Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
feson
Member
Напряму з оперів OV на тюльпани iFi ZEN DAC Air - грає значно краще встрійки.Radio Bay: ↑ 20.12.2025 01:23Airfeson: ↑ 20.12.2025 00:09iFi ZEN DAC - не може бути з цакавим звучанням з коробки![]()
Він може бути цікавим тим, хто при обмеженні у бюджеті переходить з встрійки, але там вже К11 не R2R поряд зараз з'явився.
Тут треба розуміти, що ми дивимося іх ішої вежі.
Особливо якщо встрійка моделі до ALC1150.
Такий хірургічно аналітичний звук.....якось не схоже на інші PCM1792-1794.
Схоже на Asus D1 - але ж там цирус цапа CS.........
Отправлено спустя 4 минуты 51 секунду:
По вимірам RMAA - дуже схоже на DAC-X3PRO що в мене був на апдейті......міряв на вхід лінія Asus Xonar AE.
А по звучанню мені більш сябра заходить....я сябравод.....
Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
Але і те і те - класний звук....різниця у вкусах....тільки....
-
Filabatya
Member
поміняв материнку, бас став ше щільнішим, навіть більше ніж коли поставив замість китайських соплей югрін на міжблочники, а може дало те що від блока молекс провід окремо на звуковуху. люті хай енд історії 
-
Radio Bay
Member
А мже те, що живлення ліпше зроблено, та менше лайна по шині лізеFilabatya: ↑ 20.12.2025 13:40а може дало те що від блока молекс провід окремо на звуковуху
До речі, помічав вже такий твік на Fiio K11 R2Rfeson: ↑ 20.12.2025 11:10Напряму з оперів OV на тюльпани iFi ZEN DAC Air - грає значно краще встрійки
-
MSiAventador
Member
Realtek® ALC4080Filabatya: ↑ 20.12.2025 13:40 поміняв материнку, бас став ше щільнішим, навіть більше ніж коли поставив замість китайських соплей югрін на міжблочники, а може дало те що від блока молекс провід окремо на звуковуху. люті хай енд історії![]()
-
Filabatya
Member
Встрійку ще не пробував)
-
Radio Bay
Member
До речі, затестити ж потрібно, чисто для розширення кругозоруFilabatya: ↑ 20.12.2025 16:24Встрійку ще не пробував)
-
feson
Member
Звук це про живлення звукової карти або цапу. Якщо Цап зовнішне має живлення - то там земляні петлі та джиттер.....Filabatya: ↑ 20.12.2025 13:40 поміняв материнку, бас став ше щільнішим, навіть більше ніж коли поставив замість китайських соплей югрін на міжблочники, а може дало те що від блока молекс провід окремо на звуковуху. люті хай енд історії![]()
Живлення у ПК - це звязок між БП матплатою ЦП та відеокартою.......іх сімбіоз та танок разом....
Тому заміна любого компонента може дати зміну живлення та - зміну звуку....
Ну і на останок - психоакустика теж може бути.
Я от класно посрав - і після цього музика краще заграла (умовно)..........
-
Hotspur
Member
і про ізоляцію від помехfeson: ↑ 20.12.2025 19:38Звук це про живлення звукової карти або цапу. Якщо Цап зовнішне має живлення - то там земляні петлі та джиттер.....
-
Filabatya
Member
feson
скільки б ви там не гадили я свій тракт знаю, бо на відміну від вас він в мене один
скільки б ви там не гадили я свій тракт знаю, бо на відміну від вас він в мене один
-
Hotspur
Member
Filabatya: ↑ 20.12.2025 20:59 feson
скільки б ви там не гадили я свій тракт знаю, бо на відміну від вас він в мене один![]()
-
Radio Bay
Member
Навіть БЖ впливає на звук, не говорячи про мамку.feson: ↑ 20.12.2025 19:38Тому заміна любого компонента може дати зміну живлення та - зміну звуку
-
feson
Member
Ні - iFi Uno це караща модель ніж Air.
По перше там стоїть ES9219MQ який приблизно раза в два кращій ніж 1793.
По друге скоріше за все там стоїть на ЮСБ риалтек 4050 чи 4080 - це топ цифра.
1. Стабільний працює всюди - win98-win11+андроїд без софту чи драйверів.
2. Має 10 полосий еквалайзер в залізі.
-
Radio Bay
Member
Я не вважаю, що мікруха визначаэ звук. Яку не постав, завжди є купа місць лайна накидати, але цікаві б були реальні відгуки. Може завтра не HeadFi подивлюсяfeson: ↑ 21.12.2025 02:45По перше там стоїть ES9219MQ який приблизно раза в два кращій ніж 1793
Відправлено через 11 хвилин 7 секунд:
Headphone Section
Output Power: ≥211mW @ 32ohms; 39mW @ 300ohms
https://www.head-fi.org/showcase/ifi-audio-uno.26225/
Висновок - прикольна маленька цаца для невибагливих, наприклад, до ноуту у дорогу або на работу.
Вцілму для токого застосування вім мені сподобався. Кинув у рюкзак та пійшов
-
Entar
Member
Повертаюся до вас сюди, після довгої перерви
Якщо коротко - є бажання отримати максимально (в рамках бюджету) якісний (і під якісним я маю на увазі не "точний" а крутий мелодійний пробираючий до мурашок і приємний на слух) звук в іграх, і мова йде не про позиціонування, а про музику що створює атмосферу.
Є навушники meze 99 neo, колонки edifier r1700, і для для телевізора R2750 ще вуха KZ pro щось там. Можливо ще докуплю якісь навушники в бюджеті до 10к грн.
Є цап smsl m3. Хочеться отримати щось краще.
