Новости
Последние статьи и обзоры
Epic Games Store безплатно роздає Disco Elysium — The Final Cut
-
vsx
Member
Наконец эпики годноту начали раздавать. Всеми илами стараются перегнать стим на эти праздники.
-
ma_rch41
Member
думаю дота 2MqM: ↑ 25.12.2025 21:26Так і хочеться почути в які шедеври грає авторMessiaH: ↑ 25.12.2025 20:45 очередная шляпа
-
MessiaH
Member
Я играю в ААА проекты, экшоны от 1 и 3 лица, остальное мне не заходитMqM: ↑ 25.12.2025 21:26Так і хочеться почути в які шедеври грає автор
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Какую годноту? В основном раздают всякий мусор либо если хорошее, то такое старое, что уже неактуально. К самому магазину претензий нет, хотя Стим получше будетvsx: ↑ 26.12.2025 00:11Наконец эпики годноту начали раздавать.
-
MqM
Member
Я теж деякі жанри не граю, від того вони не втрачають для всіх цінність)MessiaH: ↑ 26.12.2025 05:59Я играю в ААА проекты, экшоны от 1 и 3 лица, остальное мне не заходитMqM: ↑ 25.12.2025 21:26Так і хочеться почути в які шедеври грає автор
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:Какую годноту? В основном раздают всякий мусор либо если хорошее, то такое старое, что уже неактуально. К самому магазину претензий нет, хотя Стим получше будетvsx: ↑ 26.12.2025 00:11Наконец эпики годноту начали раздавать.
Це лише говорить про обмеженість ігрового досвіду.
Он у нас на ресурсі персонаж, який вважає всі екшени сміттям, та боготворить стратегії
Йому всякі Батли та Коди теж шляпа
-
AntonyKandaurov
Member
MessiaH
Краще б дали якусь годноту статтерну на ує4/5, то була б вже не чергова шляпа
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Краще б дали якусь годноту статтерну на ує4/5, то була б вже не чергова шляпа
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
якого біса тоді накидуватись на інді проект який ніколи не був ААА і не є екшоном від першого/ третього лиця? Чисто висратись? Питання відкрите.MessiaH: ↑ 26.12.2025 05:59играю в ААА проекты, экшоны от 1 и 3 лица, остальное мне не заходит
-
AlexWest
Member
До гарного швидко звикаєш. Якби постійно роздавали топові ААА, люди й тоді б нили, що не те роздають, надто рідко роздають і т.д. А по факту, з цими роздачами і розпродажами корпорати йдуть нам на зустріч. Вже буквально кожен, навіть школяр на кишенькові, може потроху збирати собі колекцію. Новинки, правда, дорогуваті, але їх можна не грати на релізі, а чекати знижок і патчів. Або як я – грати мало та рідко, тому на улюблені новинки гроші завжди знайдуться. А на онлайн-іграх хтось ще й умудряється заробляти.
Коротше, біжіть за Disco Elysium, якщо вас не бентежить відсутність української локалізації (з машинним перекладом грати строго не раджу). Це як великий крутий роман прочитати.
Коротше, біжіть за Disco Elysium, якщо вас не бентежить відсутність української локалізації (з машинним перекладом грати строго не раджу). Це як великий крутий роман прочитати.
-
KashernoTaki
Member
А які ігри Ви любите?VirusikZloy: ↑ 25.12.2025 21:35\так а в чем он не прав Н игра реально фигня для старперов сидеть втыкать в кариинку где ниче не происходит с кучей текста ... это просто к а л и щ еMessiaH: ↑ 25.12.2025 20:45 очередная шляпа
-
NST1983
Member
Найди собі роботу!Fen1xz: ↑ 25.12.2025 20:26 Слабенько как для рождественского подгона. Хогвартс на прошлой неделе и тот был в разы "жирнее" чем сегодня. Кто хотел уже давно её на торрентах прошел или за 40 гривен купил в стиме.
-
Polaris
Member
Дякую, що ви публікуєте новини про ігри, я встигаю іх забрати) 
-
hohlid19
Member
Так и правда для обычного люда игра довольно унылаяMqM: ↑ 25.12.2025 21:26Так і хочеться почути в які шедеври грає авторMessiaH: ↑ 25.12.2025 20:45 очередная шляпа
-
vsx
Member
угадай с 3-х разMessiaH: ↑ 26.12.2025 05:59 Какую годноту?
