Valve згорнула випуск найдоступнішого варіанта Steam Deck. У продажу залишиться тільки OLED-версія

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ну как бы логично... Оператива дорогая, маржа на этом девайсе была ниже, чем у олед версии... + нужны производственные линии для новых продуктов. Жалко, что пострадают бюджетные геймеры...
erkins007
Member

hohlid19: 21.12.2025 14:04Гои заплатят
Пока Лорд Габен не пришел гои платили по 1000$ за китайские портативки без софта и поддержки и не жаловались
KimRomik
Member

А причина яка? Тільки чесно
waryag
Member

erkins007: 21.12.2025 15:05 Пока Лорд Габен не пришел гои платили по 1000$ за китайские портативки без софта и поддержки и не жаловались
Все 3,5 гоя? Продажи были ничтожными.
yariksom
Member

Demedik: 21.12.2025 14:39 Ну как бы логично... Оператива дорогая, маржа на этом девайсе была ниже, чем у олед версии... + нужны производственные линии для новых продуктов. Жалко, что пострадают бюджетные геймеры...
Зараз немає бюджетних геймерів, все овербюджет :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
erkins007: 21.12.2025 15:05
hohlid19: 21.12.2025 14:04Гои заплатят
Пока Лорд Габен не пришел гои платили по 1000$ за китайские портативки без софта и поддержки и не жаловались
Не знаю цієї історії, можеш поділитися?
erkins007
Member

yariksom: 21.12.2025 20:24Не знаю цієї історії, можеш поділитися?
Ваша плохое знание общеизвестных фактов и бан в Гугле это не моя забота
yuriy_dd
Member

потрібно переходити на свої АРМ проци - це суттєво знизить ціну

так вже роблять Apple, Google, Amazon, Microsoft, Nividia і ще багато хто скоро оголосить
yariksom
Member

erkins007: 21.12.2025 22:47
yariksom: 21.12.2025 20:24Не знаю цієї історії, можеш поділитися?
Ваша плохое знание общеизвестных фактов и бан в Гугле это не моя забота
Поганий тон посилати в гугл, відповім симетрично - йди ти в гугл.
AntonyKandaurov
Member

yuriy_dd: 21.12.2025 22:50так вже роблять Apple, Google, Amazon, Microsoft, Nividia і ще багато хто скоро оголосить
В списку самі виробники консолей. Треба їм сказати :laugh: хоча наче майкрософт не робить консолей а ось гугловську я вчора тільки передзамовив, кажуть там кіберпанк в 4к 60 фпс бігає.
tornadox
Member

AntonyKandaurov
у вас була одна задача, тримати пацієнта в спец вітці, і то не справилися! :D :mad:
dead_rat
Member

yuriy_dd: 21.12.2025 22:50 потрібно переходити на свої АРМ проци - це суттєво знизить ціну

так вже роблять Apple, Google, Amazon, Microsoft, Nividia і ще багато хто скоро оголосить
Повністю підтримую :super:

Кожному власний арм, надрукований на власному 3д принтері! І відкрити курси «як виготовити ддр4 в польових умовах»
AntonyKandaurov
Member

tornadox
Він якось умудряється вистрибувати з рубашки :D
Telcontar
Member

yuriy_dd: 21.12.2025 22:50 потрібно переходити на свої АРМ проци - це суттєво знизить ціну
Знизить ціну для кого? Точно не для кінцевого споживача :shuffle:
waryag
Member

yariksom: 21.12.2025 20:24 Не знаю цієї історії, можеш поділитися?
Там особливо нічим ділитися. Називалося щось типу aya neo, тиражі маленькі, ціна висока, підтримки ніякої та й масові АМДшні АПУ тоді не дуже підходили по конфігурації.
А потім вийшов стімдек по адекватній ціні, з екосистемою і на чипі для окулярів доповненої реальності, і створив нову нішу.

Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
yuriy_dd: 21.12.2025 22:50потрібно переходити на свої АРМ проци - це суттєво знизить ціну
:laugh:
А хто оплатить бенкет (створення ігрової АРМ екосистеми)?
Розробники заліза не поспішають вкладатися, навіть у епл все обмежується точковими портами.
yuriy_dd
Member

Telcontar: 22.12.2025 09:04Знизить ціну для кого? Точно не для кінцевого споживача
АРМ проци сильно дешевші так що якраз для кінцевого споживача ціна знизиться
Telcontar
Member

yuriy_dd: 22.12.2025 09:14 АРМ проци сильно дешевші так що якраз для кінцевого споживача ціна знизиться
Де про це можна почитати? З реальними прикладами, бо чомусь техніка Apple дешевшою не стає.
https://www.refurb.me/stats/macbook-pro
yuriy_dd
Member

Telcontar: 22.12.2025 09:36Де про це можна почитати?
смарти з Снеп 8 Ген 4 по $200
Telcontar: 22.12.2025 09:36бо чомусь техніка Apple дешевшою не стає
знижки по $300 на MacBook pro m5
Telcontar
Member

yuriy_dd: 22.12.2025 10:56 знижки по $300 на MacBook pro m5
До чого тут знижки? Знижки є у всіх. Ми ж за MSRP говоримо, а не за тимчасові маркетингові кампанії.
AntonyKandaurov
Member

yuriy_dd: 22.12.2025 10:56смарти з Снеп 8 Ген 4 по $200
З аліхламу якийсь китайфон з китайською прошивкою. ще й купончика треба мати аби його купити за 212 баксів, звісно купончики були лише на якийсь розпродаж типу чорної п'ятниці.
yuriy_dd: 22.12.2025 10:56знижки по $300 на MacBook pro m5
Давай посилання, який купон там треба у китайця випрохати аби його купити зі знижкою:D
Последний раз редактировалось AntonyKandaurov 22.12.2025 11:07, всего редактировалось 1 раз.
Ответить