- спойлер

bucket s3
Новости
Последние статьи и обзоры
[Украина, Полтава] роз'єм для корпусу type-C RGEEK 50cm USB 3.1 Type E - Type C для мат плати 250 грн
-
my4a4oc
Member
Як почав користуватись карманами з тайп с, та й нові телефони вже майже всі тайп с тайп с, то шукати старі кабелі з тайп а на с, або лізти тикати в мат плату позаду пк, то з'явилася потреба в тайп с на корпусі (а його нема, хоча корпус не старий і ще буде слугувати не для однієї збірки), побачив тут тему, як людина врізала собі на морду корпусу роз'єм тайп сі, пошарився, знайшов такий кабель, трохи попрацював і вуаля.
-
f24gun69
Member
На етікетці напісано " Front panel" а у кульочку задня планка
Так-то ідея цілком зрозуміла
-
my4a4oc
Member
ну та я по призначенню використав)f24gun69: ↑ 21.07.2025 21:26 На етікетці напісано " Front panel" а у кульочку задня планка![]()
-
Grava
Member
Бо повинно підключатися у роз'єм type-e для передньої панель.f24gun69: ↑ 21.07.2025 21:26На етікетці напісано " Front panel" а у кульочку задня планка
-
artBOMB
Member
Не зрозуміло куди той конектор в маму шприхати!
-
my4a4oc
Member
-
SaDisT
Member
добрый вечер, есть еще в наличии разьем?)
-
my4a4oc
Member
Добрий, єSaDisT: ↑ 24.12.2025 22:38 добрый вечер, есть еще в наличии разьем?)
-
Piter Cantrope
Member
Я хочу купити материнку, в якої 2 внутрішні роз'єми для type-c передньої панелі. Але у всіх корпусах тільки один.
-
my4a4oc
Member
Доброго, та панелька ця ж пластик, то свердлом, потім наждечкою по трохи, а з металом не знаю як краще)Piter Cantrope: ↑ 08.03.2026 21:31А як саме різали, яким інструментом?
Я хочу купити материнку, в якої 2 внутрішні роз'єми для type-c передньої панелі. Але у всіх корпусах тільки один.
ось тема ця - viewtopic.php?t=241377
-
Piter Cantrope
Member
my4a4oc
Супер, дякую.
Це саме те, що мені доведеться зробити. Тільки шкода свій корпус різати...
Супер, дякую.
Тема поднималась пользователем my4a4oc 05.06.2026 23:25.