Выбор пылесоса

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

The_Rusik
інструкції у них такі, що не зрозуміло :D
і всі огляди на ютубі такі ж - ні про що
murzik
Member

Krawez
чомусь є бажання взяти філіпса
https://rozetka.com.ua/ua/philips_3000_ ... 258533811/
чи хуня

і ла, там є турбошітка, яка начебто легко чиститься (дістається валик)
KVM
Member

murzik: 22.12.2025 21:34 Krawez
чомусь є бажання взяти філіпса
https://rozetka.com.ua/ua/philips_3000_ ... 258533811/
чи хуня

і ла, там є турбошітка, яка начебто легко чиститься (дістається валик)
Маю модель 5000 серії. Так розумію відрізняється від 3000 регулятором потужності і самою потужністю. Ну і кольором мені більше подобається ніж 3000
Нічого особливого. Пилосос як пилосос.
З турбошіткою проблем немає - чиститься легенько, навіть без витягування вала.
Кріплення для щіток на телескопічній трубі - напевно саме неудачне що тут є. Заважає в малодоступних місцях. Постійно треба знімати. Через 1-2 роки знімань кріплення тріснуло.
Фільтри чищу регулярно по повному забитті контейнера, міняю раз на рік. Нарікань по потужності немає. Як буде з довго нечищеними фільтрами - не знаю.
На мінімальній потужності, коли просідає світло - то по звуку відчутно просідає і потужність пилососа
murzik
Member

KVM
а в чому він краще боша за 3.5к?
https://rozetka.com.ua/ua/bosch_bgs05a220/p35013239/
murzik
Member

чи критично важливо наявність регулятора потужності двигуна?
чи варіанти "завжди на максимумі" , а регулювання клапаном на ручці - це нормально?
Shpoker
Member

murzik
Это удобно.
Есть самсунг с регулировкой на ручке, лет 15 ему, уже смену двигателя пережил, регулировка не сломалась.
Есть самсунг с регулировкой на ручке от батареек, год ему, пока жив
Есть 2 боша с регулировкой на самом пылесосе, лет 20 и лет 5, все норм

Максимальная мощь нужна реально бошам, они с мешками и когда мешки уже полноватые
Максимальная мощь самсунгам безмешковым нужна для турбощеток, иначе не работают (у самсов сила всасывания пониже чем у бошей)
А так - 3/4 всему хватает, зачем лишнюю электрику жечь?
А если щелевая насадка, то и половины мощи за глаза
murzik
Member

Shpoker
зрозуміло. пилососи це для багатих :lol:
віника куплю
бо з регулятором потужності двигуна 9 тисяч філіпс :D
_VlaD_
Member

murzik: 30.12.2025 20:13 чи критично важливо наявність регулятора потужності двигуна?
чи варіанти "завжди на максимумі" , а регулювання клапаном на ручці - це нормально?
Я бувало на половину потужності від інвернора запускав. Коли треба щось швидко прибрати, а світла чекати довго.
Shpoker
Member

murzik: 31.12.2025 09:01з регулятором потужності двигуна 9 тисяч
Что-то ты куда-то не туда полез. Последний самс с регулятором покупал за 4+к, год назад. Про дефицит пылесосов с ростом цен х2 как-то новостей не видел (или на них научились майнить?)
1985god
Member

Пилосос BOSCH BWD41740 , коли це ще був Zelmer, я собі купив років 7 тому , звісно ота трубочка з якої пилосос міг пісяти на щось, вона швидко почала протікати, точніше у точці зєднання , але як просто пилосос працює чудово , єдине років за 5 бажано замінити оті всі фільтри поролонові там їх два на алі треба глянути я щось все ленюсь
Ответить