-
MqM
Member
Ні це совковий менталітет людей, яким завжди винні. Це ті самі люди, які зазвичай не могли навіть ліцуху знайти в своєму місті, а такого поняття, що вона ще безплатно взагалі не було. Тоді безплатно асоціювалося лише з піратством.AlexWest: ↑ 26.12.2025 07:39 До гарного швидко звикаєш. Якби постійно роздавали топові ААА, люди й тоді б нили, що не те роздають, надто рідко роздають і т.д. А по факту, з цими роздачами і розпродажами корпорати йдуть нам на зустріч. Вже буквально кожен, навіть школяр на кишенькові, може потроху збирати собі колекцію. Новинки, правда, дорогуваті, але їх можна не грати на релізі, а чекати знижок і патчів. Або як я – грати мало та рідко, тому на улюблені новинки гроші завжди знайдуться. А на онлайн-іграх хтось ще й умудряється заробляти.
Уявіть в реалі аби люди вимагали в супермаркетах дегустації дорогих вин та сирів, бо звичайні їх не влаштовували би
-
kairo
Member
Там є крута фіча - зміна перекладу однією кнопкою. Читаєш англійською, якщо щось не зрозуміло, перемикаєш на русняву. Дуже зручно, щоб покращувати англійську.AlexWest: ↑ 26.12.2025 07:39Коротше, біжіть за Disco Elysium, якщо вас не бентежить відсутність української локалізації (з машинним перекладом грати строго не раджу). Це як великий крутий роман прочитати.
-
IDK91
Junior
Там разраби русня, тому скіп
-
KPAH
Member
Они сотни тысяч игроков кинули на кучу денег в 2017 году с Forntine, так что не все рады их "халяве". Пусть эти игры за три копейки себе засунут подальше.MqM: ↑ 26.12.2025 20:46 Ні це совковий менталітет людей, яким завжди винні. Це ті самі люди, які зазвичай не могли навіть ліцуху знайти в своєму місті, а такого поняття, що вона ще безплатно взагалі не було. Тоді безплатно асоціювалося лише з піратством.
Уявіть в реалі аби люди вимагали в супермаркетах дегустації дорогих вин та сирів, бо звичайні їх не влаштовували би![]()
-
AlexWest
Member
Disco Elysium - це і є елітне вино, хоча марка була нова, неперевірена часом, виготовлена не на розпіареному заводі і без переплати за брендоване виробництво. А оті вина, які зараз вважаються елітними, часто виявляються шмурдяком у дорогій пляшці. Тільки щоб це зрозуміти, треба скуштувати.MqM: ↑ 26.12.2025 20:46Ні це совковий менталітет людей, яким завжди винні. Це ті самі люди, які зазвичай не могли навіть ліцуху знайти в своєму місті, а такого поняття, що вона ще безплатно взагалі не було. Тоді безплатно асоціювалося лише з піратством.AlexWest: ↑ 26.12.2025 07:39 До гарного швидко звикаєш. Якби постійно роздавали топові ААА, люди й тоді б нили, що не те роздають, надто рідко роздають і т.д. А по факту, з цими роздачами і розпродажами корпорати йдуть нам на зустріч. Вже буквально кожен, навіть школяр на кишенькові, може потроху збирати собі колекцію. Новинки, правда, дорогуваті, але їх можна не грати на релізі, а чекати знижок і патчів. Або як я – грати мало та рідко, тому на улюблені новинки гроші завжди знайдуться. А на онлайн-іграх хтось ще й умудряється заробляти.
Уявіть в реалі аби люди вимагали в супермаркетах дегустації дорогих вин та сирів, бо звичайні їх не влаштовували би![]()
-
Enjthesilence
Member
кого вони там кинули на кучу "дэнэг?" я от пам'ятаю скільки грошей вони зібрали для України на початку війни.KPAH: ↑ 27.12.2025 01:44Они сотни тысяч игроков кинули на кучу денег в 2017 году с Forntine, так что не все рады их "халяве". Пусть эти игры за три копейки себе засунут подальше.MqM: ↑ 26.12.2025 20:46 Ні це совковий менталітет людей, яким завжди винні. Це ті самі люди, які зазвичай не могли навіть ліцуху знайти в своєму місті, а такого поняття, що вона ще безплатно взагалі не було. Тоді безплатно асоціювалося лише з піратством.
