для хотфіксу і це тільки щоб увімкнути системуNouriel: ↑ 28.12.2025 19:03про ці баги писали всі і вихід 20 хотфіксів тому підтвердженняVlaad13: ↑ 28.12.2025 18:58найцікавіше що про ці баги чомусь пишуть лише червоні
але червоним звісно видніше що там у зелених
я сам стикався з ними, як багато людей в чатах де я є
-
Vlaad13
Member
при оновленому драйвері зелена відяха сама вискакує із компа і нападає на власника - це всім відомоman1242: ↑ 29.12.2025 07:12На ріалях 2025 року взагалі не можливо користуватися відеокартами нвідіа, хотфікс для хотфіксу і це тільки щоб увімкнути системуNouriel: ↑ 28.12.2025 19:03
про ці баги писали всі і вихід 20 хотфіксів тому підтвердження
я сам стикався з ними, як багато людей в чатах де я єПроблема ще значно гіршою стає коли в тебе відеокарта амд то у володарів нвідіа взагалі пекло відбуваєтся
![]()
-
QFlash
Member
Наскільки мені відомо дрова Radeon заточувались під якість картинки, а дрова NVidia якцентували увагу на продуктивності зокрема в іграх.
Можливо я помиляюсь стосовно нових карток.
-
FirstTDM
Member
man1242: ↑ 29.12.2025 07:12На ріалях 2025 року взагалі не можливо користуватися відеокартами нвідіа, хотфікс для хотфіксу і це тільки щоб увімкнути систему
О... пошли новогодние сказки с вечными сюжетами - "качество картинки", "глюки в дровах"...QFlash: ↑ 29.12.2025 08:57Наскільки мені відомо дрова Radeon заточувались під якість картинки, а дрова NVidia якцентували увагу на продуктивності зокрема в іграх.
Сейчас пойдут примеры софта/игр, в которых та или иная видяха с теми или другими версиями дров обязательно глючит/лагает/фризит... еще и винду с обновами вспомнить можно - в общем: всё стабильно как всегда
-
Artem_K
Member
За 28 років, що маю компьютер та десь два десятка карт зловив (в моєму використанні) тільки двічи проблеми. Одна точно пов'язана з драйверами, з іншою цікавіше, бо періодично й досі бачу про неї на форумах. При цьому рахунок червоні:зелені дорівнює 1:1. Від червоних це була HD6870, від зелених 750Ti.
-
QFlash
Member
У кожного має бути вибір. Intel ще щось має по карточках, хто дивився? Ок.
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
В розумінні Відеокарти Intel Arc?
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
Цікаво.Artem_K: ↑ 29.12.2025 09:56ри цьому рахунок червоні:зелені дорівнює 1:1.
Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
В розумінні Відеокарти Intel Arc?
-
Mumik
Member
Історія тягнеться вже давно, але цей міф багато раз спростували - різниці в якості немає. Може правда криється в налаштуваннях по замовчуванням, бо коли коли я переткнув свою rx570 на 1660 то відчував що щось не так з зображенням, ніби менш різким стало. Але потім звик.QFlash: ↑ 29.12.2025 08:57 Наскільки мені відомо дрова Radeon заточувались під якість картинки, а дрова NVidia якцентували увагу на продуктивності зокрема в іграх.
-
QFlash
Member
Mumik
Все можливо/
Все можливо/
-
FirstTDM
Member
В далекие далекие времена видеокарты Matrox G200/G400 действительно давали в 2D более качественную и стабильную картинку, чем конкуренты... С тех пор все исправные видяхи всех фирм работают в 2D практически одинаково (исправный монитор, стандартные настройки, качественный кабель), ну а что можно накрутить параметрами в 3D - без комментариевMumik: ↑ 29.12.2025 10:16Історія тягнеться вже давно, але цей міф багато раз спростували - різниці в якості немає.
-
Artem_K
Member
Mumik
Десь у першій половині 2000-х, різниця у зображенні між різними картами була (і не тільки між красні зелені, а й взагалі). Я тоді мав доступ до трейд-ін, та міняв карти кожного разу, коли пробігало щось краще, ніж моє, доклавши просто різницю. Тому вибірка відносно велика була. Потім такого не бачив. Останній раз з різним зображенням зустрічався у 2020 році, коли взяв монітор - різниця була між по різному налаштованими HDMI та DP.
Десь у першій половині 2000-х, різниця у зображенні між різними картами була (і не тільки між красні зелені, а й взагалі). Я тоді мав доступ до трейд-ін, та міняв карти кожного разу, коли пробігало щось краще, ніж моє, доклавши просто різницю. Тому вибірка відносно велика була. Потім такого не бачив. Останній раз з різним зображенням зустрічався у 2020 році, коли взяв монітор - різниця була між по різному налаштованими HDMI та DP.
-
Yurius
Member
Ну ось і ціни на 5070 полетіли до гори ,хто не встиг.... 
-
luckygamerks
Member
Тада, ціна пішла ту зе мун =))))
Більше цікаво наскільки довго реально затягнеться ця криза
-
man1242
Member
На амд зображення краще, особисто юзав амд з 2к монітором та нвідіа з 1080р та скажу що на амд було чіткіше та гарніші кольори.FirstTDM: ↑ 29.12.2025 09:46man1242: ↑ 29.12.2025 07:12На ріалях 2025 року взагалі не можливо користуватися відеокартами нвідіа, хотфікс для хотфіксу і це тільки щоб увімкнути системуО... пошли новогодние сказки с вечными сюжетами - "качество картинки", "глюки в дровах"...QFlash: ↑ 29.12.2025 08:57Наскільки мені відомо дрова Radeon заточувались під якість картинки, а дрова NVidia якцентували увагу на продуктивності зокрема в іграх.![]()
Сейчас пойдут примеры софта/игр, в которых та или иная видяха с теми или другими версиями дров обязательно глючит/лагает/фризит... еще и винду с обновами вспомнить можно - в общем: всё стабильно как всегда![]()
-
Hells Angels
Member
а який сенс вже рипатись відносно нового пк? реально зараз кращим вибором для погратись є плойка з підпискоюYurius: ↑ 29.12.2025 12:42Ну ось і ціни на 5070 полетіли до гори ,хто не встиг....
-
FirstTDM
Member
Красивая сказка!man1242: ↑ 29.12.2025 13:46На амд зображення краще, особисто юзав амд з 2к монітором та нвідіа з 1080р та скажу що на амд було чіткіше та гарніші кольори.
А можно подробнее - какие видяхи, какой монитор? Или на разных мониторах?