Вибираю між:
FiiO K11 R2R
FiiO K7
Розпилюватися між купою інших варіантів сенсу не бачу.
Аргументи на користь R2R - судячи по опису, моєму смаку якраз підходить більш м'який, не "сухий аналітичний" звук. Я не для "природнього відтворювання того що там записали" з усіма огріхами слухаю, а для насолоди. І "с-ч-ш" різні мені можуть різати.
Аргументи не на користь "р2р" - в оглядах пишуть що "якість р2р погана, то не справжній р2р" ітд.
Поясню. Зі "справжнім р2р" я не порівнюю, я його взагалі не чув і 500+ баксів віддавати на один із елементів тракту не готовий. Мені буде достатньо що воно буде краще ніж то що в мене є.
В принципі є можливість принести свої навушники в магазин портативу і послухати там...
Буду радий порадам
Якщо коротко - є бажання отримати максимально (в рамках бюджету) якісний (і під якісним я маю на увазі не "точний" а крутий мелодійний пробираючий до мурашок і приємний на слух) звук в іграх, і мова йде не про позиціонування, а про музику що створює атмосферу.
Є навушники meze 99 neo, колонки edifier r1700, і для для телевізора R2750 ще вуха KZ pro щось там. Можливо ще докуплю якісь навушники в бюджеті до 10к грн.
Вибираю між:
FiiO K11 R2R
FiiO K7
Аргументи на користь R2R - судячи по опису, моєму смаку якраз підходить більш м'який, не "сухий аналітичний" звук. Я не для "природнього відтворювання того що там записали" з усіма огріхами слухаю, а для насолоди. І "с-ч-ш" різні мені можуть різати.
Аргументи не на користь "р2р" - в оглядах пишуть що "якість р2р погана, то не справжній р2р" ітд.
Поясню. Зі "справжнім р2р" я не порівнюю, я його взагалі не чув і 500+ баксів віддавати на один із елементів тракту не готовий. Мені буде достатньо що воно буде краще ніж то що в мене є.
В принципі є можливість принести свої навушники в магазин портативу і послухати там...
Буду радий порадам
-
Filabatya
Member
Entar
https://portativ.ua/ua/product_44789.html
потім ту фігню що знизу докупите і відїдете взгалі
під новий рік буде вармер р2р, якраз в січні піти послухати поки акція по ціні буде
під новий рік буде вармер р2р, якраз в січні піти послухати поки акція по ціні буде
Последний раз редактировалось Filabatya 22.12.2025 17:38, всего редактировалось 7 раз.
-
Евгений King
Member
Meze 99 neo в принципі мають унікальний звук, як це поєднається з додатковим забарвленням звуку FiiO K11 R2R - тут ніхто не вгадає, це тільки слухатиEntar: ↑ 22.12.2025 16:56 Повертаюся до вас сюди, після довгої перерви
Вибираю між:
FiiO K11 R2R
FiiO K7
Буду радий порадам![]()
FiiO K7 же фактично не має реального сенсу до покупки, так вона звучить трооошечки краще за smsl m3, але то трошеки ще треба почути, ось порівняння AK4493SEQ (FiiO K7) vs CS4398-CZZ (smsl m3), в коментах є таймкоди: Ради такої незначної різниці я б гроші не витрачав
PS: edifier r1700 мають свій АЦП + ЦАП, їм до лампочки як ви їх включите, вони всеодно все на свій лад перероблять
-
Entar
Member
Воно вдвоє дорожче ніж к11, а чи варто того з урахуванням того що я наче не самий вибагливий і навушники в мене дешевші і колонки також)Filabatya: ↑ 22.12.2025 17:11 Entar
під новий рік буде вармер р2р, якраз в січні піти послухати поки акція по ціні буде![]()
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Евгений King
Дякую, коротше кажучи єдиний варіант визначитися чи варто воно це йти в магаз з навушниками і наявним цапом і слухати
-
Filabatya
Member
так в вас вуха нормальні, сходіть послухайте хоч той к13 і тут відпишете про різницю з к11 не р2р, я просто думав що ви р2р к11 розглядалиEntar: ↑ 22.12.2025 17:47meze 99 neo
1700 бобма за свою ціну
під кращі вуха треба буде кращий цап/підсилювач
Последний раз редактировалось Filabatya 22.12.2025 18:07, всего редактировалось 4 раза.
-
Entar
Member
Але вони не настільки гарні як мезе классік) Я все-таки думаю що мені р2р треба.Filabatya: ↑ 22.12.2025 17:50 так в вас вуха нормальні, сходіть послухайте хоч той к13 і тут відпишете про різницю з к11 не р2р, я просто думав що ви р2р к11 розглядали![]()
"я просто думав що ви р2р к11 розглядали" - саме його і розглядаю.
Або його або K7. Чат гпт каже що порівняно з smsl m3 різниця буде. Але що якщо вкласти ті ж гроші в інші навушники то різниця буде більша, але не знаю в які, щоб отримати саме те що я хочу)
Отправлено спустя 3 минуты 32 секунды:
Тут ще є нюанс, я придбав їх з тканевими амбушурами і додатковим "срібним" кабелем, може це вносити зміниFilabatya: ↑ 22.12.2025 17:50 так в вас вуха нормальні
Отправлено спустя 30 минут 47 секунд:
І про яку фігню знизу ви говорите?)
-
Radio Bay
Member
Оце круте питанняEntar: ↑ 22.12.2025 18:06щоб отримати саме те що я хочу)
Зараз звук гострий? Бажається жиру? Ще дешеві SMSL можуть бути гальманутими.
Відправлено через 56 секунд:
Тобто можна змінювати дріт?Entar: ↑ 22.12.2025 18:37і додатковим "срібним" кабелем