![]()
-
KPAH
Member
Буквально всех кто в оригинальный Fortnite играли, игра была в альфа-тесте и вход был платный, кто-то вкидывал в районе 100$ за фаундерс эдишн, минимальный вход был в районе 15$, обещалось что в течении двух лет разработка игры выйдет в релиз и станет бесплатной. В итоге через пару месяцев вышел Battle Royal или то что сейчас называют просто Fortnite и оригинальная игра была заброшена, так и не вышла по сути с альфа-теста, все покупатели получили компенсацию в сраных V-баксах для батл рояля, в который нее все даже играли. Я понимаю что мало кто в теме и мало кто играл вообще в оригинальный Fortnite, но все находится в гугле. Ну вот и вопрос, какие должны быть ощущения от этой "халявы" у людей, которых кинули с обещаниями выпустить игру и забрали деньги?Enjthesilence: ↑ 27.12.2025 12:25кого вони там кинули на кучу "дэнэг?" я от пам'ятаю скільки грошей вони зібрали для України на початку війни.KPAH: ↑ 27.12.2025 01:44
Они сотни тысяч игроков кинули на кучу денег в 2017 году с Forntine, так что не все рады их "халяве". Пусть эти игры за три копейки себе засунут подальше.![]()
-
Enjthesilence
Member
мене ніхто не кидав, можливо тому і нема "ощущенія" кидка? я в той сурвайвл не грав тоді, абсолютно нецікаво як і фортнайт) якби аудиторія не була б мізерною, ніхто не закрив би проект, це бізнес, розумію що до цього важко дійти, але коли щось перестає приносити бабки і є варік заробити більше, тут все стає на свої місця. в них були цифри і вони максимально оптимізували затрати. в той час епіки не були настільки гігантською конторкою. в них ще був закритий "парагон", куди люди донатили, який жах. купа існуючих ip за яки люди давали гроші, закриваються коли перестають бути рентабельными, існує набагато більш гучні подібні випадки, ніж той нішевий сурвайвл фортнайт, знову таки, епіки зібрали 144 мільйони баксів на донат для України роздали купу крутих ігор і дають сильні знижки і купони в своєму магазині, а тобі все ще боляче через кидок майже десятирічної давнини у фортнайті, співчуваюKPAH: ↑ 27.12.2025 12:42Буквально всех кто в оригинальный Fortnite играли, игра была в альфа-тесте и вход был платный, кто-то вкидывал в районе 100$ за фаундерс эдишн, минимальный вход был в районе 15$, обещалось что в течении двух лет разработка игры выйдет в релиз и станет бесплатной. В итоге через пару месяцев вышел Battle Royal или то что сейчас называют просто Fortnite и оригинальная игра была заброшена, так и не вышла по сути с альфа-теста, все покупатели получили компенсацию в сраных V-баксах для батл рояля, в который нее все даже играли. Я понимаю что мало кто в теме и мало кто играл вообще в оригинальный Fortnite, но все находится в гугле. Ну вот и вопрос, какие должны быть ощущения от этой "халявы" у людей, которых кинули с обещаниями выпустить игру и забрали деньги?Enjthesilence: ↑ 27.12.2025 12:25
кого вони там кинули на кучу "дэнэг?" я от пам'ятаю скільки грошей вони зібрали для України на початку війни.
-
KPAH
Member
Так тут лишь вопрос того, что человеку сверху не понравились упретки в сторону Epic, я лишь напомнил, что если отнять у одних и отдать это другим ради привлечения аудитории, то это как минимум не совсем этично и за это можно их упрекать, и то что другие тоже кого-то кидают и закрывают проекты не делает поступок Epic более приемлемым. Ну и вопрос всегда будет открытым, что им помешает в будущем отобрать все ваши игры когда популярность их Fortnite упадет и доилка перекроется?Enjthesilence: ↑ 27.12.2025 13:32 роздали купу крутих ігор і дають сильні знижки і купони в своєму магазині, а тобі все ще боляче через кидок майже десятирічної давнини у фортнайті, співчуваю