Samsung вирішила почекати із запланованим згортанням виробництва пам’яті DDR4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

yuriy_dd: 26.12.2025 14:54купити просто щоб був
це як? поставите на поличку і будете на нього просто дивитись? інколи вмикати перевіряти потужну автономність?

люди, звісно, мають різні фетиші, але АРМ процесори це щось новеньке) Юрій задає тренди
yuriy_dd
Member

leif: 26.12.2025 15:47 це як? поставите на поличку і будете на нього просто дивитись? інколи вмикати перевіряти потужну автономність?
з собою буду брати в рюкзаку, він буде як планшет - майже не відчувається. Зарядку брати не потрібно - в сучасних х86 - зарядка таки досить важить
leif
Member

yuriy_dd: 26.12.2025 15:50з собою буду брати в рюкзаку, він буде як планшет - майже не відчувається.
це називається, не "щоб було", а для користування, ви так тоді і пишіть одразу
ну, добре

а ейр куди? навіщо вам два лептопи?

Відправлено через 28 секунд:
yuriy_dd: 26.12.2025 15:50в сучасних х86 - зарядка таки досить важить
так ви ними не користуєтесь, яка вам різниця
yuriy_dd
Member

leif: 26.12.2025 15:52 а ейр куди? навіщо вам два лептопи?
ейром жінка користується. В мене особисто є декілька ноутів - на роботі, дома, ще дома. А що?
leif
Member

yuriy_dd: 26.12.2025 15:53ейром жінка користується.
ой покази постійно змінюються. то ви з ейром мало не розлучаєтесь, бо весь час в дорозі без розетки, то вже жінка користується :laugh: Юрій, ну несерйозно, тримайтесь однієї лінії
yuriy_dd: 26.12.2025 15:53В мене особисто є декілька ноутів - на роботі, дома, ще дома.
скільки і яких?
yuriy_dd
Member

leif: 26.12.2025 15:56ой покази постійно змінюються
щось ви поганий фанат - погано слідкуєте - в мене був М1, зараз є М4 - я ним можу користуватись але на постійно користується жінка.
В мене є мак міні М4 - лише мій
leif: 26.12.2025 15:56скільки і яких?
може ще щось? :lol:
leif
Member

yuriy_dd: 26.12.2025 16:04щось ви поганий фанат - погано слідкуєте - в мене був М1, зараз є М4 - я ним можу користуватись але на постійно користується жінка.
В мене є мак міні М4 - лише мій
оо, починається :laugh:

нє нє, відмазки не приймаються. що з вами говорити, якщо ви вигадуєте просто.
yuriy_dd: 26.12.2025 16:04може ще щось?
я вже починаю сумніватись, що у вас хоч щось є. хіба ви в дурці подружились з якимось санітаром, у якого ейр на м4, і він вам дає скріншоти інколи поробити "на пруфи", щоб ви не буянили
yuriy_dd
Member

leif: 26.12.2025 16:06я вже починаю сумніватись, що у вас хоч щось є
так ви можете думати що хочете, і я не повинен виконувати ваші забаганки

є незалежні тести - опирайтесь на них
leif
Member

yuriy_dd: 26.12.2025 16:16 так ви можете думати що хочете, і я не повинен виконувати ваші забаганки
Які такі забаганки?

Ви взяли на себе серйозну місію, і якщо Ви хочете виглядати хоч приблизно переконливо, варто принаймні пропрацювати всі ці моменти, стосовно того, який у вас парк техніки, як ви ним користуєтесь і так далі

Також не завадило б чіткіше писати, чи ви очікуєте в продажу мак на а18, щоб користуватись чи "щоб було", бо це різні речі

Успіхів вам в цій нелегкій справі
yuriy_dd: 26.12.2025 16:16 є незалежні тести - опирайтесь на них
Незалежні тести того, який у Юрія лептоп, скільки їх, і яким з них ви користуєтесь під час ваших постійних переміщень (ще раз співчуваю вам, що доводиться і досі працювати в таких незручних умовах)?

Не бачив таких тестів, а це важливий контекст (погодьтесь) того потоку копіпасти, який ви вирішили розміщувати на цьому форумі
Ответить